- 14 Mart 2025
- 962
- 133
- 18
- 25
Kaçıncı ay dı bu hamile kaldınızİnşallah vardır bi kaç aydır bekliyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaçıncı ay dı bu hamile kaldınızİnşallah vardır bi kaç aydır bekliyoruz![]()
8 aydır bekliyoruzKaçıncı ay dı bu hamile kaldınız
Evet 19 mayıstıYeni maşallah sizin bat 19 muydu
Var bence testlerin algıları farklı olabilir kötü dusunmeyinDün 2 tane farklı markanin erken gebelik testi pozitif cikti. Fakat bugun kaset test yaptim cok silik cizgi kizlar. Hevesim kırıldi yardimci olur musunuz
Yaaa tam senin testine yazıyordum çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahBeta 20 çıktı hamileyimmm
Evet baya bekletmiş sizi bebiş umarım bizi o kdr bekletmeden gelir benim bebeğim inşallah 3. Aydı bud a olmadı sanırım8 aydır bekliyoruz
Sabırlı olmak lazım illaki vakti zamanı vardır sürekli düşünüp stres yapma bence burdan da uzak dur kafanı rahatlat illaki olucaktırEvet baya bekletmiş sizi bebiş umarım bizi o kdr bekletmeden gelir benim bebeğim inşallah 3. Aydı bud a olmadı sanırım
Teşekkürler amin inşallahYaaa tam senin testine yazıyordum çok sevindim rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bidaki ay öyle yapcam zaten köye gidicem değişiklik olurSabırlı olmak lazım illaki vakti zamanı vardır sürekli düşünüp stres yapma bence burdan da uzak dur kafanı rahatlat illaki olucaktır
Rabbim gönlünüze göre versin dua edicem sizin içinde bol bolBidaki ay öyle yapcam zaten köye gidicem değişiklik olur
Çok teşekkür ederimRabbim gönlünüze göre versin dua edicem sizin içinde bol bol
Gözünüz aydın tebrik ederimBeta 20 çıktı hamileyimmm