- 12 Şubat 2017
- 1.021
- 703
- 43
- 35
- Konu Sahibi Zencefill90
-
kızlar önemli bi sorum var
Eşim dünden beri çok hastaydı , bu akşam iyice kötüleşince acile götürdüm. Ayakta zor duruyordu ve yaşadığımız şehirde akrabamız kimsemiz yok. Mecbur ben götürdüm. Acilden bizi enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler. Ordaki doktorda kontrolleri yapıldı ilaçları yazıldı. Bu aüreçte hep yanındaydım zor ayakta kaldığı için. Gittiğimiz hastanede eşime bakan doktor enfeksiyon hastalıkları katındaydı ve hastane çok havasızdı özellikle bizim bulunduğumuz kat.
Şimdi eve geldik ama çok kafama taktım, acaba hastalık kapmış mıyımdır havadan bulaşıcı ? Yarım saat en fazla durmuşuzdur ama bir sürü hasta vardı etrafta. Allah korusun birsürü bulaşıcı hastalık var bi de enfeksiyon bölününe yönlendirildik biz.
Aranızda hamileyken benim gibi hastane ortamına hastaların arasına girmek zorunda kalan oldu mu devlet hastanesinde ? Yani çocuğunuzu falan doktora götürmüşdünüzdüe falan belki. Bi sorun yaşar mıyım ?
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aklıma neler geldi sürekli kafamda kuruyorum malesef. Sonuçta enfeksiyon bölümü kim bilir nasıl hastalar yatıyordur o bölümde. Eve geldim solunum yoluyla bulaşan hastalıkları okudum çok korktum çok kötü şeyler yazıyor. Siz hiç hastalandınız mı peki öğrencilerden dolayı hamileşikte ?Canm telaş yapma birşey olmamıştır inşallah.Hepimiz birçok ortama giriyoruz.Ben öğretmenim mesela 50 kişilik 10 yaş grubu çocuklarla 80 dk lık dersler geçirdim.Sınıfta bazen nefes alamazsın .Aksırık,tıksırık,grip,su çiçeği olan çocuğun okula gelmesi,şikayet etmeye çalışırken yüzüme hohlamalar falanGirmek zorunda kaldığımız hijyenik olmayan wc ler.
Sen kendine dikkat et kafana takma bunu.Allah korusun hepimizi ve yavrularımızı
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aklıma neler geldi sürekli kafamda kuruyorum malesef. Sonuçta enfeksiyon bölümü kim bilir nasıl hastalar yatıyordur o bölümde. Eve geldim solunum yoluyla bulaşan hastalıkları okudum çok korktum çok kötü şeyler yazıyor. Siz hiç hastalandınız mı peki öğrencilerden dolayı hamileşikte ?
32. Haftamın içindeyim. Bugun biraz solunum güçlüğü çekiyorum ama psikolojik ya da hamilelikten de olabilir. Umarım öyledirHamileyken vücut direnci düşük oluyo hastalıklara yakalanmak daha kolay. Kacinci haftadasiniz ?
Canm 10 haftalik hamileyim. Esim gecen hafta rahatsizdi acile gittik mecbur ben gittim yaninda brsuru hasta insanin arasnda kaldim bahceye cik dedi ama yalnz birakmak istemedm. 3 4 gun snrada ben grip oldum burnm akiyo bogazim sisti yutkunamiyorum. Ilac alamiyorum ihlamur fln iciyorum hala gecmedi. Keske diyorum bahcede bekleseydimkızlar önemli bi sorum var
Eşim dünden beri çok hastaydı , bu akşam iyice kötüleşince acile götürdüm. Ayakta zor duruyordu ve yaşadığımız şehirde akrabamız kimsemiz yok. Mecbur ben götürdüm. Acilden bizi enfeksiyon hastalıklarına yönlendirdiler. Ordaki doktorda kontrolleri yapıldı ilaçları yazıldı. Bu aüreçte hep yanındaydım zor ayakta kaldığı için. Gittiğimiz hastanede eşime bakan doktor enfeksiyon hastalıkları katındaydı ve hastane çok havasızdı özellikle bizim bulunduğumuz kat.
Şimdi eve geldik ama çok kafama taktım, acaba hastalık kapmış mıyımdır havadan bulaşıcı ? Yarım saat en fazla durmuşuzdur ama bir sürü hasta vardı etrafta. Allah korusun birsürü bulaşıcı hastalık var bi de enfeksiyon bölününe yönlendirildik biz.
Aranızda hamileyken benim gibi hastane ortamına hastaların arasına girmek zorunda kalan oldu mu devlet hastanesinde ? Yani çocuğunuzu falan doktora götürmüşdünüzdüe falan belki. Bi sorun yaşar mıyım ?
