acil fikrinizi almalıyım

elmalikurabiyee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
1.862
1.491
Hanımlar iyi günler
Hemen konuya gireyim. Sevgilimin mezuniyet balosu var. Benimde var. Maddi problemlerden ötürü ben kendiminkine kapora odemedim. Gitmiyorum yani. Bugun onlarin okul icin son gün kapora yatirmak icin. Ve 220 tl kisi basi :KK57: biz defalarca bunu konustuk. Daha dun gece gitmeyecegini soyledi. Bu saatte aramis beni arkadaslarim cok israr ediyo bende sensiz gitmek istemiyorum 2 kisilik kapora yatiralim mi diye.. Nasil cildirdim anlatamam. Kararindan dönmüş olmasi deli etti beni. Ama onu da engellemek istemediğimden peki sen tek git dedim. Trip atiyorum zannediyor ve sensiz gitmek istemiyorum diyor. Ama bana cok masrafli gibi geldi. Sizce ne yapmaliyim??

Soyledim soylemez miyim. Birsekilde hallederiz vs. Diyor. Evet ailem birsekilde karsilar ama ben şımarıklıkmis gibi dusunuyorum. Zora sokmak istemiyorum insanlari ama illa senide yazdirayim diyor bilemedim
Kendi karşılasın o zaman. Sen ailene masraf olmasın diye kendi balona gitmiyorsan onunkine gitmemeni anlaması lazım.

Çıldıracak bir durum yok, mezuniiyet 1 kere oluyor, çocuk da gitmeye heves etmiş ama sen kırılma diye sana tamam demiş.

Tüm arkadaşları gidiyorsa sen de gel beraber eğlenelim demişlerse iyice heveslenmiştir.

Çıldırman çok despotça. Çocuk karar vermemiş ki kararından dönsün. Sen üstüne istemediği bir şeyi yapması içi baskı kurmuşsun, o da sen üzülme diye tamam demiş ama onda tutmamış anlaşılan, içinde heves hala var. Kibarca sana gitsek olur mu demiş.

Zaten seni memnun etmek için gayet kibarca davranmış bana göre, hayatında 1 kere olacak çok güzel bir günden vazgeçmeye razı olmaya çalışmış. Sensiz gitmek istemiyorum da demiş, seni çiğnemek de istememiş . Karşılığında sen ne yaptın peki, çocuğun düşüncelerini , gitmek istiyor olabileceğini hiiiiiiç hesaba katmadan olaya kendi açından baktın. Defalarca konuştuk demişsin ama çocuğun ne istediğini hiç önemsedin mi cidden ??? Yoksa ben gitmiyorm o da gitmesin ölmez ya diyip onun adına da mı karar verdin?

Neyse sonuca geleyim , bu durumda en doğrusu sensiz gitmesi ya da sana da bilet alması.

Çıldıracak bir durum yok, mezuniiyet 1 kere oluyor, çocuk da gitmeye heves etmiş ama sen kırılma diye sana tamam demiş.

Tüm arkadaşları gidiyorsa sen de gel beraber eğlenelim demişlerse iyice heveslenmiştir.

Çıldırman çok despotça. Çocuk karar vermemiş ki kararından dönsün. Sen üstüne istemediği bir şeyi yapması içi baskı kurmuşsun, o da sen üzülme diye tamam demiş ama onda tutmamış anlaşılan, içinde heves hala var. Kibarca sana gitsek olur mu demiş.

Zaten seni memnun etmek için gayet kibarca davranmış bana göre, hayatında 1 kere olacak çok güzel bir günden vazgeçmeye razı olmaya çalışmış. Sensiz gitmek istemiyorum da demiş, seni çiğnemek de istememiş . Karşılığında sen ne yaptın peki, çocuğun düşüncelerini , gitmek istiyor olabileceğini hiiiiiiç hesaba katmadan olaya kendi açından baktın. Defalarca konuştuk demişsin ama çocuğun ne istediğini hiç önemsedin mi cidden ??? Yoksa ben gitmiyorm o da gitmesin ölmez ya diyip onun adına da mı karar verdin?

