Acil fikir verin

bffean

Guru
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2011
429
410
323
Manisa
Kizlar bugün eşim uyuyordu ben çamaşır aşıyordum diğer oda da birden titreşim sesi geldi birkaç kez.esimin telefonu koltuktaydi yanında gördüm.bende şüphelendim ve cebine baktım basımdan aşağı kaynar sular döküldü çünkü eski bir telefon buldum ve watsaptan mesaj üstüne mesaj geliyor.baska hat da almış kendine.telefonun ekran şifresi var ve ben şifreyi bilmiyorum.esime bisey demedim ama telefonu sakladım.sifreyi kırıp mesajları görmem lazım diye.
Kizlar size sorum samsung akilli telefonların şifresi nasıl iptal edilir.ama format atmadan.cunku format artırırsam herşey silinir.benim amacım silinmeden şifreyi iptal etmek ve bişeyleri kanıt olarak saklamak.ne olur kızlar akıl verin.

Telefoncuya götürmeniz gerek başka türlü açmanız mümkün değil ne yazık ki

Telefoncuya goturucem yarın inşallah ancak format atmadan açılırmi onu merak ediyorum.format atarlarsa herşey silinir ve ben hicbisey ispatlayamam

Allah sabır versin öncelikle. Sıkıntılı bi durum. Format atmadan şifreyi kırmanız mümkün değil hattı çıkarın kendi telefonunuza takıp whatsaabı kurun. Mesaj günlük kayıtlarını çekebilirsiniz böylece. Ayrıca kullandığı operatörün uygulamasını indirin ve mesaj arama kayıtlarına bakın hangi numara ile görüşülüyor kaç dk filan bunları yaparken lütfen ekran görüntüsü alın delil olarak mahkemeye sunarsınız son olarak numarayı kendi numaranızı arayarak görebilirsiniz kaydedin mahkeme açarsanız bunların hepsi lazım olacak. Umarım düşündüğünüz gibi çıkmaz.

Sakin olun inşallah düşündüğünüz gibi bir şey değildir eşiniz başka şüpheli davranışları var mıydı
Ya da daha önce benzer bir durum
Gizli tlf kullaniyo daha nolsun ki.

Watsapda gelen mesaj ekranda gorunuyor ama kilitli olduğu icin açılmıyor.rec yeliz yazıyor ve mesaj rusça.

Kalpten diliyorum inşallah düşündüğünüz gibi bir durumla karşı karşıya kalmazsınız. Sakin olun korkunun ecele faydası yok. Sıkıntı yapıp hastalanmayın.

Eşim rusça bilmiyor ancak rus kadınla evli arkadaşı var muhtemelen o tanıştırdı yada buldu ve mesajları ona soruyordur

7 senedir evliyim 3 yaşı nda çocuğum var daha önce böyle biseyi görmedim.belki vardı ama ben salak olduğum icin beni ayakta uyutmusda olabilir.

Korkum su ki telefonun kaybolduğunu fark edince hattı hemen kapatması ve şifreyi kıramazsak da bisey elime geçmez bisey bulamam kanitlayamam

Back
X