- 25 Ekim 2014
- 77
- 37
- 8
- 39
Slm arkadaşlar acil fikirlerinize ihtiyacım var. 3,5 aylık evliyim. 4 ay doğum kontrol hapı (Yasmin) kullandıktan sonra bıraktım. Tahmini yumurtlama dönemimde korunmasız ilişki yaşadım. Yaklaşık 10 gün sonra kadın doğum uzmanına gittiğimde içeriden ve karından us ile baktığında yumurtaların çatladığını ama hamilelik olmadığı söyledi. Folik asit diyet vs verdi. 1 hafta içinde adet olacaksın, adetinin 6-7. günü bana gel ilişki günü belirleyelim dedi. Olmayı beklediğim adet günümden 2 gün önce bir korunmasız ilişkim daha oldu. Şu anda adetim 7 gün gecikti, ilacı bırakanlarda normal olduğunu okuduğum yorumlara rağmen tereddüt etmedim değil. Bugün acile başka bir rahatsızlığım için gittim iğne yapacaklardı bende tereddütümü söyledim idrar tahlili yaptılar ve sonuç pozitif dediler. Ama beta değeri falan yazmıyor sanırım sadece kanda belirliyorlar :s Yarın kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum ama ailemin yanında il dışındayım. Eğer sonuç doğruysa ilk olarak eşimle paylaşmak istiyorum. O nedenle gizli kapaklı olacak bahane bulup çıkmam lazım evden. Heyecanı gizlemek de çok zor oluyor :) Birde doğum kontrol hapını bırakıp ilk ay hamile kalınca tehlikeli olduğunu öğrendim çok korkuyorum şuanda. Eğer tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.