- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 18
- 26
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi var ama yanı dağılmış başka testin varsa tekrarla canım
İdrarı 3 damladan fazla damlatma, sonucu yine at inşaAllah burayaPeki birazdan bir test daha yapacağım
Hemennnn testi tekrarla ama çok damlatmaaaaaAşılamanın 14. Gün testime bakar mısınız
Aşılamanın 14. Gün testime bakar mısınız
Yaptın mı test ?
Yarın sabah yapacağım canımYaptın mı test ?
A önce yaptımYaptın mı test ?
az önce yaptım sonuç şu şekilde sence nedir ilk olduğunu için bilmiyorum ve dünden beri yaptığım üçüncü testYaptın mı test ?
Pozitif hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucağınıza alırsınız.A önce yaptım
az önce yaptım sonuç şu şekilde sence nedir ilk olduğunu için bilmiyorum ve dünden beri yaptığım üçüncü test
Gerçekten mi tutmuş mu canımPozitif hayırlı olsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde ilerler ve kucağınıza alırsınız.
eee bu cift cizgi hadii hayirli olsun darisi bizlere olsun insallahhA önce yaptım
az önce yaptım sonuç şu şekilde sence nedir ilk olduğunu için bilmiyorum ve dünden beri yaptığım üçüncü test
Amin ya rabbim herkese nasip etsin ama ben hala inanamıyorum yaSağlıcakla gelsin minisss darısı bizee![]()
Rabbim herkese nasip etsin inşallah ama hala çoklardayım inanamıyorumeee bu cift cizgi hadii hayirli olsun darisi bizlere olsun insallahh
Guzel heyecanlar bunlarRabbim herkese nasip etsin inşallah ama hala çoklardayım inanamıyorum
Bugün vermeyi düşünüyorum bir iki gün daha bekleyeyim diyorum amaGuzel heyecanlar bunlarbugun kan verin bence mutlaka