Bu değerler bana kimyasal gebeliği anımsattı. Yeterince yükselmemiş. Ama tüp bebek olayını ben hiç bilmiyorum belki böyle olarak artacak.Merhaba hanımlar;
Dondurulmus 5.Gün Emriyosu 19 nisanda transfer edildi.
Hcg değerlerim
12 gun 7.6
14 gün 18.32
16 gün 30 çıktı.
Merkezim bu durum biraz riskli dedi ama hiç bir şekilde açıklama yapmadı. Bi şey söylemek için henüz çok erken diyorlar. Ne bu durumun sebebinin ne olabileceğinden bahsediyorlar ne de başka bi şey. Bugun 16 gun ve test yaptırdığım hastane artışlar iyi ama değerler biraz düşük sebebini araştırmak lazım diyip gecistirdi. Başıma ne gelebileceği hakkında hiç bir fikrim yok ki olası durumlara karşı kendimi hazirlayabilecegim. Başına böyle bir durum gelipte sağlıklı bir hamilelik geçiren var mi?
Bende bundan korkuyorumBu değerler bana kimyasal gebeliği anımsattı. Yeterince yükselmemiş. Ama tüp bebek olayını ben hiç bilmiyorum belki böyle olarak artacak.
Canim tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..degerin cok dusukle baslamis..ama ben ona asla takilmadim..16. Gunki degerinde yuzde 60 artmis..oda iyi aslinda masallah..en az yuzde 60 artmasi yeterli diyebiliyorum..bikeredaha kan baktiricaksindir kesin..insallah.katlanarak artar canim..brn kimyasal yasadim..29 ile basladi sonra yuzde 50 li biseydi sanirim artis..3. Kan testimde degerim dusmustu..yani cok kritik..suanda..insallah gec tutunmustur..bana oyle geldi..sanki..Merhaba hanımlar;
Hcg değerlerim
12 gun 7.6
14 gün 18.32
16 gün 30 çıktı.
Merkezim bu durum biraz riskli dedi ama hiç bir şekilde açıklama yapmadı. Bi şey söylemek için henüz çok erken diyorlar. Ne bu durumun sebebinin ne olabileceğinden bahsediyorlar ne de başka bi şey. Bugun 16 gun ve test yaptırdığım hastane artışlar iyi ama değerler biraz düşük sebebini araştırmak lazım diyip gecistirdi. Başıma ne gelebileceği hakkında hiç bir fikrim yok ki olası durumlara karşı kendimi hazirlayabilecegim. Başına böyle bir durum gelipte sağlıklı bir hamilelik geçiren var mi?
Yani test üçüncü testten sonra mı düşmeye başlıyor. Aksam uzeri acilde baktırdığım icin merkezimi arayamadım. Sabah bilgi alacağım. Kimyasalda hemen düşer mi değer bilmiyorum kiCanim tedavin hayirli ugurlu olsun insallah..rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin..degerin cok dusukle baslamis..ama ben ona asla takilmadim..16. Gunki degerinde yuzde 60 artmis..oda iyi aslinda masallah..en az yuzde 60 artmasi yeterli diyebiliyorum..bikeredaha kan baktiricaksindir kesin..insallah.katlanarak artar canim..brn kimyasal yasadim..29 ile basladi sonra yuzde 50 li biseydi sanirim artis..3. Kan testimde degerim dusmustu..yani cok kritik..suanda..insallah gec tutunmustur..bana oyle geldi..sanki..
Canim benim 3. Degeeimde dusmustu..belki bazilarinin 4. Degerde dusmus olabilir..ama bi ara benim kimyasal oldugunda cokarastirmsitim kuzucum senin gibi..genelde rastaldiklarimda ya 2. Yada 3. Degerde dusmustu..kimyasalda duzenli artis olmuyo..ve bianda dusuyo deger.dis gebelikte ise..duzensiz bi sekilde artmaya devam ediyo..sonrada kurtaj felan yapiyolarr..ama senin artislar fena degil..canim 4. Degerin cok onemli..egerki artis yuzde 60 in altina felan duserse saglikli bi grbelik degil denilebilir..ama senin artislar dedigim gibi kotu degil..insallah.tatlim..4. Degerin katlanarak gider..dualarim seninle canim..rabbim..saglicakla kucagina almagi nasip etsin insallahYani test üçüncü testten sonra mı düşmeye başlıyor. Aksam uzeri acilde baktırdığım icin merkezimi arayamadım. Sabah bilgi alacağım. Kimyasalda hemen düşer mi değer bilmiyorum ki
Yaaa nasıl ferahlattiniz yüreğimi Allah sizden razı olsun. Şu mübarek günlerde çok mutlu ettiniz beni. Günlerdir kafam takılıyor şu konuya. Bakalım yarın merkez ne diyecek. İnşallah sağlıklıdır bebeklerim. Çok teşekkür ederim tekrar çok sagolunCanim benim 3. Degeeimde dusmustu..belki bazilarinin 4. Degerde dusmus olabilir..ama bi ara benim kimyasal oldugunda cokarastirmsitim kuzucum senin gibi..genelde rastaldiklarimda ya 2. Yada 3. Degerde dusmustu..kimyasalda duzenli artis olmuyo..ve bianda dusuyo deger.dis gebelikte ise..duzensiz bi sekilde artmaya devam ediyo..sonrada kurtaj felan yapiyolarr..ama senin artislar fena degil..canim 4. Degerin cok onemli..egerki artis yuzde 60 in altina felan duserse saglikli bi grbelik degil denilebilir..ama senin artislar dedigim gibi kotu degil..insallah.tatlim..4. Degerin katlanarak gider..dualarim seninle canim..rabbim..saglicakla kucagina almagi nasip etsin insallah
Rica ederim canim..dilerim..guzel artislar devam ederr..Yaaa nasıl ferahlattiniz yüreğimi Allah sizden razı olsun. Şu mübarek günlerde çok mutlu ettiniz beni. Günlerdir kafam takılıyor şu konuya. Bakalım yarın merkez ne diyecek. İnşallah sağlıklıdır bebeklerim. Çok teşekkür ederim tekrar çok sagolun
İnşallah Allah razı olsun. Rabbim hepimizin gönlünde yatanı versin hayırlısıylaRica ederim canim..dilerim..guzel artislar devam ederr..takilmazmi..cok zor..bu surecler..transfer esnasinda pozitifi gormek icin dualar ederken..pozitif cikincada..duzenli katlansin diye dualar ediliyor..daha sonra keseydi..kalp atisiydi..bitmiyor..cilemiz insallah en guzel sekilde gecirirsin hamileleigini..
