Adetine kaç gün varÇok hafif pembe çok hafif sizce ???
Var Gibi duruyor kan verin isterseniz4 falan
Tatlım var gibi belirtilerin varmi ne gibi belirtilerin varŞimdi kan versem olur mu adete 5 gün kala
Canım kramp giriyo. Zaten vardı kramp birkaç gündür sol rahimde.en belirgin o var şuandaTatlım var gibi belirtilerin varmi ne gibi belirtilerin var
Yaa var gibi duruyorAz önce ikinci testi yaptım. Bu sefer daha belirgin hamilelik olma ihtimali yüksek midir
Tebrikler canım hamilesinAz önce ikinci testi yaptım. Bu sefer daha belirgin hamilelik olma ihtimali yüksek midir
Allahım Maşallah yaaAz önce ikinci testi yaptım. Bu sefer daha belirgin hamilelik olma ihtimali yüksek midir
Canımmm çok teşekkür ederim. Allah inşallah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hayırlısıylaAllahım Maşallah yaabu çizgiyi görmek bize de nasip olsun çok amin sağlıkla kucağına al canım
Çok teşekkürler gideceğimTebrikler canım hamilesinhemen koş kan testine hayırlı olsun
Cnm gözün aydın saglikla kucagina alirsin inşallah belirtilerinden bahsedebilirmisin kabizlik gogus agrisi vs vs neler varCanımmm çok teşekkür ederim. Allah inşallah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin hayırlısıyla
Çok teşekkür ediyorum canım. Benim şuan en belirgin özelliğim kasılmalar var internetten baktım normalmiş her kadında olmamada olabiliyormuş.rahmimde çok hafif kasılmalar var bi de göğüslerim baya sertleşti ama o göğüs sertliği adete yaklaşınca da olurdu. İnşallah sağlıklı rahim içinde herşey yolundadır .doktor keseyi görmeden yine de tam hamileyim diye içim rahat etmeyecekCnm gözün aydın saglikla kucagina alirsin inşallah belirtilerinden bahsedebilirmisin kabizlik gogus agrisi vs vs neler var
Bana var gibi göründü ama tekrarlayın bence yarın rengin bi tık daha belirgin olması gerek sanki.merhaba sizce bu teste ikinci çizgi varmı 16 gün geciktim birazda yerleşme kanaması gibi kanamam olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?