ACİL hamileyim ama..DR BEBEĞİMİ ALINMASINI İSTİYOR YARDIM

ben roaccutane kullanıyordum ona ragmen dırek kurtaj demeden gentam dıye bır bırıme sevk ettıler gercı ımkansız gorunuyor normal bı bebek olması ama Allah buyuktur ne diyeyim.. ilaç kullanıp yada cok zararlı bı ılac kullanıp hamıle oldugunu bılmeden tabı saglıklı dogum yapan varmı yazarsanız cok memnun olurum içimde ates var anlatamam

canım benım rabbıme guven ona emanet et bebgını hiç bişey olmaz korkma tatlım.kuzenımınd eole oldu.
hem o basur ilacı içmiş hemnde adet getirici ilaç içmişti duşün yanı.
dokotruda ole dedi alalı dıye ama onalr kabule tmeıdler şimdi bebek dogdu ve 1aylıkoldu çoktatlı bı oglu var isetrsen onunla görüştureyım senı ona danışyardımcı olsun sana fıkır versın.ama sakın aldırma daha 4haftalık dıyosunm yenıyenı gelısıyor içtıgın ilaçlar çok zarar vermez.bı doktr bana ole demişti adet gemeden içilen ilaçtan sorumlu değilsinz bebge çok bı zararıolmaz dedı.olcagı varsa hiç ilaç kullanamdan da olur bı saklatlık.siz başka bı dokotra daha görunun cnaım.ama aldırma bak istiyorum da dıyosun. özelden irtibata gec istersen benımleo arkadaşlr görustureyım sneı
Ben de basur ilacı içtim kuzeninizin çocuğu nasıl

Back
X