acil fikre ihtiyacim var :-( 6.5 aylik hamileyim ve esimin aldatmayi dusundugunu ogrendim :-/

tubs_87

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2013
58
5
Kizlar 2 yillik evliyim ve 6.5 aylik hamileyim, esimle gecen hafta pazar sabahi buyuk kavga ettik, sebebi de bebegim asagidaydi ve dr 2 hafta evde dinlen dedi esimde hic yardimci olmadi ama bana fazla isde cikarmadi, kendine sandvic yapiodu, azigini kendisi hazirliyodu, bende destek olmadi diye kizinca bizim olay kavgaya dondu, 3-4 gun kus kaldik sonra hem ise gidecektim beni goturmesi cerekiyodu hemde jinekologda randevum vardi o sebepten konusmaya basladik, esim kavga ettigimizde hep ayri yatar, konusmaya basladiktan sonrada 2 gece ayri yatti, neyse cuma gecesi disi agridi disciye gitti, yaninda gitmemi istememisti, az once telefonunu kurcaladim arkadasina msj atmis 2 tane fistik gibi arap kizi var, yolun yolcusu gibiler tas gibiler fln teklif edicem en kotu ihtimal kovulurum diye msj atmis, ama bisey yapmamis msjin devami yok ve evede 1 saat icinde donmustu, simdi ben ne yapsam bilemedim :-/ kavga etsem kaynanamgil yukardalar gecen haftadaki kavgafan sonrada gorumcem msj atmis buna sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme fln diye yani ogullari gozlerinde zaten hakli simdi gene kavga cikarsam ben cikarmis olucam bide diorum kendimden daha mi soguturum offf kafam allak bullak bi akil verin nolur simdi uyuyo uyaninca guzelce sorsammi ki beni aldatmayi dusundun mu fln diye, ne yapsam kizlar ... :-( :-'(

Kizlar 2 yillik evliyim ve 6.5 aylik hamileyim, esimle gecen hafta pazar sabahi buyuk kavga ettik, sebebi de bebegim asagidaydi ve dr 2 hafta evde dinlen dedi esimde hic yardimci olmadi ama bana fazla isde cikarmadi, kendine sandvic yapiodu, azigini kendisi hazirliyodu, bende destek olmadi diye kizinca bizim olay kavgaya dondu, 3-4 gun kus kaldik sonra hem ise gidecektim beni goturmesi cerekiyodu hemde jinekologda randevum vardi o sebepten konusmaya basladik, esim kavga ettigimizde hep ayri yatar, konusmaya basladiktan sonrada 2 gece ayri yatti, neyse cuma gecesi disi agridi disciye gitti, yaninda gitmemi istememisti, az once telefonunu kurcaladim arkadasina msj atmis 2 tane fistik gibi arap kizi var, yolun yolcusu gibiler tas gibiler fln teklif edicem en kotu ihtimal kovulurum diye msj atmis, ama bisey yapmamis msjin devami yok ve evede 1 saat icinde donmustu, simdi ben ne yapsam bilemedim :-/ kavga etsem kaynanamgil yukardalar gecen haftadaki kavgafan sonrada gorumcem msj atmis buna sakin ol hakliyken haksiz duruma dusme fln diye yani ogullari gozlerinde zaten hakli simdi gene kavga cikarsam ben cikarmis olucam bide diorum kendimden daha mi soguturum offf kafam allak bullak bi akil verin nolur simdi uyuyo uyaninca guzelce sorsammi ki beni aldatmayi dusundun mu fln diye, ne yapsam kizlar ... :-( :-'(
Kimin ne düşündüğünden sana ne Allah Aşkın'a ya ,adam Arap kızlarıyla alem Planı'nda sen görümcemler yanlış anlar mı derdindesin,biraz kendinize değer verin nolur

mesajın resmini çekip kendine at sonra ona onun telindeki bu mesajın ne olduğunu sor

Telefonunu zaten uzun suredir elime aldirmiyordu, gizlice aldim simdi mesaji gordugumu anlarsa bir daha hic firsatim olmaz, kiz numarasi fln yok, gorumcemler flnda umrumda degil aslinda ama nasil konussam.onu bilemiyorum, bende oda sinirli insanlariz, aslinda cok guveniyodum ben ona asla yapmaz diodum su an soktayimda acikcask

Şimdi yine kavga cikarsam diyorsunuz da adamın mesajı ortada sizi aldatmak ortada hala o ne der derdindemisiniz? Kafanız ciddi çok karışık. Kim ne derse desin hakkınızı arayın bu ne terbiyesizlik diye.

O, seni aldatmadan sen onu aldat. Böylece sen değil, o aldatılmış olsun! :KK53:

En kötü ihtimal kovulurum mu demiş? Yani bu durumun üstüne güzelce sorulma nasıl olur bilemedim. Kendi başıma gelseydi olaydan haberim yokmuş gibi davranıp seni hamileyim diye boşamayacağımı sanmıyorsun değil mi? deyip susardım ama herkesin aklı kendine ve kendi durumuna göre tabi.

Bende bosayabilirim yani icraat olsaydi nasil konusurum demez direk olayi patlatirdim, ama bizim cok kavgalarimiz oldu son zamanlarda, anlayissizligi yuzunden bundan 3 ay once annemgile gittim 1 hafta kaldim, o zamanda gecen haftada annesigilin onunde istemiyorum artik cocuk icin bile cekemicem tarzinda konustu o zaman geri ozur diledi sinirlz soyledim biliyosun fevri insanim fln dedi ama simdi daha o trip atio mesafeliyiz gecen haftanin tartismasindan oturu, yani bosanmasi sorun degilde bebegim var ailem var su an tek kendimi degil bi cok seyi dusjnmek zorundayim

Asil senin koca o yolun yolcusu demedi deme.
Bugun degilse yarin... Eger susarsan basina gelecek belli.

Peki nasil konusayim? Kavga mi edeyim? Nasil Tepki verecegimi biliyo, cunku gecen sene facebooktan bi kac kizin profilini incelemis bende bunu gorunce buyuk olay yapmistim, onu yaptigindada kavgaliydik, hatta annesi babasi bile gelmisti sonra gene yemin billah tanidigim kizlardi oylesine baktim diye konusmustu

şaşkınlıkla okudum.. evde gül gibi karısı varken elin araplarına taş diyen bi insandan ne beklenir ki ..

Aslinda boyle degildi anlamiyorum nasil boyle dusunur oldu, gerci bende cok simarikca hareketler yaptim acaba ben mi kendimden soguttum ki :-( bi arkadasi var evli ama cok rahat acaba o mu bunun kanina giriyo, offf ne dusunecegimi sasirdim icinde olmasa kim ne derse desin yapmazda demekki eyilimi de var :-(

Böyle adamları da baba yapıyorsunuz ya pislik adam

eş olamamış ki baba olsun.

Böyle adamları da baba yapıyorsunuz ya pislik adam

eş olamamış ki baba olsun.

Tanistigimizdan beri cok uzerime duserdi, romantikti beni kimseyle paylasmayi istemezdi ailemle bile, bende biraz ozgurlugume ve aileme dusnkunumdur, son zamanlarda sogudu benden farkindaydim, aradigini verememistim galiba ama ben kendimi ona anlatmistim nasil birisi oldugumu o soylememisti bana, ikimizde cok zorlandik ilk sene ama seviyoduk, ne bileyim cocuk gelince duzeliriz diyodum, pfff kafam allak bullak herseyi bekliyodum ama bunu beklemiyodum yapmaz diodum

X