- Konu Sahibi bozukbirplagg
Evet ince bir çizgi varBende ovalasyon testi kullandım ve adetim gecikti. 4 önce ve bugün test yaptım bugünkinde çok hafif bir çizgi gördüm hamile olabilir miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ince bir çizgi varBende ovalasyon testi kullandım ve adetim gecikti. 4 önce ve bugün test yaptım bugünkinde çok hafif bir çizgi gördüm hamile olabilir miyim
İkinci çizgi gözüküyor canım hayırlı olsun inşallah bebeğin vardırBende ovalasyon testi kullandım ve adetim gecikti. 4 önce ve bugün test yaptım bugünkinde çok hafif bir çizgi gördüm hamile olabilir miyim
Ben ovülasyon testi almıştım içinden 3 tane çıktı o şekilde kullandım. Ayrıyetten almadımO testi nasıl temin edebilirim
Ertesi gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı maalesef (sizin bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahİkinci çizgi gözüküyor canım hayırlı olsun inşallah bebeğin vardır2 gün sonra testi tekrarla
Eğer bekleyemezsen kan ver
Kaç dakika bekledin canımBende ovalasyon testi kullandım ve adetim gecikti. 4 önce ve bugün test yaptım bugünkinde çok hafif bir çizgi gördüm hamile olabilir miyim
Bat kaç gün kala yaptin canim çünkü bense yaptim böyle oldu diğer testlerdede hemen ilk çizginin yeri kuruma gibi kalıyor sankiKızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
2 gün gecikti öyle yaptım ama ben bu testi akşam yaptım ondan böyle olabilirBat kaç gün kala yaptin canim çünkü bense yaptim böyle oldu diğer testlerdede hemen ilk çizginin yeri kuruma gibi kalıyor sanki
Himm bir gebenin gunlugunden aldimda onda böyle bisey çıktı acaba diğer kasetlerden farklimi2 gün gecikti öyle yaptım ama ben bu testi akşam yaptım ondan böyle olabilir
Ben bu testi ebru ablaya attım bana negatif dedi ama ikinci çizgi kuruma çizgisi olmadığı için umudumu yitirmedim testin fotoğrafı var mıHimm bir gebenin gunlugunden aldimda onda böyle bisey çıktı acaba diğer kasetlerden farklimi
Ay var yarın atsam bakarmisin baya oldu yapalı acikcasi olabilir ama çokta üstünde durmadım diye cekmedimBen bu testi ebru ablaya attım bana negatif dedi ama ikinci çizgi kuruma çizgisi olmadığı için umudumu yitirmedim testin fotoğrafı var mı
Bence yeni test varsa yeni yapın çünkü Şuan ikinci çizgi varsa bile kuruma çizgisidirAy var yarın atsam bakarmisin baya oldu yapalı acikcasi olabilir ama çokta üstünde durmadım diye cekmedim
Bence yeni test varsa yeni yapın çünkü Şuan ikinci çizgi varsa bile kuruma çizgisidir
Merhaba benim testimde de aynı böyle çıktı sizin çizgi kaç dk da belirdi acaba?Kızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Canım peki gebelik var mı? Benim de aynı böyle çıktııEki Görüntüle 3360806
Aşkım bu testin üstüne su bile vurdum
Merhaba benim testimde de aynı böyle çıktı sizin çizgi kaç dk da belirdi acaba?
Henüz adet geçilmesini bekliyorum iyi e emin olmak için kan vermek istemiyorum 5 10 dk içinde belirlendiCanım peki gebelik var mı? Benim de aynı böyle çıktıı
Sonucunuz ne oldu bdnde bir gebenin günlüğü hamilelik testi kullandım benimde testim aynı sizinki gibiKızlar acil testime bakın test bir gebenin günlüğü yanlış olma ihtimali var mı sizce reglim 2 gün gecikti
Pozitif canım 3 aylık hamileyimSonucunuz ne oldu bdnde bir gebenin günlüğü hamilelik testi kullandım benimde testim aynı sizinki gibi
Maşallah Rabb im sagliklica kucağınıza almayı nasip etsin indsllahPozitif canım 3 aylık hamileyim