• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil fikirlerinize ihtiyacım var.

Eda3434

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
4
0
36
Eskişehir
Merhaba.
Çok karışık bir durumdayım.
Bundan 5sene önceye dayanan bir ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım beni deli gibi seviyor, benim için herşeyi yapıyordu fakat ben ondan gördüğüm ilgi karşısında ona karşı hep soğuk, ilgisiz kaldım. Bana verdiği değeri hakedemedim. 4sene peşimde koşturdum büyük aptallık yaptığımı tam anladım, ona karşı bende yöneldim fakat daha sonra aramıza bir kız girdi bizi ayırdı ve şuan o kızla bir ilişki yaşıyor aileleride biliyor fakat benide bırakmıyor, kiminle çıksam ayırıyor ve 3 güne kadar görüşmeye devam ediyorduk. Yaptığım yanlış biliyorum sonuçta bir başkasıyla çıkıyor ama ne ben dayanabiliyorum onu görmeden ne de o. Ben arama sorma desemde yine konuşturmayı başarıyor ve kendimi yanında buluyorum. Arada kaldığı durum çok karışık kızında psikolojisi bozuk ayrıldıklarında intihar ederim diye konuşuyormuş. Şuan sevdiğim kişinin ne yaptığını bende çözmüş değilim ama benimle çok mutlu gözlerinden anlaşılıyor bana bir akıl verin ne yapmam gerekiyo bekle ayrılcam diyor ama ayrılmaları imkansız gibi geliyor aralarında yaşananlardan dolayı. Lütfen akıl verin..

Merhaba.
Çok karışık bir durumdayım.
Bundan 5sene önceye dayanan bir ilişki yaşadım. Erkek arkadaşım beni deli gibi seviyor, benim için herşeyi yapıyordu fakat ben ondan gördüğüm ilgi karşısında ona karşı hep soğuk, ilgisiz kaldım. Bana verdiği değeri hakedemedim. 4sene peşimde koşturdum büyük aptallık yaptığımı tam anladım, ona karşı bende yöneldim fakat daha sonra aramıza bir kız girdi bizi ayırdı ve şuan o kızla bir ilişki yaşıyor aileleride biliyor fakat benide bırakmıyor, kiminle çıksam ayırıyor ve 3 güne kadar görüşmeye devam ediyorduk. Yaptığım yanlış biliyorum sonuçta bir başkasıyla çıkıyor ama ne ben dayanabiliyorum onu görmeden ne de o. Ben arama sorma desemde yine konuşturmayı başarıyor ve kendimi yanında buluyorum. Arada kaldığı durum çok karışık kızında psikolojisi bozuk ayrıldıklarında intihar ederim diye konuşuyormuş. Şuan sevdiğim kişinin ne yaptığını bende çözmüş değilim ama benimle çok mutlu gözlerinden anlaşılıyor bana bir akıl verin ne yapmam gerekiyo bekle ayrılcam diyor ama ayrılmaları imkansız gibi geliyor aralarında yaşananlardan dolayı. Lütfen akıl verin..

yoluna bak yoluna...

başkasıyla beraberken senin peşinde olan kişi ihaneti seven biridir, sana da ihanet eder:19:

acil uzaklaş o adamdan huylu huyundan vazgeçmez bugün ona yarın sana yanlış yapar

julia arkadaşıma katılıyorum en acilinden uzaklaşın:10:

o adam herikinizide kullanıyor buna emin olabilirsin bence bu ilişkiye noktayı koy ve yoluna devam et bu adamla beraber olduğun sürece gerçek anlamda nasibin olan kişiyi kendinden uzaklaştırmış olursun bence bu adam senin nasibin değil böyle düşün rabbimden hayırlısını dile ve bırak bu adamı senide öbür kızıda kullanıyorrr

Ben de herkesle aynı fikirdeyim. Ne yardan geçiyor ne serden... Kızı kendin yerine koy ve öyle karar ver.....

Sen aslında neyin ne olduğunu ne yapman gerektiğini biliyosun bence...
Bazen olayların içindeyken gördüğümüz ve hisettiklerimiz olayların dışına
çıkabildiğimizde çok daha farklı görünür .ve daha kolay olur herşey...

Biraz irade kararlılık güçlü bir duruş hayatını yola koyar,emin ol.

Kullanıyor evet farkındayım ama kendimi inandırmak istemiyorum buna bunca yıl beni seven adam şuan bir başkasıyla beraber yediremiyorum kendime. Ama fikirlerinizi dinlemeye çalışıcam hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum

O köprüden çok sular geçti canım.
Bırak o insanı ne o seni mutlu eder ne sen onu zaten böyle bir düşüncende olmasın hayır getirmez bu ilişki sana...

Çok iğrenç bir durum...
Sevmek bu değil ya 3 kişilik birliktelikmi olur:))))
Aşk ve sevgi gibi güzel duyguları böyle kirletmiyelim...
Fikirimizi sormuşsunuz midenizin aldığı yere kadar devam edin derimm.

öncelikle şunu söyleyeyim tüm ama tüm sevgililerim onlardan ayrıldığımda yapma etme intihar ederim kendimi öldürürüm diye blöfler yaptılar bana. ben arkama bi kere bile bakmadan ayrıldım onlardan ve hepsi hala sapasağlim yaşıyorlar korkmasın o çocuk asla böyle bir şey yapmaz kimse =) o kız çocuk ayrılmasın diye tutturmuş bir yol gidiyo. ha şöyle de bir durum var belki de kız böyle bir şey demiyo erkek arkadaşın kızdan ayrılmak istemiyo ve sana ayrılırsam intihar eder diye yalan atıp ikinizi birden idare etmek istiyo. ki bence ikinci şık erkeklerin ciğerini bilirm hep böyle derler bu tutmazsa ikinci söyledikleri şey de şudur ya ben o kızla yattım o yüzden bırakamıyorum o kızı derler ikinizi de idare ederler böyleler ya. bizde salak gibi inanırız hep!:5: zamanında değerini bilememen tabi büyük hata olmuş belki öyle yapmasaydın çocuğun ilgilisi başka yöne kaymazdı ama yinede seven insan ne olursa olsun ilgisini başka yöne kaydırmazdı. aileside biliyosa senin bu duruma katlandığını, böyle ezildiğini, o çocuğun sana saygı duymadığında ilerde evlendiğinizde aileside sana saygı duymaz. nasıl olsa bu kız her şeyi yutuyo katlanıyo kendisine saygısı yok ki bu durumları kabul ediyo biz niye saygı duyalım ona diye.. bence biran önce at o çocuğu hayatından. kendin yapamıyosan git kız arkadaşıyla konuş en azından için rahat atarsın ondan da ayırıp =)

Çok haklısınız, nasıl midem alıyor nasıl hala devam ettirebiliyorum..
Fikirlerinizi okudukça aklım başıma gelmeye başladı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Back
X