acil kadin dogum doktoru

mina retriever

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
2.960
1.544
63
Kizlar acilde kadin dogm doktorlari bebegn cnsiyetini fln soyluyolarmis. Hic bi bahane bulup yada bi sorun yasayip acile gidip ultrasona giren oldu mu? Gebeligim yeniyken acile kan icin gittigimde ultrasona sokup ne geldin sen mesgul ettin bosuna bizi seklinde terslenmistim bu yzden merak ediyorum gebeligi gozukup ultrasonda baktiran oldumu? 13 haftaligim kendi dr um makinasi eski diye cnsiyeti çok gec soyleyebilirim dedi.

13 haftalıkken net birşey söylemek çok zor oluyor zaten. Birkaç hafta daha dayanmalısın bence

Ay bencede yaa gitmicem istemiyrum ztn esim israr ediyo ama zten randevum var 1 hafta snra.. 15. Haftada fln giderim belki.
Bana 13 de doktorum erkeğe benziyor demişti. Ama kimseye söyleme değişebilir demişti ki aynen öyle oldu. 16 da kız dedi. 17 de onayladı. 20 de artık hiç şüphe kalmadı :) azıcık sabret biliyorum zor ama bu zamanlar da güzel oluyor :)

Canım gerçekten acili böyle bişey için meşgul etmen etik değil. Şöyle düşün kanaması olan kaza yapan hamileler var ve onlarla ilgilenilmesi Laz'ım . Erken Doğum sancısı çekenler erken suyu gelenler enfeksiyon kapanlar bunlar çok önemli acil durumlar. Yaşadığım için söylüyorum. Yanda yapan kadın evladının Çan'ıyla boğuşurken senin cinsiyet öğrenme için orda olman pek hoş olmaz

Iy demisler bence bi cinsiyet bukadar abartilmamali keske bende bu zorlu sureci atlatsam cinsiyeti 6 ay sonra ogrensem hic sormam ya doktora yeterki bana kalbi atio desin gelisimi guzel desin yoksa kiz erkek hic onemli degil yasamadigm icin belki abarti gelio diyorum ama yasasamda fikrim degismez heralde

Aynen bencede sacma. Esimi bi merak tuttu scmalamaya basladi. Gitmedm zten. Allah korusun ne zor durumda olanlar var onlarin hakkini yemis olurum dedim. 3 4 hafta beklemek zor degildir yani :)

Bende gitmedim zten cnim beklerm yani sorn degl dun esim israr etti baya ama gtmicem dedim benm acil bi durumum yok snucta ztn 2 dktra gidiyorm yeteri kdr kontrolum oluyo gerek yok yani. 1 2 haftaya kdr belli olur ztn acelem yok. Snn bebegin küçük hrlde dha benmkinin 7. Haftada duymustum kalbini merak etme cnim

Aah yeniki ne yeni sorma valla daha yeni ogrendim ama bir korku var icimde bhcg 95 cikti kimyasal gecirdim ondada 90 çıkmıştı hic belirtim yok 2 senedir bekliyorum buda olmazsa artik cok yipranirm kendimi rahatlatmaya calistikca aklima bhcg gelio doktor iy desede icimde sknti yapmaya korkuom tekrar bakalm insallah bende atlatirim hic o devreye gelmedim belki bende olsam cok merak ederm ama bu surec daha zor cnm bekle icini rahat tut elbet ogrenirsn saglikli ya onemli olan bu

Aynen bencede sacma. Esimi bi merak tuttu scmalamaya basladi. Gitmedm zten. Allah korusun ne zor durumda olanlar var onlarin hakkini yemis olurum dedim. 3 4 hafta beklemek zor degildir yani :)
Hafta içi bi polikliniğe gidebilirsin 3-4 hafta beklemene gerek yok ben olsam bende dayanamazdım :))

Hafta içi bi polikliniğe gidebilirsin 3-4 hafta beklemene gerek yok ben olsam bende dayanamazdım :))
Ya benm smdi ikili testim olcak persembe gunu ama doktorm makinam eski gec soyleyeblrm dedi bende tmm dedm sncta 1 2 haftadan bsy olmaz diye. Ayriyettn ozelede gidiyorm ztn onn makinasi guzel 16. Haftada randevm var onada kesin o soyler bebegn pozisyn guzel olursa :) sabret diyorm bende bu yuzden. Bide dr cagirmadan ayrica ben gitmeye cekiniyorum neden geldin dese cnsiyet icin diyemem gibi geliyo :)

:)) çatlama inşlh 4 haftada )) ay çok zor valla Allah kolaylık versin ben üç dr A gittim öğrendim rahatladım

Benim doktorum 13.haftada daha küçük annesi bise demek icin erken bi ay sonra gel dedi gittik 17.haftada garanti öğrendik az daha dayan canim biliyorum cok zor bende sabirsizlaniyodum amaa uğraşlar buldum kendime :))

Benim doktorum 13.haftada daha küçük annesi bise demek icin erken bi ay sonra gel dedi gittik 17.haftada garanti öğrendik az daha dayan canim biliyorum cok zor bende sabirsizlaniyodum amaa uğraşlar buldum kendime :))
Zaman gecmiyo gibi geliyo ama dha yeni ogrendigim gunu hatrliyorum smdi 13 haftalik olduk bile... zman geciyo aslinda :) insallah bende bdhaki kontrolumde belki ogrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…