Canım normal grip ya da soğuk algınlığıysa korkma. Ben hamileliğimde 1 defa nezle 2 defa grip geçirdim ilaçsız bol meyve ile. Grip çok sorun olmuyo. Benim korkum daha kötü bi hastalık kaptıysam diye enfeksiyon bölümüydü yaCanm 10 haftalik hamileyim. Esim gecen hafta rahatsizdi acile gittik mecbur ben gittim yaninda brsuru hasta insanin arasnda kaldim bahceye cik dedi ama yalnz birakmak istemedm. 3 4 gun snrada ben grip oldum burnm akiyo bogazim sisti yutkunamiyorum. Ilac alamiyorum ihlamur fln iciyorum hala gecmedi. Keske diyorum bahcede bekleseydim
Hmmm dogru.. insallah kapmamissindir cnm yaaa Allah im korusun bebeklerimizi insallahCanım normal grip ya da soğuk algınlığıysa korkma. Ben hamileliğimde 1 defa nezle 2 defa grip geçirdim ilaçsız bol meyve ile. Grip çok sorun olmuyo. Benim korkum daha kötü bi hastalık kaptıysam diye enfeksiyon bölümüydü ya
İnşallah canım, şurda 2 ayım kaldı umarım bi sorun çıkmadan atlatırımHmmm dogru.. insallah kapmamissindir cnm yaaa Allah im korusun bebeklerimizi insallah
canmm cok fazla mesaj vardı okuyamadım bn enfeksıyon hemsıresıyım bızım servıste solunum yoluyla bulasabılecek bırsey varsa o odanın kapısı asla acık bırakılmaz hastada o odadan dısarı cıkarılmaz.yanı korıdorda solunum yoluyla bulasacak hastalık olmaz içini rahat tut endıselenme bende hamıleyım ve enfeksıyon servısınde calısıyorm solunum la bulasan odalarada sık sık gırıyorm sen dusun. endişelenmekızlar önemli bi sorum var
Yaa gerçekten mi çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun :)) çok içimi rahatlattınız. Koridorda bikaç hasta yaşlı insan vardı çok kötü durumda öksüren , bi de çok havasızdı kötü kokuyordu koridor, ben de o yüzden korkmuştum içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederimcanmm cok fazla mesaj vardı okuyamadım bn enfeksıyon hemsıresıyım bızım servıste solunum yoluyla bulasabılecek bırsey varsa o odanın kapısı asla acık bırakılmaz hastada o odadan dısarı cıkarılmaz.yanı korıdorda solunum yoluyla bulasacak hastalık olmaz içini rahat tut endıselenme bende hamıleyım ve enfeksıyon servısınde calısıyorm solunum la bulasan odalarada sık sık gırıyorm sen dusun. endişelenme
Yok canm endiselenme oyle cok hasta oluyo ama bulasici degil .hic dusunme bile bulasmismidr diye bulassa bana bulasir emin ol.kirim kongo hastasina bile bakiyorm rahat olabilrsnYaa gerçekten mi çok teşekkür ederim Allah sizden razı olsun :)) çok içimi rahatlattınız. Koridorda bikaç hasta yaşlı insan vardı çok kötü durumda öksüren , bi de çok havasızdı kötü kokuyordu koridor, ben de o yüzden korkmuştum içimi rahatlattınız. Çok teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim tekrar sizeYok canm endiselenme oyle cok hasta oluyo ama bulasici degil .hic dusunme bile bulasmismidr diye bulassa bana bulasir emin ol.kirim kongo hastasina bile bakiyorm rahat olabilrsn
Canim kapmazsin korkma bende enfeksiyon hastalgi var hepatit b . Ve üç ayda bir kontrole gdyrm birsürü hastanın içine düşün artk tek hepatitliler dgl kanser olanlar siroz olanlar geliyor çok şükür birşey olmadı olmuyor ve bu ikinci gebelgmİnşallah canım, şurda 2 ayım kaldı umarım bi sorun çıkmadan atlatırım
Canım gecmiş olsun taşiyıcımısınCanim kapmazsin korkma bende enfeksiyon hastalgi var hepatit b . Ve üç ayda bir kontrole gdyrm birsürü hastanın içine düşün artk tek hepatitliler dgl kanser olanlar siroz olanlar geliyor çok şükür birşey olmadı olmuyor ve bu ikinci gebelgm
Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de eşimde var hepatit b. O yüzden ben de sürekli kan verip bağışıklığımı ölçtürüyordum bana geçmemesi için. Umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınızaCanim kapmazsin korkma bende enfeksiyon hastalgi var hepatit b . Ve üç ayda bir kontrole gdyrm birsürü hastanın içine düşün artk tek hepatitliler dgl kanser olanlar siroz olanlar geliyor çok şükür birşey olmadı olmuyor ve bu ikinci gebelgm
Allah hepimize kolaylik versin.Çok teşekkür ederim cevabınız için. Benim de eşimde var hepatit b. O yüzden ben de sürekli kan verip bağışıklığımı ölçtürüyordum bana geçmemesi için. Umarım sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza
Hala rahatsızsan sıcak suya limon bal çok iyi geliyor deneyebilirsin bende 6. haftamda grip olmuştum sürekli bunu kullanarak 2 günde atlattımCanm 10 haftalik hamileyim. Esim gecen hafta rahatsizdi acile gittik mecbur ben gittim yaninda brsuru hasta insanin arasnda kaldim bahceye cik dedi ama yalnz birakmak istemedm. 3 4 gun snrada ben grip oldum burnm akiyo bogazim sisti yutkunamiyorum. Ilac alamiyorum ihlamur fln iciyorum hala gecmedi. Keske diyorum bahcede bekleseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?