- 25 Haziran 2014
- 2.122
- 3.595
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1000Niye konularak bitirme kanısındasınız?? Sizi bırakıp gidiyor, cevap verme tenezzülünde bulunmuyor.. Bende silerim numarasını, sosyal medyasını, fotoğrafını, mesajını.. Hayatıma devam ederim.. Elbet bir gün yazarsa, cevap alamayacağı için anlar derim..
O adam buna değermi bilemedim.Açıklama yapılmadan terkedilmeyi ben istemezdim, ona da yaşatmak istemedim.
Aynen oyle. Mesajlarima cevap yazmayan biri icin ben de ayrilma konusmasi bile yapmazdim. Bu hala ona deger verdigimi gosterir. Oysa adamin kiza hic deger verdigi yok ki mesajlara bile cevap yazmiyor. Anlamasini bekliyor. Belki de adam bitirmek istiyor da karsi tarafin soylemesini bekliyor.Msj cvp vermeyen biriyle ayrılalım demek için ne buluşur ne yazardım.yazdığında yada aradığında seninle artık görüşmek istemiyorum der kapatırım.neden nasıl niçine gelirsede işim var byyyy derdim .
Bence çok fazla cümle kurmayın ayrıca dikkat edin. Konuyu bu saatte açmıssınız :)Herkese merhaba,
Dün bir konu acmistim. Sevgilim beni yağmurda öylece bırakıp arkadaşıyla görüşmeye gitti. Çok yorum yapıldı hepsi de bana değer vermediğini söylüyordu.
Gün içinde bir mesaj yazdım, whatsapa girdi ama cevap yazmadi. Bende kesin kararımı aldım sanırım. Ayrılmak istediğimi söyleyeceğim. Ama elime yüzüme bulaştırmak istemiyorum. Gerekcelerimi nasıl aciklayabilirim ki beni anlasın, anlasın ki içim rahatlasin.
Nasıl bir konuşma yapmalıyım? Yardım ederseniz cok mutlu olurum.