Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallahÇok teşekkür ederim bizde çok arada kaldık kan ver dediler 2 gün sonra inşallah hayırlı haber alırız
Kan verene kadar test yapma. En iyisi hakkında hayırlısı olsun.Buda dünki yaptığımız test
Evet testler yanıltabiliyor ama merak ettiğim 3.35 artar mı yada artıp hamile kalan oldu muKan verene kadar test yapma. En iyisi hakkında hayırlısı olsun.
Çok teşekkür ederim inşallah vardırKan verene kadar test yapma. En iyisi hakkında hayırlısı olsun.
Gördüğün gibi şuan belli olmuyor. Hafif ilaçlar kullanabilirsin yada kafana çok takıyorsan kullanmazsın. Yapılabilecek başka bir şey yok. Sonucun zaten negatif.Evet ama çok hastayım varsa bilmeden hap kullanmak istemediğim için kan verdim
Bu kadar sert ve açıklayıcı olduğunuz için sağolun ya insan yalandan da olsa 4 yıl bu anı beklemiş çok negatif şeylerle karşılaşmış insana inşallah artar bekle demek yerine zaten yok yazıp iyice alt üst ettiniz teşekkürlerGördüğün gibi şuan belli olmuyor. Hafif ilaçlar kullanabilirsin yada kafana çok takıyorsan kullanmazsın. Yapılabilecek başka bir şey yok. Sonucun zaten negatif.
Bunu regl dönemin belirleyecek ,regl olmazsan tekrar baktır.Evet testler yanıltabiliyor ama merak ettiğim 3.35 artar mı yada artıp hamile kalan oldu mu
Evet doğru yarın regl tarihim bakalım zaten günü gününe olurum ben teşekkürlerBunu regl dönemin belirleyecek ,regl olmazsan tekrar baktır.
Üstüne basa basa benim lafimla umitlenme dedim, yengemin değerleri böyleydi yükseldi.ornekti söyledim. Ölüm kalım meselesi yapmamisiz ki ?Şu değere de var deyip umutlandırmayın insanları yahu. Benim 28çıktı doktor yok umutlanma kimyasal olacak dedi. Boş yere ümit vermeyin yazık günah
Canım şaka mısın. Boş yere ümit verip olmadığını mı görmek istiyorsun. Ayrıca sert değildim nasıl bir algı anlamadım. Gayet açıklayıcı bir şekilde negatif dedim. Neden yalandan bir şeyler söylememi istiyorsun, görüyoruz ki negatif ve çok hastayım ilaç kullanmak istemiyorum diyorsun. Kafana takıyorsan kullanma dedim bende yanlışlık nerede? Keyfin bilir istediğin gibi davran.Bu kadar sert ve açıklayıcı olduğunuz için sağolun ya insan yalandan da olsa 4 yıl bu anı beklemiş çok negatif şeylerle karşılaşmış insana inşallah artar bekle demek yerine zaten yok yazıp iyice alt üst ettiniz teşekkürler![]()
Kendisi ümitlenmek istiyormuş zaten doğru cevabı almak değil.Şu değere de var deyip umutlandırmayın insanları yahu. Benim 28çıktı doktor yok umutlanma kimyasal olacak dedi. Boş yere ümit vermeyin yazık günah
Ölüm kalım meselesi yapmadım sadece insanları dğşük ihtimalli bişeye karşı ümitlenmesini doğru bulmuyorum. Tabii ki Allah nasip eder ol der oldurur doğacağı varsa doğar bebek ama çok zor bu süreçler yengenize oldu diye herkese umut vermek ne kadar doğru?Üstüne basa basa benim lafimla umitlenme dedim, yengemin değerleri böyleydi yükseldi.ornekti söyledim. Ölüm kalım meselesi yapmamisiz ki ?