Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm bende pilsan hoppala var.20tl olur.Uygun fiyatli temiz hoppala ariyorummm
Buda bendeki fotosuCnm bende pilsan hoppala var.20tl olur.
Ama onda hoplamak istemezki.oyuncaklariyla oynar.aktivite masasi gibi olur.sen bilirsin tabiki bunda daha hareketli oluyorlar.yurumek istiyolar.Ben bunuN onu barlı oyuncakli olanini istiyirum bu sekilde cabuk sikılır oyuncakli olanda oynar oyalanir biraz
Oyuncakli bisey ariyosan eger kapin genis olmali cnm.yoksa kullanisli olmaz.cunku bunda bile kapiya yakin oluyo o dahada genis oldugu icin carpma yapabilir.hoplama yapamaz.yurutec kullan daha iyi ondan.genis salon kapin varsa iyi.ona gore degerlendir,kullanisli olsun senin icin.Ben bunuN onu barlı oyuncakli olanini istiyirum bu sekilde cabuk sikılır oyuncakli olanda oynar oyalanir biraz
Suan 11ayligiz.7aylikken koymaya basladim.1aydir emekliyoruz.ara ara koyuyorum.yakinda yururuz biraktik sayilir.Kac aya kadar kullandiniz siz
Evet cnm gec kalmissin alma bence artik,durmaz gerek yok bence..Benimkide 9 aylik gec mi kaldik ki
Bi ara o ziplama donemi oluyo.ama bence gec kalmissin.Ziplamaya bayılıyo bende Gec diye ikinci el ariyorum zaten
O zaman pahali biseye gerek yok veriyim bunu sana.20tl demistimHala aramaktayim
lanin fiyati ne kadar arkadas ilgilenmzse ben dusunebilirim:)
lanin fiyati ne kadar arkadas ilgilenmzse ben dusunebilirim:)
Him biliyorum ama bu en son model degil galiba:) baktim isranbuldasiniz zaten akil isi olmaz almak,200 de cok fazla yani daha yenileri 225 sitede:)150 ye demistim ben sotede ama esim maddi sikintilarimizdan dolayi foyati degistirdi ne yazikki 200 e verebiliyorum
sifir 300-350 arasi ama bilirsiniz
Tabii kiHim biliyorum ama bu en son model degil galiba:) baktim isranbuldasiniz zaten akil isi olmaz almak,200 de cok fazla yani daha yenileri 225 sitede:)