• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil herkes baksın nolur

Kızlar eminim ki benim gibi aranızda bırcok madur var. 12 aralik cumartesi günü nerdeyse aynı saatlerde hem açık öğretim sinavi hemde ehliyet sınavı var. Aramadigim yer gitmedegim bina kalmadı meb yök BİMER hepsini aradım yapacak bisey yok mecbur birini tercih etceksiniz diyolar dalga geçer gibi açıköğretim deseniz saatlerdir meşgul açmıyo telefonları. İki sınava da para yatırdım ya yazık günah hepsi dalga geçiyor resmen böyle saçmalık olamaz gözünüzü seveyim sınavlara girecek olan olmayan herkes bimeri arasin şikayet için bişey kaybetemezsiniz belki sikayet agir yüklenince bişeyler yapılır . Kadınların birlik beraberligini gösterelim lütfen

Ehliyete gir çünkü 1 ocak 2016 itibariyle ehliyet alacaklar stajyer sürücü olarak uygulamaya tabi olacaklar.
hem ehliyet sınavının randevu saati var o saat sınav saatine mi denk geliyor ki?

Ehliyete gir çünkü 1 ocak 2016 itibariyle ehliyet alacaklar stajyer sürücü olarak uygulamaya tabi olacaklar.
hem ehliyet sınavının randevu saati var o saat sınav saatine mi denk geliyor ki?
Ben zaten bu sınava girsem se stajyer olarak alicam çünkü direksiyon sınavı 2-3 ocak. Ayrica sizin bahsettiğiniz sınav direksiyon sınavı bu yazılı sinav

Yorumlarin hepsini okuyamadim ama bende ayni sekilde madurum bimer'ede yazdim ama sonuc yok sacma sapan bir sistem iki sinavi nasil ayni gune koyuyorlar anlamadim. Canim bende ehliyete girmeyi dusunuyodum ama ben ikinci sinif oldugum icin aöf sinavim ogleden sonra ehliyette sabah olursa giriyorum . Yetisirsem ikisine de giricem ama böyle olmayanlar madur olucak malesef ama ehliyete gir daha mantıkli geliyor bana ki sınav yerimiz de belli degil sanirm hala ehliyet icin

Back
X