Acil! Görüşeceğiz 1 saate nasıl bir konuşma yapmalıyım?

Biliyorum inanın farkındayım

Bazı şeyler aklıma geldikçe çok üzülüyorum, şey demişti bir kere sen bana değer veriyorsun sonra uzulmenden korkuyorum. Ee o zaman ayrılmak mi istersin yada isteyeceksin yok ben şu anki durumdan çok memnunum diyor sadece beni uzmekten korkuyormus

Aynını yaşadım ondan gözünüzü açın diyorum.
Ben ayrıldım ve bana tek dediği bana iyi gelmiştin.
Ne acı gelmişti ama iyi ki diyorum şimdi.

canım bak dünde okudum konunu giriş yapmadım ama şimdi dayanamadım yazıcam.
biraz kendinize değer verin ya.. daha ne diyim diyorsunuz.
Açıklama yapmak bile gereksiz telefonda ayrıl gitsin.. şu tiplere değer veripte burunlarını büyütmeyin...

Umarım

Çok sağolun, en az acı ile atlatirim inşallah bu süreci

Ayrıca ayrıldığını söylediğinde adama sinek vızıltısı gibi gelecek...
sense umarın bu acıyı atlatabilirim diyorsun.
Duygunu anlayabiliyorum ama acilen bu adamdan iğrenmen lazım...

Ayrıca ayrıldığını söylediğinde adama sinek vızıltısı gibi gelecek...
sense umarın bu acıyı atlatabilirim diyorsun.
Duygunu anlayabiliyorum ama acilen bu adamdan iğrenmen lazım...
Umarım acilen gerçeklerin bana hissettirmesi gereken duyguları hissedebilirim

Daha önceki ilişkisine takik bir adam miydi?

Evet ve inan bana hep kızı kötülerdi.
Bana çok bagladığını iyi gediğimi söylerdi.
Ama çok kötü bir cümle iyi gelmek.
İnsan sever aşık olur iyi gelmek farklı bir olay.
Yara bandı mıyım ben bak işine dedim ayrıldım.

Evet ve inan bana hep kızı kötülerdi.
Bana çok bagladığını iyi gediğimi söylerdi.
Ama çok kötü bir cümle iyi gelmek.
İnsan sever aşık olur iyi gelmek farklı bir olay.
Yara bandı mıyım ben bak işine dedim ayrıldım.
ne yasamis ki o kızla?

Benzer bir durumun içindeyim. Çok sevmiş ama karşıdaki kıymet bilmemis. Ee diyorum unutamadin mi hayir unuttum diyor. Problem ne diyorum, tam olarak kendimi veremiyorum artık ilişkiye diyor.

ne yasamis ki o kızla?

Benzer bir durumun içindeyim. Çok sevmiş ama karşıdaki kıymet bilmemis. Ee diyorum unutamadin mi hayir unuttum diyor. Problem ne diyorum, tam olarak kendimi veremiyorum artık ilişkiye diyor.

Hep öyle olur zaten.
O kız asla kıymet vermemiştir kazık atmıştır sevmekten soğutmuştur.
Bana hatta kız bana yalvarıyor vs diyordu.
Kendim de mesajları görmüştüm.
Bence mükemmel giden ilişkimiz bittiğinde öğrendiğim ki kıza yalvar yakar aramaları dönmek istemeleri olmuş.
Demem o ki siz zaten eski ilişkiyi hissedecek bilecek duruma geldiyseniz o iş olmuyor.

(Umarım çok sert olmaz, bi eşikten atlayıp gerçeği görmenizi istiyorum )
Sizin açıklama yapmanıza bile gerek yok ki, onun açıklama yapmadan çekip gitmesi sana cesaret vermek için yapılmış bir hareket. Senin soğuyup ayrılmanı istiyor ısınamamış sevgili gibi olamamış, arkadaş gibi olamamış. Arkadaşımı bile öylece bırakıp çarşaf gibi sokağa çırpıp gitmem. Hatta yağmur altında çarşafı bile çırpmaz insan. Açıklamaya anlatmaya gerek yok, uzaklaşın sessiz sedasız (ben arayacağını bile düşünmüyorum) Yanlış bir çift olmuşsunuz en kısa zamanda size sizden çok kıymet verip iyi hissetmenizi sağlayacak biriyle tanışırsınız umarım.
Ayrılık zordur ama ayrılık olmadan güzel insanlarla karşılaşmak da imkansızdır. Bunu yaşayıp görmeniz gerekiyormuş demek ki. Bir de bazı insanlar burnu sürtülsün, üzerine düşülmesin, biraz beni uğraştırsın ister. Ev kedisi gibi sevgililerden değil de acı çektirenlerden keyif alır. Ne bileyim insanlar çeşit çeşit.

