Acil gebelik testtiiiiii

bozukbirplagg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2023
143
66
28
23
Kızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti

Eklentiler

• IMG_2470.webp
    IMG_2470.webp
    68,7 KB · Görüntüleme: 923
Hayırlı olsun Sadece ovülasyon testini mi aldınız günlerinizi nasıl değerlendirdiniz diğer ürünlerinden aldıysanız memnun kaldınız mı
Merhaba 1.5 yıldır çocuk istiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim aylar sonrada polip olduğunu öğrendim ameliyat oldum. Ameliyattan sonra da 2 ay denedim olmadı bende jel ve ovülasyon testi aldım ilk ayımda hamile kaldım. Kan felan vermedim henüz test pozitif şuanlık

Merhaba 1.5 yıldır çocuk istiyorum bir kimyasal gebelik geçirdim aylar sonrada polip olduğunu öğrendim ameliyat oldum. Ameliyattan sonra da 2 ay denedim olmadı bende jel ve ovülasyon testi aldım ilk ayımda hamile kaldım. Kan felan vermedim henüz test pozitif şuanlık
Hayırlı olsun..peki yumurtalama günü ve çatlama gününü nasıl değerlendirdiniz üst üste mi ilişki yaşadınız

Kızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Hayırlı olsun inşallah pozitiftir kan verdiniz mi
Ben de bugün bir gebenin günlüğü gebelik testi yaptım çoook hafif bir çizgi çıktı aynı durumdayım acaba hatalı mi diye sevinemedim

Hayırlı olsun inşallah pozitiftir kan verdiniz mi
Ben de bugün bir gebenin günlüğü gebelik testi yaptım çoook hafif bir çizgi çıktı aynı durumdayım acaba hatalı mi diye sevinemedim
Pozitif pozitif keseyi gördüm bugün çok şükür. Ben silikken ebru hanıma yazdım o negatif dedi ama sonuçta silikte olsa bi çizgi var olumsuz düşünmedim hiç. Bir kaç güne başka bi test daha yapın ☺️ Testinize bakabilir miyim

Pozitif pozitif keseyi gördüm bugün çok şükür. Ben silikken ebru hanıma yazdım o negatif dedi ama sonuçta silikte olsa bi çizgi var olumsuz düşünmedim hiç. Bir kaç güne başka bi test daha yapın ☺️ Testinize bakabilir miyim
Sağlıkla doğsun inşallah 🤲
Maalesef ben bugün regl oldum 😔 bir gebenin günlüğünden test almam artık. Bu 2 oldu yanlış çıkıyor. İnsan ister istemez ümitleniyor o silik çizgiye bile.

Sağlıkla doğsun inşallah 🤲
Maalesef ben bugün regl oldum 😔 bir gebenin günlüğünden test almam artık. Bu 2 oldu yanlış çıkıyor. İnsan ister istemez ümitleniyor o silik çizgiye bile.
Birdaha ki ay hayırlı sonuçlarını alırız inşallah ☺️ Doğrudur canım, ben ilk defa kullandım bu ay ürünlerini hepsinden de memnun kaldım eğer elindekiler bittiyse birdaha alma

Test pozitif hayırlı olsun 🤩

Ovülasyonn testi pik olunca ertesi gün jeli sabah akşam olarak 2 kere ilişkiye girdik o şekilde oldu
Bende ovalasyon testi kullandım ve adetim gecikti. 4 önce ve bugün test yaptım bugünkinde çok hafif bir çizgi gördüm hamile olabilir miyim

Eklentiler

• IMG_5357.webp
    IMG_5357.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 599
  • IMG_5357.webp
    IMG_5357.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 449
Bahsettiği jel nedir

Arkadaşlar inanmayın böyle jel felan ya doktorlar bilmiyor mu önermeyi onca sene okuyorlar da ne olduğu bile belli olmayan sayfalardan bu tarz şeyler temin etmeyin rica ediyorum. Doktorlar ovülasyon testlerine bile sıcak bakmıyor daha çok strese soktuğu için. Siz jel mel diyorsun Allah için mantıklı mı? kadın doktor değil sağlıkçı değil neden inanıyorsunuz böyle şeylere sağlığınıza ne gibi zarar vereceğini bilemezsiniz

Back
X