Acil hamile miyim

Kızlarrr dayanamadım bu akşam test verdim 0,84 çıktı sizce var mı erken diye mi böyle çıktı

erken gebelik testi almışsın net şekilde çıkması lazım dı ya benim de geçen ay aynısı oldu sonra adet gördüm 2 gün sonra tekrar yap varsa bu sefer belli olur
Canım doktora gittim kan testi verdim 0,84 çıktı sence erken verdiğim için mi hamile olabilir miyim

Bakarmisiniz benim de ilk pozitif sonra erken gebelik testinde negatif çıktı 1 saat arayla yaptim

Eklentiler

• IMG_20220412_175109.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220412_165606.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 33
Bakarmisiniz benim de ilk pozitif sonra erken gebelik testinde negatif çıktı 1 saat arayla yaptim
ilk testtekı grımtrak bı cızgı pembe gibi gelmedı . belkı fotodandır. bence yarından sonra test yap sabah ılk ıdrarla. yıne golge falan olursa kan vrırsen daha net olur:))

Canim kac dakikada cikti böyle silik? 5 dakika icinde ciktiysa silik bi kac gün sonra sabah ilk idrarinla tekrarla öyle kesin cikiyor bide herhangi ilac aliyosan ondanda olablir idrardan atildigi icin bazi ilaclar testler pozitif cikabiliyor testini tekrarla yada kan ver canim benim hakkinda hayirlisi herseye kulak asma benim yazdiklarimda üzlcegn bisi varsa affet üzülme cünkü ben ihtimallerden konusuyorum belkide vardir cok yenidir ❤ bende senle ayni durumdaym 3 yildir negatif görüyom bugunde yaptim negatif..

Öncelikle teşekkür ederim ilgilendigin için hiç ilaç kullanmadım kuzucum bu ay idrarı damlattigim gibi çıktı hatta ilk t sonra c çıktı ama sonra negatif görünce hiç umudum kalmadı

Öncelikle teşekkür ederim ilgilendigin için hiç ilaç kullanmadım kuzucum bu ay idrarı damlattigim gibi çıktı hatta ilk t sonra c çıktı ama sonra negatif görünce hiç umudum kalmadı
Rica ederim hepimiz ayni durumdan burdayiz aslinda C kontrol icin o hep cikiyor canim T cizgisi asil sonuc veren kac dakikada ciktgni hatrliyomusun? idrar kurumasi oluyo bazen sonradan cikan 2 cizgi gecersiz oluyor yinede umutsuz olma belki cok erkendir ve ilac kullanmamissin ya idrar kurumasi ya gebeliktir niye kan vermiyosunki canim direk ögrenirsin yada muayene olmaya git

Yarında olmazsam gidicem kuzucum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…