- 24 Aralık 2022
- 566
- 220
- 18
- 26
- Konu Sahibi TOMURCUK_27
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsinHAYIRLI olsun kuzum sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bizede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım rabbim herkese nasip etsinHAYIRLI olsun kuzum sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah dua et bizede
Canım testin koyulaşmış hayırlı olsun bence gebelik var bi kan ver netleştir
Teşekkür ederim kan veremedim hafta sonu olduğu için pazartesi vericem Allah izin ederse inşallah vardırCanım testin koyulaşmış hayırlı olsun bence gebelik var bi kan ver netleştir
Bugün 13. Gün bu şekildeTeşekkür ederim kan veremedim hafta sonu olduğu için pazartesi vericem Allah izin ederse inşallah vardır![]()
Hamileyim çok şükür 51.09 çıktı sonucum yarın tekrar kan vericem inşallah güzel bir şekilde artış olmuştur Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin hayırlı güzel evlatlarTeşekkür ederim kan veremedim hafta sonu olduğu için pazartesi vericem Allah izin ederse inşallah vardır![]()
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm hayırlı olsunHamileyim çok şükür 51.09 çıktı sonucum yarın tekrar kan vericem inşallah güzel bir şekilde artış olmuştur Rabbim evlat isteyen herkese nasip etsin hayırlı güzel evlatlar
3 dusugun varsa arastirma hastanesi tibbi genetik testi yaptir istersen canim bende bos gebelik gecirdim cokkez tibbi genetige gittim esim ve benden kan aldilar hem pihtilasmayada bakiliyorevet kuzum ilk olcak.daha önce3 tüp bebek vardı düşükle sonuclandı
Çok teşekkür ederim Rabbim dileyen herkese nasip etsin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm hayırlı olsun![]()
baktırdım canım ben, pıhtılaşma çıktı.3 dusugun varsa arastirma hastanesi tibbi genetik testi yaptir istersen canim bende bos gebelik gecirdim cokkez tibbi genetige gittim esim ve benden kan aldilar hem pihtilasmayada bakiliyor
Nasil bi tedavi uygulandi acaba canim bende yeni test verdimde sonuclarin cikmasini bekliyorumbaktırdım canım ben, pıhtılaşma çıktı.
hamile kaldıgımda kan sulandırıcı kullandım onun dışında farklı bir tedavi uygulanmadıNasil bi tedavi uygulandi acaba canim bende yeni test verdimde sonuclarin cikmasini bekliyorum
Sagol canim bakalim bizde ne cikacak sonuc ona gore tedavi uygulanir artikhamile kaldıgımda kan sulandırıcı kullandım onun dışında farklı bir tedavi uygulanmadı