- 14 Mart 2025
- 962
- 133
- 18
- 25
Sabah kalkınca yapacağımAy hadi inşallah pozitiftir yapınca yazar mısınız merak ettim şimdi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah kalkınca yapacağımAy hadi inşallah pozitiftir yapınca yazar mısınız merak ettim şimdi
Varsa kesin çıkar çünkü ben bunu bugün öğleden sonra yaptım ilk idrarla olmamasına rağmen hemen çıktı ikinci çizgi umarım test yanıltmazSabah kalkınca yapacağım
Sizin var bence kaset testte çıkmış markası ne ben sizin yerinizde olsam yarın kan verirdim meraktan erken gebelikler ben de hep pozifit çıkarttı ve negatiftim yani ondan kasete güveniyorum ya umarım ben negatif alacağımı düşünüyorum ama inşallah yanılırımVarsa kesin çıkar çünkü ben bunu bugün öğleden sonra yaptım ilk idrarla olmamasına rağmen hemen çıktı ikinci çizgi umarım test yanıltmaz
Sende lady markası bende daha önceki aylarda erken gebeliklerde silik gördüm kan verip negatif çıktı gecikmem de vardı umutlanıp üzülmek zor oluyor gerçekten bu ay da göğüs hassasiyetim var yaklaşık 10 gündür birde baş dönmesi ve bulantım var 3 4 gündür şüphelendim ondan bugün yaptım inşallah vardır yarın kan vericem zatenSizin var bence kaset testte çıkmış markası ne ben sizin yerinizde olsam yarın kan verirdim meraktan erken gebelikler ben de hep pozifit çıkarttı ve negatiftim yani ondan kasete güveniyorum ya umarım ben negatif alacağımı düşünüyorum ama inşallah yanılırım
Bende yine negatif olur diye yaptım çıktı inşallah sizin de olumlu olurSizin var bence kaset testte çıkmış markası ne ben sizin yerinizde olsam yarın kan verirdim meraktan erken gebelikler ben de hep pozifit çıkarttı ve negatiftim yani ondan kasete güveniyorum ya umarım ben negatif alacağımı düşünüyorum ama inşallah yanılırım
Ben az önce test yaptım negatif çıktı ama ben 1.5 litre su falan içtim yani sabah yoğun idrarla yapılması gerekir ben bekleyeceğim ayın 17 siniSende lady markası bende daha önceki aylarda erken gebeliklerde silik gördüm kan verip negatif çıktı gecikmem de vardı umutlanıp üzülmek zor oluyor gerçekten bu ay da göğüs hassasiyetim var yaklaşık 10 gündür birde baş dönmesi ve bulantım var 3 4 gündür şüphelendim ondan bugün yaptım inşallah vardır yarın kan vericem zaten
Hadi ya bekleyin bakalım belki ilk idrarla daha etkili olur umarım boşa umutlanmıyoruzdur beklemekten başka çare yok maalesefBen az önce test yaptım negatif çıktı ama ben 1.5 litre su falan içtim yani sabah yoğun idrarla yapılması gerekir ben bekleyeceğim ayın 17 sini
Sizin gibi çoksa ben aşırı mutlu olurdum yok işte yine yok boşuna umutlandırdılar beniHadi ya bekleyin bakalım belki ilk idrarla daha etkili olur umarım boşa umutlanmıyoruzdur beklemekten başka çare yok maalesef
İllaki vakti zamanı vardır hepimiz içinde geçerli bu kendinizi üzüp umutsuzluğa kapılmayın denemeye devam her yolu ben Hayıy otu kullanıyorum 3 aydır reglim düzensizdi doktor önermişti gebeliği de kolaylaştırır demişti bilmiyorum hamile miyim ama inşallah öyledirSizin gibi çoksa ben aşırı mutlu olurdum yok işte yine yok boşuna umutlandırdılar beni
Benim değilim her şeyim düzenli ama işte bilmiyorum ya yumurtlama mı denk getiremiyorum anlamadım ben ciddenİllaki vakti zamanı vardır hepimiz içinde geçerli bu kendinizi üzüp umutsuzluğa kapılmayın denemeye devam her yolu ben Hayıy otu kullanıyorum 3 aydır reglim düzensizdi doktor önermişti gebeliği de kolaylaştırır demişti bilmiyorum hamile miyim ama inşallah öyledir
Bence bu yumurtlama tarihi takip etmek de çok doğru değil ben ilk aylar onu da denedim olmadı eşim askeri personel bu ay o kadar az görüştük ki ona rağmen çift çizgi yani demekki çokta alakası yokmuş biraz psikolojik olarak da rahat olmaya bağlı stres de etkiliyor illakiBenim değilim her şeyim düzenli ama işte bilmiyorum ya yumurtlama mı denk getiremiyorum anlamadım ben cidden
Pozitif diye düşünüyorum tebriklerMerhaba hanımlar adetime 5 gün kala bazı belirtiler olduğu için test yaptım hemen ikinci çizgi oluştu sizce var mıdırEki Görüntüle 3591588
İnşallah, haberdar edinÇok teşekkür ederim inşallah kanda da çıkar
Evet o da doğru yani ben anlamadım bidaki 2 ay daha olmazsa eşime randevu alcamBence bu yumurtlama tarihi takip etmek de çok doğru değil ben ilk aylar onu da denedim olmadı eşim askeri personel bu ay o kadar az görüştük ki ona rağmen çift çizgi yani demekki çokta alakası yokmuş biraz psikolojik olarak da rahat olmaya bağlı stres de etkiliyor illaki
Tamam çok merak ettimYarın gidicem mutlaka yazarım sonucu![]()
Yarın gidicem mutlaka yazarım sonucuİnşallah, haberdar edin![]()
Kan verdim beta 20 çıktı hamileyim çok şükür inşallah Rabbim isteyip dileyen herkese en hayırlı vakitte nasip etsinTamam çok merak ettim
Yeni maşallah sizin bat 19 muyduBeta 20 çıktı hamileyimmm