Neyse sonuca geleyim , bu durumda en doğrusu sensiz gitmesi ya da sana da bilet alması.
2 haftadir bu mevzuu var gündemde. Baya problem yasiyoruz bu aralar maddi olarak. Aileler destek oluyor ama onlarida bunaltmak zorlamak istemiyoruz. Yeri geldi makarna yaptik yedik dikkatli harcadik vs. Konu ilk acildigindan beri kafana takma sen istersen git hallederiz bir sekilde vs. Diye telkin eden bendim zaten. Yok ne olursa olsun gitmicem diyen oydu. Inanin baski yapmadim. Zaten kizdigimda bu. Gitsin inanin icten istiyorum gitmesini ama son dakikaya kadar gitmeyecegim deyip arkadaslarinin yaninda beni arayip cok israr ediyolar ne diyorsun gidelim mi demesi sinir etti beni

Gec
Eger israrla davet ediyorsa ikinizin de odemesini o yapmali zaten, hem davet edip hem parasini verdirmek dupeduz kabaliktir.
Ayni sey kadinlar icin de gecerli yani sen onu kendi balona davet etsen onun biletini almaliydin.
gecen sene cok yakin bir arkadasiminkine gitmistik. Orada ben karsilamistim mesela. Tabi ki kendiminkine davet etsem karsilarimda pek butce ayrimi yok zaten bizde. Takildigim bu degil zaten. Ama ailelerin eline baktigimiz icin ben kendi ailemi zora sokmak istemiyorum acikcasi..

Soyledim soylemez miyim. Birsekilde hallederiz vs. Diyor. Evet ailem birsekilde karsilar ama ben şımarıklıkmis gibi dusunuyorum. Zora sokmak istemiyorum insanlari ama illa senide yazdirayim diyor bilemedim
git tabi dolu kız vardır orda, O ÖDESİN madem erkek arkadaşın sana mı ödetcek bide yok artık :KK12:

Gec

gecen sene cok yakin bir arkadasiminkine gitmistik. Orada ben karsilamistim mesela. Tabi ki kendiminkine davet etsem karsilarimda pek butce ayrimi yok zaten bizde. Takildigim bu degil zaten. Ama ailelerin eline baktigimiz icin ben kendi ailemi zora sokmak istemiyorum acikcasi..

Sen aileni zora sokma cok istiyorsa o kendi ailesini zora soksun.
Su an o para senin icin luks bir harcama olacaksa hic gerek yok

Mezuniyet balosu insanın hayatında bir kez olacak bişey. Okul arkadaşlarınızla son kez öğrencilik zamanınızın tadını çıkaracaksınız. Aileme yük olmamak için gitmiyorum demek saçma geldi bana. Zaten ailenizin üzerindeki son yükünüz. Bitiyor artık... Destek olan aileleriniz varken hayatta bir daha yaşayamayacağınız bir şeyden vazgeçmek anlamsız geldi.

Bana göre doğru olan senin kendi okul balona sevgilinin de kendi okul balosuna gitmesi olur. Adı üstünde okul balosu, sevgili geçidi değil.

Mezuniyet balosu insanın hayatında bir kez olacak bişey. Okul arkadaşlarınızla son kez öğrencilik zamanınızın tadını çıkaracaksınız. Aileme yük olmamak için gitmiyorum demek saçma geldi bana. Zaten ailenizin üzerindeki son yükünüz. Bitiyor artık... Destek olan aileleriniz varken hayatta bir daha yaşayamayacağınız bir şeyden vazgeçmek anlamsız geldi.

Bana göre doğru olan senin kendi okul balona sevgilinin de kendi okul balosuna gitmesi olur. Adı üstünde okul balosu, sevgili geçidi değil.
Bende diyorum ya gidecek olsam kendiminkine giderim zaten. Bunca sene ailemden para aldigim bir elin parmaklarini gecmez. Hep burslarla idare ettim. Aliskin degilim para istemeye zaten.

Bende diyorum ya gidecek olsam kendiminkine giderim zaten. Bunca sene ailemden para aldigim bir elin parmaklarini gecmez. Hep burslarla idare ettim. Aliskin degilim para istemeye zaten.

Bir seferlik hatta son seferlik isteseydin be güzelcim. Çok üzüleceksin sonradan bence, içinde kalacak.

Kıyamam sana ya.. Ne kadar ki kendi balonunki? Olmadı annenden babandan borç al çalışınca halledersin madem içine sinmiyorsa. Ama belli ki karşılayacak durumda değiller. Şuan öyle kötü oldum ki. Ben de şuan sıkışığım. Kıyamam sana ne kadar ince ruhlu ne kadar duygusalsın.

Yok mu arkadaşın mezuniyet için olduğunu söylemesen de ufak ufak borç alsan? Mesela birinden elli birinden otuz vs. Yazarsın deftere ödersin eline geçince?

Hangi bölümden mezunsun çok merak ettimm:)

X