Bu kişiden önceki ilişkiniz nekadar sürmüştü ve çok özel değilse ayrılma nedenizniz neydi? ilişkiyi noktalayabilme sebepleriniz nelerdir genel olarak mesela (özele indridiğinde çom ayrıntı olabilir herkese göre ). ama ben genel geçer nedenler nelerdir sizin için onu merak ettim.
Dikkate alırmısın bilemiyorum ama bu ilişkinin bitmeden evvel size ufakda olsa bir faydası olabilir.Bence siz tahminimce hiç yapmadığınız birşeyi yapın onu birkaç gün hiç siz aramayın yani telefon açan msj atan siz olmayın, o aradığında veya msj attığında da soğuk falan davranma yine, eskisinden bir tık daha aşağıda ilgili ol.2-3 gün bu şekilde ol.sosyal medya kullanıyorsan arkadaşlarınla veya ailenle birlikte olduğun mutlu anlarını içeren paylaşımlar yap.yalnız 2-3 gün hiç taviz vermeden aynen buşekilde davran.
Emin ol ki senin ilişki varsaydığın şeyde ciddi gelişmeler yaşanacak. ve sen bunca insanın nedemek istediğini anlayacaksın.Yerinde olsam bunu yapardım.hiçdeğilse bitmeden evvel sana bir faydası olur.ilişkiler üzerine akılda kalacak bir tecrüben deneyimin olur, sonra hatırladıkça sana faydaları olabilir