Acil gebelikte kalp çarpıntısı nefes darlığı

Bende oluyor ama hareket edince oluyor. Senin ne zamanlarda oluyor?

Hipertansiyon olabilir ihmal etmeye gelmez gebelikte. Bence doktorunuza bi gidin.

Nefes darlığı vs.cok ilerleyen haftalarda olabilir bebek baskı yaptığı için ama daha bebeğiniz çok büyük değil. Doktora gidin

Hipertansiyon olabilir ihmal etmeye gelmez gebelikte. Bence doktorunuza bi gidin.

Nefes darlığı vs.cok ilerleyen haftalarda olabilir bebek baskı yaptığı için ama daha bebeğiniz çok büyük değil. Doktora gidin
Benim düşük tansiyon ve kansızlık problemim var 1 kat merdiven çıksam 2 saat koşmuş gibi nefes alıyorum. Azıcık hareket edeyim ayakta durayım hemen kalbim çarpar nefesim kesilir. Ama vitamin eksikliğimde biraz fazla. Belki arkadaşında böyle birşeyi vardır. Doktora sorması en doğrusu tabi

Vucut cift metabolizma oldugu icin carpinti nefessiz kalma oluyor
Heyecanla birsey anlatamazdim
Bir odadan digerine gecerken nefes nefese kalirdim
Yemek bile zor yerdim
Allah yardim etsin tum hamilelere

Bende se ayni sikinti var.hamile olmasam da vardi ama hamilelikte cok artiyor zor nefes aliyrm.kansizlik.yok testlerim.hep normal cikiyor

Sizdede oluyormu normal mi
Bende gebeliğimde yaşamıştım. Kadındoğum uzmanım sürekli normal gebelikte dedi. Sonra ben dayanamayıp dahiliyeye gittim o da aşırı çarpıntın var diyip ekg çekti ve hemen kardiyolojiye yönlendirdi. Orda da eko çekildi ve holter takıldı. Sonuç normal değilmiş. Tamam bir yere kadar normal ama benim holterde 186 ları görmüştü. İlaç kullanmak zorunda kalmıştım. İhmal etmeyin ve bir kardiyolojiye görünün bence.

Arkadaşlar şuan bende de var çarpıntı. Nefesim de daralıyor ve sağ kolum uyusmaya başladı.

Kaç gecedir bu saatler de oluyor hep. Sirtimdan sızı seklinde geliyor.

Varmi sizdede böyle ağrılar.

Uykusuz kalıyorum artik. Çok berbat haldeyimmm

37. Haftamdayım bende böyle hızlı nefes alıp verme durumu var bir şey anlatırken çok yoruluyorum mutfağa gidip gelsem hoh hoh oluyorum falan ama ciddi bir nefes darlığı varsa dizi rahatsız ediyorsa çok gidin doktora bir söyleyin bu durumu derim ihmale gelmez Allah korusun. Birde bu durum bende 1 haftadır falan var öncesinde yoktu

Back
X