• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil..iş başvurusu için...

burcinnn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
371
0
116
arkadaşlar iş başvuru formunu doldurabilmem için okudugum okulların diploma puanları gerekli ama lise diploma puanımı hatırlamıyorum ama herşeyin dogru yazılması gerekiyor çünkü gerekçe gösterilmeden işten cıkarma söz konusu olabilir.bunun için illaki üniye gıdıp mi ögrenmem gerek netten bi şekilde ögrenemezmiyim? bu işi çok istiyorum ve kaçırmak istemiyorum bu yüzden çok acil doldurmam gerek..yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden çok tşk ederim..
allah tüm iş arayanların gönüllerine göre iş nasip etsin.

tşkler canım ama çok zaman kaybı diye düşündüğm için belki bi çözüm bulurum dedim napıcam ben ya

arkadaşım lise diplomanda ve üniversite diplomanda yazıyor diploma notların.ben daha üniversite diplomamı gidip almadım ama diploma yerine geçen belge diye bişi veriyorlar mezun olunca onda yazıyor puanım.yazmışsınki lise diploma notum lazım ama üniversiteye gitmekten bahsetmişsin.o zaman lisene gitmen gerekiyor.eğer üniversite notunu bilmiyosan o zamanda öğrenci işlerine telefon aç

canım tşk ederim de lise diplomamı üniye verdim dogal olarak ordan ogrenmem gerekio umarım şimdi anlaşabilmişizdr:) tam açık yazamamıs olabılırm aceleden saol yorum için ..daha senin bahsettiğin çıkış belgemizi dagıtmadılar .

az önce üniden bi hocamla msnde konustum ögr işlerinin nosunu aldım oradan ögrenebilrmişim tşkler canım ;)

Back
X