• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikirlerinize ihtiyacım var, aklım karıştı!

Ben olsam karışmam hiçbirşeye.
Onların sorunu bırakın onlar ilgilensinler.
25 yaşına gelmiş kadın hala nasıl davranacağını bilmiyorsa bu sizin probleminiz değil zaten.

Eninde sonunda ortaya çıkar. Demek ki çok sert bir aile. Bilmemeyi tercih ederim bu tür şeyleri. Bence eşinize kardeşinle konuş bir derdi var sanki ya da ne bileyim birisiyle çıkıyor herhalde de. Ben olsam söylemem çünkü evlenip boşanmasının sorun teşkil edeceği bir aileyi de ne bileyim uyarmak istemem herhalde.

Eninde sonunda ortaya çıkar. Demek ki çok sert bir aile. Bilmemeyi tercih ederim bu tür şeyleri. Bence eşinize kardeşinle konuş bir derdi var sanki ya da ne bileyim birisiyle çıkıyor herhalde de. Ben olsam söylemem çünkü evlenip boşanmasının sorun teşkil edeceği bir aileyi de ne bileyim uyarmak istemem herhalde.

hayır canım çok sert bir aile değil,sadece prensipleri olan bir aile onlarda kendilerine göre haklılar...

yazdığını okudum da cidden çok şaşırdım
görümcen daha önce birisii ile olmadı herhalde yada kendisini fena halde evde kalmış hissediyor
zira daha 1 ay beraber olduğu birisi i,le nasıl evlilik kararı alabiliyor daha doğrusu 1 ay beraber olmuş birileri nasıl evlilik kararı alabiliyorlar cidden şaşırdım kaldım
ne kadar tanıyor ki bu adamı ,aiielsini görmüş mü ,adam ne iş yapıyor ,gerçekten çocuğu yokmu belkide var ,gerçektende boşanmış mı ,ben olsam boşanma kağıdını görmek isterim belkide mahkemede hala ,üstelik eşinden neden ayrılmış vsvs..sorulması gereken bir sürü soru var ..görümcenin ne acelesi var ,peşinden atlı mı koşturuyor
üstelik daha 1 aylık bir ilişkide de evlilik konusunun konuşulması bana çok tuaf geldi...kim 1 aylık ilişkisinde evlilikten bahsetmiştir ki...bilmiyorum ben pek güvenemedim bu adama:)

Bir aylık bir ilişki,asla görümcene sırdaş olma derim.
Al karşına tekrar konuş,içindekileri anlat.
Abine anlatalım de,hayır derse,ben anlatmak zorundayım,vicdanım kabul etmiyor de..
Ne dersen de,eşinden gizleme..

yalancının mumu yatsıya kadar yanar diye bir atasözümüz var değil mi
bence siz hiç karışmayın, vicdanım rahat etmez diyorsan da kıyamet kopacağını bile bile anlat eşine bilsin

ben olsam eşimle konuşurumherşeyi anlatırım...o konuşssun kardeşinle anne baba kadar sert olmaz bi hal çare bulabilir...hem sonra sen biliyordunda nasıl bana söylemezsin diye birşey olmaz bu yüzden görümcenle kötü olman eşinle ve ailesiyle kötü olmandan daha iidir..üstelik bu onu önemsediğin anlamına gelir o şuan anlamaz belki ama ileride mutlaka anlar iiliği için olduğunu...ama kesinlikle saklayıpta üstüne alma derim..

kızlar tavsiyelerinize teşekkürler,görümcem annesine boşanmış olduğunu söylemiş oda babasına söyledi.şimdi herkes biliyor bakalım ne olucak...

Back
X