- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Sürücü kursun nerdeyse sınav o ilçede yapiliyor. Yani bizim ilce 1 saatlik uzaklıkta ileehliyet sınavının yerleri belli oldu mu ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sürücü kursun nerdeyse sınav o ilçede yapiliyor. Yani bizim ilce 1 saatlik uzaklıkta ileehliyet sınavının yerleri belli oldu mu ki?
Kızlar eminim ki benim gibi aranızda bırcok madur var. 12 aralik cumartesi günü nerdeyse aynı saatlerde hem açık öğretim sinavi hemde ehliyet sınavı var. Aramadigim yer gitmedegim bina kalmadı meb yök BİMER hepsini aradım yapacak bisey yok mecbur birini tercih etceksiniz diyolar dalga geçer gibi açıköğretim deseniz saatlerdir meşgul açmıyo telefonları. İki sınava da para yatırdım ya yazık günah hepsi dalga geçiyor resmen böyle saçmalık olamaz gözünüzü seveyim sınavlara girecek olan olmayan herkes bimeri arasin şikayet için bişey kaybetemezsiniz belki sikayet agir yüklenince bişeyler yapılır . Kadınların birlik beraberligini gösterelim lütfen
Ben zaten bu sınava girsem se stajyer olarak alicam çünkü direksiyon sınavı 2-3 ocak. Ayrica sizin bahsettiğiniz sınav direksiyon sınavı bu yazılı sinavEhliyete gir çünkü 1 ocak 2016 itibariyle ehliyet alacaklar stajyer sürücü olarak uygulamaya tabi olacaklar.
hem ehliyet sınavının randevu saati var o saat sınav saatine mi denk geliyor ki?
hadi ya belki yakına verirler diyecektim sen tercihini aöften yana kullan araba kullanmayı öğrendimmi unutmazsın dahaSürücü kursun nerdeyse sınav o ilçede yapiliyor. Yani bizim ilce 1 saatlik uzaklıkta ile
Ya ben de tarihi degistirirler diye düşünüyodum en azından son haftaya kadar. Bugün sabah aöf bakıyorum tarih saat ayni kursu arıyorum aynı. Çıldırmamak elde degil