- 20 Ocak 2016
- 15
- 5
- 1
- 33
- Konu Sahibi sikinti-dert
-
Mune online oldugunda tasir:)Yanlış yerde konunuz.Huy Meselesi
yazdım ama nerde nasıl paylaştım bilmiyorum :)Yanlış yerde konunuz.Huy Meselesi
bende ondan korkuyorum seviyorum ama evlenip yarın bi gün eyvah demek istemiyorum çok elit bi insanken iş ciddiyete binince kıskançlıktan gözü dönen biri olduBir ilişkide sürekli ayrıl barış olayı olduysa o iliski zaten sağlam bi iliski değildir öncelikle bunu söyleyeyim. Sana bu denli karışan bi adamla iyice düşünmeden evlilik yoluna girme derim benimde başımda öyle bir adam var sıkıntı oluyo herşey saçma sapan olay çıkartırlar hep aman diyim çok iyi düşün
bende ondan korkuyorum seviyorum ama evlenip yarın bi gün eyvah demek istemiyorum çok elit bi insanken iş ciddiyete binince kıskançlıktan gözü dönen biri oldu
Evlenmearkadaşlar 5 yıldır süren bir ilişkim var. Fakat bu süreçte ayrıl barış çok oldu. Ama artık bu yaza düğün düşünüyoruz. Fakat sevgilim o kadar kıskanç ki kıyafetten tür saçıma kadar karışıyor. Hatta bana evlenelim seni dışarı bile çıkarmayacağım diyor ben mini etek giyen rahat bi kızdım doğru karışabilir fakat kıskançlık dozu kendini aştı sizce ne yapmalıyım evlenip eyvah demekten korkuyorum.
bende öyle düşünüyorum bazen ama ayrildığmzda da rahat vermiyor başka biriyle hayatima devam da edemiyorum seviyorum da ama degişmesi lazımEvlenme
Dertsiz basına bela alma sakın
Adam önceden yapacaklarını taahhütlü olarak söylüyor
Uzak dur ve ayrıl.
İnsanları değiştiremezsin. Bosuna uğrasma kendine yazık etme. Ayrıl ve unutmaya bak baska yolun yok.bende öyle düşünüyorum bazen ama ayrildığmzda da rahat vermiyor başka biriyle hayatima devam da edemiyorum seviyorum da ama degişmesi lazım
söylüyor tabiki de bu şekilde anlaşamayız dediğimde ayrılığı hiç bir şekilde düşünmüyor birde eskiden böyle değildi iş ciddiye bindi binevi ben mecbur kaldım böyle konuşmaya başladıAdam açık açık söylüyormuş işte.
Sonra şikayet etmeyin.
tabiki söyledim napym seviyorum bi erkeğin sana bakması düşüncesi bile beni çıldırtıyor tama duzelecegim diyor ama tepkileri hala aynı yani evlilik için sadece sevgi yetmiyor herhaldeSizde simdiden bunu kabul etmeyeceginizi söyleyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?