Acil fikir verin

İşyerini biliyor musunuz orda çalışan arkadaşı falan? İsyerinde öyle bir hat var mi yok mu onu öğrenseniz en azından. Esinize de sert çıkarsanız anlatmak zorunda kalabilir belki gerçeği.

telefonu elimden hızla aldı ve gitti.şirket telefonuymuş yurt dışından kişilere cv gönderiyormuş bilmem neymiş.akşam telefonu yanında getirmedi tabi neden getirmedin hani getirecektin dedim iş yerinde unutmuş da bilmem ne.
şimdi aradı beni o telefon akşam gelecek dedim ama ne fayda içindeki herşeyi silmiştir zaten.
ne yapacağımı bilmiyorum avukatla görüşecektim telefonu açıp içindekileri de delil olarak sunacaktım ancak elde sıfır elimde hiçbişey yok.beklicem yine hata yapmasını beklicem ve yapacakta biliyorum bende bu süre içinde aptal numarası yapıcam.

daha doğrusu arkadaşlar kafam çok karışık ne doğru bilmiyorum ama umarım yine bir açık verirde benimde elimde delil olur.diğer telefonu ıphone yani parmak izi şifresi var hayatta açamam ne pis bir durum içindeyim ya

Hiçbirşey kanıtlayamasanız bile eşinizin sizden habersiz gizli bir telefon kullanması da haklı bir sebep ve rusça mesajlar yani akıla farklı şeyler getiriyor.Siz yine iyi dayanmışsınız ben anında bu ne derdim aç şifreyi okuacağım mesajları derdim.Zaten iş içinse hemen açardı..Ayrıca farketmedi mi telefonunun yokluğunu ??

telin yokluğunu hemen farketti sabah uyanır uyanmaz hemde.hemen teli senmi aldın o şirket telefonu ver hemen dedi.

şimdi yanıma gelecekmiş telefona bakmam için al incele telefonu diyor.bende neden dün o hareketi yanımda yapmadın da şimdi yapıyorsun dedim.
herşeyi silmiş bana al bak diyor

Ben yeriniz de olsaydım telefonu vermezdim benim elimdeyken sifresini acmasını söylerdim eğer açmazsa telefonu kırardım birdaha kullanılamicak hale getirirdim madem ben açıp mesajları göremiyorum oda girmiyor şifeyi öyleyse kendine yeni bir telefon edinsin şirket hattıysa da şifresini karısından gizlemenin bedelini maaşıyla ödesin :63:

şimdi yanıma gelecekmiş telefona bakmam için al incele telefonu diyor.bende neden dün o hareketi yanımda yapmadın da şimdi yapıyorsun dedim.
herşeyi silmiş bana al bak diyor
numarayı alın hat kimin üzerne bakın
eşinizin e devlet hesabında endıne ait numara ise görünür
ancak şirket telefonu olsa neden saklasın ki
benım eşimin de var şirket telefonu hep ortalıkta durur
allah yardımcınız olsun

Eşin telefonu eline açık verdiği an hemen yanından uzaklaş ve kendini bir oadaya kilitleyip telefonu ondan uzaklaştır sonra hemen o numaradan kendine yada bir tanıdığına çağrı at no yu öğren sonra hemen hattın operatör şifresi ni al vodo........sa " s " yazıp 7000 a gönderin böylelikle hangi numaralarla konuşulmuş ve mesaj atılmış sonra hattin numarası ve sifresiyle görebilirsiniz.wattsapp i kurup trkrar yukleyin hatta telefona gelen wattsapp şifresini kendinize gonderin o kod ve numarayla belki kendi telefonunuz ve hattinizdan giriş yapabilirsiniz.

daha doğrusu arkadaşlar kafam çok karışık ne doğru bilmiyorum ama umarım yine bir açık verirde benimde elimde delil olur.diğer telefonu ıphone yani parmak izi şifresi var hayatta açamam ne pis bir durum içindeyim ya
Ne tuaf evlilik ilişkiniz var.
Hislerim aldatıldıgını söylüyor.
Nyse ayakta uyumaya devam.

Ne tuaf evlilik ilişkiniz var.
Hislerim aldatıldıgını söylüyor.
Nyse ayakta uyumaya devam.
ne demek ayakta uyuyorsun sen kimsin ki bana bu şekilde yorum yapma hakkını buluyorsun.kınamak bu kadar kolay mı ya hiç allah korkun yok mu.tamam ben ayakta uyumaya devam edicem sen kocana ve evliliğine karşı uyuma sakın senin tuhaf evliliğin olmasın diye dua et. çünkü insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
tuhaf tuhaf yorum yapmayın küçücük beyninle insanlara ahkam kesme

Back
X