• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikirlerinize ihtiyacim var :(((

nadya_nadya

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2016
31
4
16
Selam kizlar
Benim bu aralar canimi cok sikan bir durum var kafayi taktim icinden cikamiyorum ne yapacgimi naisl davrancagimi sasrdim.esim iki ay evvel yeni bi ise girdi .kendisi isini cok sevdigini soyledi mutluyduk .bigun isyerinden konusurken agzindan bi kizin ne kadar iyi oldugunu soyledi.ustelemedim fakat baktimki normalden fazla adi geciyor icimi sknti aldi.onada tamam .gecen annemlere kalmaya gittim bi kacgunlugune bide ne goruyim geldigimde kolunun altinda yon cizilmis bldgnz pusula mubarek .kim yapti diye sordum .iste o kizin adini verdi sakalasirken yapti biz kardesiz dedi hal ve hareketleri de pek bi kibarlasmis benim kocam degil sanki tanimasam inancam.kiyameti kopardm attm kolyesini yuzune .aricam bak kizi inanmiyosan dedi bende ara dedim aradi kiz silseydin ya dedi kapadi bn dahada kafayi yedim bu kez.allahim nasil bi sacmalik.telefon yazismalarinda yok canim skkn abi nerdesin yok iyimisn yazmis.bizmkide eve gttin mi vs gbi mesajlar atmis.sorsan kardesim diyor yok nisanlisi var diyor yok senin beynin yok anlamiyosum diyor .aksi o kzin anasida mesaj atiyor buna kusura bakmayin kizim adina kiskanmazmi karin kim olsa kiskanir demis.gelde cik isin icinden.bosanmaya kadar gttik aileler baristirdi sizce ne yapayim

Onu koruyup kollayacak evine gittinmi diye soracak olan eşiniz değil nişanlısı o zaman. Bende olsam sinirlenirdm haklısınız. Fakat olayı aranızda sakince cozun hoşlanıyorum kimseyle samimi olmanı istemiyorum diyin. Aileleri karıştırmayın

Liseli ergenler gibi kız ve kızın annesine niye duyurdunuz ki?
Valla ne yazcamı bilemedim
İlişkinin şeyini çıkarmışsınız.
Ama el kadar kıza rezil olmaya değecek kadar mühim bi mevzu değil

Onu koruyup kollayacak evine gittinmi diye soracak olan eşiniz değil nişanlısı o zaman. Bende olsam sinirlenirdm haklısınız. Fakat olayı aranızda sakince cozun hoşlanıyorum kimseyle samimi olmanı istemiyorum diyin. Aileleri karıştırmayın
Malesef esim bu kafada degil kendi bildigini okuyor yok ben sicak kanliyim benim insanlarla aram iyi beni seviyorlar diyip zeytinyagi gibi uste cikiyor sorsan kardesim der bide piyano ogrenmeye calisyor kanimca kiza kulturlu gozukecek :(off

Ya tamam kolunu çizmeler falan biraz abartıda ben derim ki abartmayın.bende çalışıyorum ve is yerinde aile ile geçirilen vakitten daha çok vakit geçiriyoruz.orasida bir ailemiz oluyor.emin olmadan hemen ne o kızı nede eşinizi yaftalayın.ozur dileyerek söylüyorum bu kadar buldumcuk olmayın.esinizi fanusta saklayamayacaginiza göre is arkadaşlarından yani öteki ailesinden kiskanmayin

Liseli ergenler gibi kız ve kızın annesine niye duyurdunuz ki?
Valla ne yazcamı bilemedim
İlişkinin şeyini çıkarmışsınız.
Ama el kadar kıza rezil olmaya değecek kadar mühim bi mevzu değil
:(( oylede cok seviyordum boyle olunca sogudum naisl davrancam bilemedim

Barismaniz icin sizi ikna etti mi. Eger ettiyse konunun kapanması lazim. Yok etmediyse neden barıştınız. Kızla durumu da hic normal bulmadığımi belirteyim

Gereksiz bir samimiyet kurulmuş belli ki bir flortlesme çabası varmış her iki tarafında. Bir taraf nişanlı diğer taraf evli heyecan arıyorlar galiba kendilerine. ne ara abi kardeş olmuşlar ?

Gözünüz üstünde olsun takipte kalın kız da eşiniz de hiç masum gelmedi bana.

Etmeye calisti ama benim mantik ve hislerim ters bisi oldugunu hissettrdi yani bisey var ama inkar ediyor kabul etmiyor .ben bunu haketcek naptim :(

Mercimeği fırına vermişler.
Sizin öğrenmiş olmanız kıskanmanız eşinizin üstüne gitmeniz de daha bir odun atacak.
Kardeşim lafına artık çocuklar bile gülüyor bu devirde.
Güven gitti, huzursuzluk geldi artık siz de ajan olma yoluna girersiniz
Allah kolaylık versin.

Kardeş mi? Nerden kardeşi oluyormuş, aynı karından mı çıkmışlar.
Yemeyin bunları yaa.
Takip edin bi süre. Siliverin engelleyin numarasını da, görüşmesinler, konuşmasınlar.

Kardeş mi? Nerden kardeşi oluyormuş, aynı karından mı çıkmışlar.
Yemeyin bunları yaa.
Takip edin bi süre. Siliverin engelleyin numarasını da, görüşmesinler, konuşmasınlar.
Laf bile ettirmiyor yok ben yanlis dusunuyorum benim aklima zekama bile laf etti .daha yeni tanidigi birini bana savunuyor boyle birisi dusunun.ona gore sorun yok tabi oyunu bozdugum icin bana kiziyor soyleniyor ve kusuyor .hani ben haksizim ya

Laf bile ettirmiyor yok ben yanlis dusunuyorum benim aklima zekama bile laf etti .daha yeni tanidigi birini bana savunuyor boyle birisi dusunun.ona gore sorun yok tabi oyunu bozdugum icin bana kiziyor soyleniyor ve kusuyor .hani ben haksizim ya
Kesin tavrınızı koyun, aileler barıştırdı madem e o zaman isteklerinizi söyleseydiniz ya adama?

Tamam birşey yoksa yok. Sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye samimiyetini azaltması gerekir. Niye üsteliyor eşiniz. Birde bu abi-kardeş olaylarını saçma buluyorum. Sadece arkadaş olamıyorlar mı? Gereksiz samimiyetlerini böyle kapatmaya çalışıyorlar galiba. Kadın hissederse çıkıyor altından birşey. Dile getirmeden ensesinde olun eşinizin

Valla yoruldum anladim degmez hickimse icin uzulmeye iki cocugum hatrima susuyorum zaten adam olsa benim gozyasimi akitmazdi:( allah sorsun
Tamam birşey yoksa yok. Sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye samimiyetini azaltması gerekir. Niye üsteliyor eşiniz. Birde bu abi-kardeş olaylarını saçma buluyorum. Sadece arkadaş olamıyorlar mı? Gereksiz samimiyetlerini böyle kapatmaya çalışıyorlar galiba. Kadın hissederse çıkıyor altından birşey. Dile getirmeden ensesinde olun eşinizin

Back
X