(Umarım çok sert olmaz, bi eşikten atlayıp gerçeği görmenizi istiyorum )
Sizin açıklama yapmanıza bile gerek yok ki, onun açıklama yapmadan çekip gitmesi sana cesaret vermek için yapılmış bir hareket. Senin soğuyup ayrılmanı istiyor ısınamamış sevgili gibi olamamış, arkadaş gibi olamamış. Arkadaşımı bile öylece bırakıp çarşaf gibi sokağa çırpıp gitmem. Hatta yağmur altında çarşafı bile çırpmaz insan. Açıklamaya anlatmaya gerek yok, uzaklaşın sessiz sedasız (ben arayacağını bile düşünmüyorum) Yanlış bir çift olmuşsunuz en kısa zamanda size sizden çok kıymet verip iyi hissetmenizi sağlayacak biriyle tanışırsınız umarım.
Ayrılık zordur ama ayrılık olmadan güzel insanlarla karşılaşmak da imkansızdır. Bunu yaşayıp görmeniz gerekiyormuş demek ki. Bir de bazı insanlar burnu sürtülsün, üzerine düşülmesin, biraz beni uğraştırsın ister. Ev kedisi gibi sevgililerden değil de acı çektirenlerden keyif alır. Ne bileyim insanlar çeşit çeşit.
Evet ne zaman kendimi geri çektim, üzerime düştü. Kaybetme korkusu ancak ben bir sekilde tepkimi ortaya koyunca kendini gösteriyor

Bence sonunda siz de ona benzeyeceksiniz. Böyle ilişkiler insanın içinde iyiye dair ne varsa sömürüyor maalesef. Belki sizde bu ilişki yüzünden bundan sonraki ilişkilerinizde hakettiği halde insanlara gereken değeri veremeyeceksiniz. İnşallah sizi çok yıpratmadan kurtulursunuz.

Bazı şeyler aklıma geldikçe çok üzülüyorum, şey demişti bir kere sen bana değer veriyorsun sonra uzulmenden korkuyorum. Ee o zaman ayrılmak mi istersin yada isteyeceksin yok ben şu anki durumdan çok memnunum diyor sadece beni uzmekten korkuyormus
Birinden gerçekten etkilendiğinde senden ayrılacak...ama aldatmış olmayacak bence ,çünkü bunun olacağını sende biliyorsun-biliyor olacaksın.
Anlaşılan seviyorsun böyle aşkın ızdırabını

en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun gerçek bir ilişkinin böyle olmayacağını biliyor olman lazım. Bile bile yıpranıyorsun aşık olabilir/ olunabilir yanını yıpratıyorsun. Gün gelecek ilşkilere dair hem bağlılık hem güven problemin olacak..kendi önyargılarını yıkmak ilerde çok zor olur ve gerçekten seni hakeden bir adamı sırf şu zamanlarda hoyratça kullandığın duyguların yüzünden kaçıracaksın belkide..

Bence sonunda siz de ona benzeyeceksiniz. Böyle ilişkiler insanın içinde iyiye dair ne varsa sömürüyor maalesef. Belki sizde bu ilişki yüzünden bundan sonraki ilişkilerinizde hakettiği halde insanlara gereken değeri veremeyeceksiniz. İnşallah sizi çok yıpratmadan kurtulursunuz.
O kadar vahim mi görünüyor durum gerçekten :(

Birinden gerçekten etkilendiğinde senden ayrılacak...ama aldatmış olmayacak bence ,çünkü bunun olacağını sende biliyorsun-biliyor olacaksın.
Anlaşılan seviyorsun böyle aşkın ızdırabını
Ben ona bunu söyledim dedim belki eksik olan şey şudur, benden yeteri kadar etkilenmemissindir, öyle biriyle karşılaşınca anlayacaksindir. Hayır diyor. Ben seninle olmak istiyorum

en büyük kötülüğü kendine yapıyorsun gerçek bir ilişkinin böyle olmayacağını biliyor olman lazım. Bile bile yıpranıyorsun aşık olabilir/ olunabilir yanını yıpratıyorsun. Gün gelecek ilşkilere dair hem bağlılık hem güven problemin olacak..kendi önyargılarını yıkmak ilerde çok zor olur ve gerçekten seni hakeden bir adamı sırf şu zamanlarda hoyratça kullandığın duyguların yüzünden kaçıracaksın belkide..
Üzülüyorum ama bu kadar kötü mü durum bilmiyorum, belki o bahsettiği problemi her ne ise onu asabiliriz.

Yada içimde herşey bir gün tükenince herşey çok daha kolay olur

Eski sevgilim geldi aklıma.
O da sürekli sen çok seviyorsun korkuyorum ya bir gün ayrılırsak sen boşluğa düşersin vs. Ben de sanıyorum ki ayrılırsak derken ölüm kalım olur onu kastediyor beni kaybetmekten korkuyor :KK70:
Öyle bir terketti ki beni, yıllarca toparlanamadım yeni birine şans veremedim.
Yukarda bir arkadaş demiş ya içimde iyiye dair ne varsa sömürdü.
Henüz 6 ay olmuş ilerde üzüleceğine şimdi üzül, bıçak gibi kes at.
Bir ilişkide baştan acabalar varsa düzelmiyor, çünkü temel sağlam değil

Back
X