• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası acil istanbul bahçelievler ve şirinevlerde kreş

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

TozToprak

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.211
27
683
merhaba bayanlar..
bahçelievler/şirinevlerde önerebileceğiniz kreş ve fiyatları hakkında bilginiz varmı..
oğlum 1.5 yaşında ve iş değişikliğim nedeniyle oğlumu kreşe vermek zorundayım..5 aydır anneannesi bakıyordu..gözüm arkada kalmıyordu..

ben bikaç tanesiyle görüştüm fiyatlar değişiyor 450 den başlıyo tam gün ama işimden dolayı çokda fazla araştıramıyorum gidip birebir görüşmek gerekiyor

hayal gemisi ne gönderiyorum oğlumu evime çok yakın.cumartesileri bakmıyolar ama.şimdilik memnunum.575 tl ücreti

kreş arayışım hala devam ediyor memnun diyeliz kreşten oğlum 2 haftadır hasta bugün müdürün köpeğini gördüm kreşin içinde..hayvanları severim ama eve alacak kadar değil

Merhaba, benim 33 aylık olan oğlum da bugün anaokuluna başladı, kısaca şöyle bilgi vereyim;

Asrın çocuk evi; aylık 950 TL civarı, servisi ayrı ücretlendiriliyor, öğretmenleri ilgili, tercih etmeme nedenimiz yuvanın merdivenli olması, güvenlik önlemleri var ancak bizim oğlumuz çok hareketli olduğu için biraz çekindik

Ümit Çocuk evi; aylık 750 TL civarı, servis ayrı ücretlendiriliyor, küçük bir yuva olduğu için az öğrenci var, zaten fazla öğrenci kabul etmiyorlar, öğretmenler daha rahat ilgilenebiliyor, tercih etmeme nedenimiz yine yuvada merdiven olması ve servisin yaz döneminde olmaması

Doğafen Çocuk Yuvası; aylık 950 TL civarı, servisi şu an yok, talebe göre servis koyabiliyorlar, hem çok temiz hem de yuvanın sahibi Kadriye Hanım çok ilgili bir bayan, evimize de daha yakındı ancak servisi olmadığı için-bize de servis mutlaka lazım olduğu için burayı tercih edemedik, servis ihtiyacı olmayanlara tavsiye ederim

Aka-Koleji Anaokulu; Aylık 1000 TL civarı (Nisan ayı erken kayıt fiyatı), ancak 2010 doğumluları Eylül 2013'ten itibaren alıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
ücretini bilmiyorum ama Asrın'ı çok methediyorlar, bir arakadaşım yolluyordu çocuğunu, çok memnundu, araştır istersen

Hanımlar,
yaşadığınız olumlu veya olumsuz tecrübeleri paylaşabilirsiniz fakat kurumları direkt karalamak yasaktır, kurumlarca hukuki yaptırımlara maruz kalmamak için lütfen yorumlara dikkat edelim.

Özel Prestij Anaokulu nu tercih edebilirsiniz.Eğitim anlayışı , hizmet kalitesi güler yüz bir kurumda bulunması gereken herşey mevcut çok Memnun kalıcaksınız tavsiye ediyorum.Milli Eğitim bakanlığına bağlı bir okul öncesi eğitim kurumudur.Yeri bahçelievler şirinevler

Baya olmuş konu açılalı ama başka arkadaşlara yardımcı oluruz belki bende 27 aylık oğlumu prestije yolluyorum şuan memnunum haftada 3 yarım gün gönderiyorum

merhaba bayanlar..
bahçelievler/şirinevlerde önerebileceğiniz kreş ve fiyatları hakkında bilginiz varmı..
oğlum 1.5 yaşında ve iş değişikliğim nedeniyle oğlumu kreşe vermek zorundayım..5 aydır anneannesi bakıyordu..gözüm arkada kalmıyordu..

10 yıldır Bakırköy’de sanat eğitimi veren Nar Sanat Eğitim Kursu’nun geçtiğimiz yıl faaliyete soktuğu Nar Sanat Anaokulu’nu düşünebilirsiniz bence. Bende çocuğum için anaokulu arayışı içine girmiştim. Ne yapacağımı bilemiyordum. Derken internet üzerinden Nar Sanat Anaokulu’nu buldum. Aslında ilk olarak sloganlarına vuruldum. “Sanat için değil, sanat ile eğitim…” Aslında eğitim felsefelerini net bir şekilde anlatıyor. Kısa ve öz. Okulda fen çalışmaları, yabancı dil, etkinlikler, ilkokula hazırlık çalışmalarının dışında modern dans, piyano gibi sanatsal faaliyetlere büyük özen gösteriyorlar. Hem enerjik eğitmen kadrosu hem de ders içerikleri beni mutlu etti. Sizi de mutlu edeceğini düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X