Merhaba benimde 27 nisan da transferin oldu. 5.gün embriyosu iyi kalite.Merhaba hanımlar;
Hcg değerlerim
12 gun 7.6
14 gün 18.32
16 gün 30 çıktı.
Benim gibi çok düşük değerlerle başlayıp kalp atışını duyanlar var. Günlerdir araştırıyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Sizin artis da güzel ama siz 6 günü baktırmissiniz çok erken.12 gün en doğru sonuc. İnşallah bizimledirler bilgi aldıkça yazacağımMerhaba benimde 27 nisan da transferin oldu. 5.gün embriyosu iyi kalite.
3 mayista test yaptım 2,96
5 mayista bugün 4,94 transferin 8.günü değer dusuk ama artışta var sizi takipteyim merakla bekliyorum bana da umut olur umarım
Gebeliginizin kaçıncı günü öğrenmiştiniz? Bir de sağlıkla ilerledi mi acaba?Tüp bebek olayını bilmiyorum ama ilk gebeligimi 11 'le öğrendim bi gunn arayla 30 ve 58 çıkmıştı hayırlısı olsun sizin icin
Yaa gerçekten mi umarım benim de sağlıklıdır. Ama tup bebek olunca bilemedim nasıl olur. Sabah merkezim çok riskli dedi. Degerin düşene kadar hcg baktir dedi. Yani onlar düşeceğine emin gibi konuştular5 yaşında saglikli bi kızım var zor bi hamilelikti kanamalı geçti iğne ve ilaçlarla hastahanelerde geçti ama çok şükür doğdu. Adetimin ilk günü enfeksiyon icin gittiğim ilk acil de tesadüfen öğrenmiştim
Ben bugün yazdım hastaneye bilgi verdim değerlerle ilgili direk negatif dediler hiç 12.günü bekleyelim demediler ilaçları kestik. Yine de tedbirli olacağım bakalımBenim gibi çok düşük değerlerle başlayıp kalp atışını duyanlar var. Günlerdir araştırıyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda. Sizin artis da güzel ama siz 6 günü baktırmissiniz çok erken.12 gün en doğru sonuc. İnşallah bizimledirler bilgi aldıkça yazacağım
Benim ilk denemede sağlıklı bir oğlum oldu çok şükür 4,5 yaşında şuan Allahim ömürlü etsin tüm evlatlarımızıYaa gerçekten mi umarım benim de sağlıklıdır. Ama tup bebek olunca bilemedim nasıl olur. Sabah merkezim çok riskli dedi. Degerin düşene kadar hcg baktir dedi. Yani onlar düşeceğine emin gibi konuştular
5 yaşında saglikli bi kızım var zor bi hamilelikti kanamalı geçti iğne ve ilaçlarla hastahanelerde geçti ama çok şükür doğdu. Adetimin ilk günü enfeksiyon icin gittiğim ilk acil
Sagolasin yarın sabah tekrar vericem sonra 9 gün bayram tatili başlıyor malum yerinde olmayacaklar yarın ki sonuca göre belli olur artık rabbim ilk evladına hayırlı ömürler versin inşallahBenim ilk denemede sağlıklı bir oğlum oldu çok şükür 4,5 yaşında şuan Allahim ömürlü etsin tüm evlatlarımızıBir kardeşi olsun dedim büyüdü çok şükür. Sizin de yoksa rabbim en kısa zaman da nasip etsin sağlıkla ilerlesin insallah
Bence siz 12 günü bekleyin hemen kesmeyin ilaçlarıBen bugün yazdım hastaneye bilgi verdim değerlerle ilgili direk negatif dediler hiç 12.günü bekleyelim demediler ilaçları kestik. Yine de tedbirli olacağım bakalım
Hayırlı haberler verin insallahSagolasin yarın sabah tekrar vericem sonra 9 gün bayram tatili başlıyor malum yerinde olmayacaklar yarın ki sonuca göre belli olur artık rabbim ilk evladına hayırlı ömürler versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?