• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil fikirr kizlarr

Sisimel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2012
609
13
26
Adana
Eskiden biriyle tanistim fbkta. 2 kez gorustuk. O herzmn mesafeliydi. Hic msj atmazdi. Calisiyorum derdi hep cok yogunum derdi herzmn.Sonra ise ben bosverdim o aramayinca..simdide gelmis msj atio hic arayip soramadim fakat sende hic aramadin ozledim seni dedi..
Simdi ben buna ne diyim ? Guzel kapak soz lazim.. yardimm.
O zamanlarda uzulmustum acaba bir eksigimi var diyordm herzmn kendi kendime..oz guvenimde biraz kirildi hani gorustuk bir tik yok.. intikam gibi msj yazmam lazim bir fikir verinn

yakinda evleniyorum , dugunume gel de :27:

MHahaha bu cok iyi saoll :D erkek milleti dglmi. Allahtanda olmamis aramiz. Gizli hesap acip bunu eklemistim. Yogun dedigin adam sahte profildeki benle nasil konusuo bi bilseniz. Yok tanisalim yok nrni ver. Pislik herif

MHahaha bu cok iyi saoll :D erkek milleti dglmi. Allahtanda olmamis aramiz. Gizli hesap acip bunu eklemistim. Yogun dedigin adam sahte profildeki benle nasil konusuo bi bilseniz. Yok tanisalim yok nrni ver. Pislik herif

wayy ök.z vayy :)))
o zaman kaçirma mutlaka de evleniyorum diye :36:

Treni kacirdi valaaaa esek herif
Evelniyorm dedim muhahaha

Hiç cevap bile verme bence. İlkinde kesinlikle cevap verme. İkinciyi atarsa, ordaki mesaja göre yorum yapalım olur mu ? :)
Pardon mesajına cevap vermeyi unutmuşum dersin ;)

Diger sevgilinden ayrildin mi sen ? Hani su turkiyeye geri donen :26:

Eskiden biriyle tanistim fbkta. 2 kez gorustuk. O herzmn mesafeliydi. Hic msj atmazdi. Calisiyorum derdi hep cok yogunum derdi herzmn.Sonra ise ben bosverdim o aramayinca..simdide gelmis msj atio hic arayip soramadim fakat sende hic aramadin ozledim seni dedi..
Simdi ben buna ne diyim ? Guzel kapak soz lazim.. yardimm.
O zamanlarda uzulmustum acaba bir eksigimi var diyordm herzmn kendi kendime..oz guvenimde biraz kirildi hani gorustuk bir tik yok.. intikam gibi msj yazmam lazim bir fikir verinn

acaba aklı nerdeymiş beyfendinin yaptığı şey açıkseni beklemeye alıp o süre zarfında başkalarını denemiş olmayıncada işte sonuç bu sana dönmüş.acaba bişeler yaşamadığı birini özlemek nasıl oluomuş bizede açıklasa seviniriz bence hiç oralı bile olma .eğer ısrar edrse sölüceğin şey açık duraga erken gelmezsen treni kaçırırsın.ve kaçan tren bi daha geri gelmez sonrada o trenin arkasından öküz gb bakar .öküzünün trene baktığı gb deyiminede cuk diye oturursun de adamı sinir etti:)

Yok duruyor o daha :D
o degerimi baya biliyormus megersem zamanla anliyorum beni gercekten sevdigini. Is para pul duzen, hermzn sonradan gelen seyler..

Hi kiymetini biliyorsa iyi :27::27: ALLAH bozmasin..

Son düzenleme:
Bir, iki üç kaç tane mesaj yazarsa yazsın cevap vermeyin..
Bundan daha ağır ceza mı olur.
Düşünsenize size böyle yapıldığını..

Seninle kisa zamanda gorusmek istiyorum diye mesaj yazdi.. kendine guvencine bakin hele. Baya zaman gecio herif simdiden geliyorum aklina. Onun bana zamanla yaptigi gibi " cok yogunum" artik diyecgim. Rabbim buyuk icimde sinir birakan insanlara geri ceviriyor sanki intikamini al diyerek :) ohhhh canima degisn

Back
X