acil kanama

dende2005

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2011
93
1
296
Ankara
Merhaba
12 haftalık hamileyim biraz önce kahverengi içinde pıhtı da olan lekelenme farkettim. doktorum yarın bakabilecek . acile gitmeli miyim yapılabilecek bir şey var mı? bu durum bebeğim öldü anlamına mı geliyor? geçen aralıkta da 6.5 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. bilgisi olanlar yardım :(((

Merhaba
12 haftalık hamileyim biraz önce kahverengi içinde pıhtı da olan lekelenme farkettim. doktorum yarın bakabilecek . acile gitmeli miyim yapılabilecek bir şey var mı? bu durum bebeğim öldü anlamına mı geliyor? geçen aralıkta da 6.5 haftalık bebeğimin kalbi durmuştu. bu gece nasıl geçecek bilmiyorum. bilgisi olanlar yardım :(((

Korkma canm.aynısı benim basıma da geldi.digerini kalp durması sonucu kaybettim.bu hamileligimde ise kahverengi kananmam oldu.ama hiç paniklemedim.bu düşük tehlikesi anlamıma geliyor.ben 3 gün doktora bile gitmeden bacaklarıma yastık koyup sırt üstü yattim.iliski yasak dedi doktorum.1 hafta sonra gittigimde cok sükr tehlikeyi atlatmısm.panik yapma.her gebelikte oluyor.kırmızı olmamasına dikkat et.umarm sende bende kavusuruz bebislerimize :)

çok teşekkürler. peki ayağa kalkmam yarın doktora gitmem tehlikeli mi yani? makatta baskı hissi gibi garip bir his de var. çok endişeliyim.

çok teşekkürler. peki ayağa kalkmam yarın doktora gitmem tehlikeli mi yani? makatta baskı hissi gibi garip bir his de var. çok endişeliyim.

Sakın endise etme güzelim.benimde durumum seninle aynı.ilk bebegimi 7 haftalkken kalp durmasndan kaybettim.ikincide de böyle oldu.hemde ben kasık ve bel agrısından ölcek gibiydim.bir baktm kahve rengi leke gelmis.3 güm dinlendim öyle gittim doktora.wc harici biyere kalkmadm.daha sonra doktora gittim.evet tehlike var dedi.iliski yasakladi.1 hafta sonra gel dedi.1 hafta sonra gittim bebis gayet iyimis.suan iyi gidiyoruz masallah.icin rahat degilse git doktora.sana sadece dinlen ve iliskiye girme diyecek.bebegini ancak sen kurtarabilirsin.birde progestan kullan.cok faydasi var.bebek rahime tutunuyor onun sayesinde.

tekrar tesekkürler. yarın doktoruma cumartesi gelsem kaybım olur mu diye sorayım ve yatayım sürekli o zaman. tekrar etmezse daha da iyi sanırım. sakin olmaya çalışayım. Allah korusun bebeklerimizi...

tekrar tesekkürler. yarın doktoruma cumartesi gelsem kaybım olur mu diye sorayım ve yatayım sürekli o zaman. tekrar etmezse daha da iyi sanırım. sakin olmaya çalışayım. Allah korusun bebeklerimizi...

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktorun çok uzak değilse yarın gitmende fayda var. Ultrason yapar, kanama alanın var mı bakar ve büyük ihtimal iğne yapar. Belki bir süre belirli aralıklarla iğne olursun. Arkadaşın dediği gibi yat ve ayaklarını yukarı kaldır. Ayrıca, çok korkma ve üzülme bebeğin etkilenmesin.
Ben de 6. haftada sulu adet kanamasından daha kötü kanama olmuştu ve acile gitmek zorunda kalmıştım. İğne yaptılar, 2 gece hastanede yatmıştım. Kan sulandırıcı kullanıyordum 3 gün ara verdim. Çok şükür o dönem bebeğime bişey olmamıştı.

Allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Doktorun çok uzak değilse yarın gitmende fayda var. Ultrason yapar, kanama alanın var mı bakar ve büyük ihtimal iğne yapar. Belki bir süre belirli aralıklarla iğne olursun. Arkadaşın dediği gibi yat ve ayaklarını yukarı kaldır. Ayrıca, çok korkma ve üzülme bebeğin etkilenmesin.
Ben de 6. haftada sulu adet kanamasından daha kötü kanama olmuştu ve acile gitmek zorunda kalmıştım. İğne yaptılar, 2 gece hastanede yatmıştım. Kan sulandırıcı kullanıyordum 3 gün ara verdim. Çok şükür o dönem bebeğime bişey olmamıştı.

çok teşekkürler. sabah arayıp görüşünü soracağım tekrar.

Merhaba

canım sana tavsiyem mutlaka git kanamanın her türlüsünü ciddiye almak lazım..doktorun ona göre iğne ilaç verir.. Rabbim yavrunu sana bağışlasın

Merhaba

Canım benim gebeliğimin 6. haftasından 11. haftasına kadar hep kanama oldu.Sürekli yattım.Lavabo dışında kalkmadım.Senin lekelenmen kahverengi imiş.Bana söylenilen kahverengi lekeden korkmamam.Kahverengi kan rahimde bekleyen kanmış.Yani kanaman önceden olmuş vücudun şuanda onu atıyor.Bence doktorunla görüş ilaç verebilir.Bende çok korkmuştum.Ama bebek sağlıklı ise tutunuyor.Tabi ki dikkat etmekte gerekiyor.

Merhaba

merhaba bende 4 haftalık hamileydim senin gibi ilk kahverengi akıntım oldu doktora gittim sorun yok yerleşme lekesi dedi ve eve gönderdi akşam kırmızıya döndü lekenin rengi tekrar doktora gittim düşük tehlikesi var dinlen bi hafta sonra gel dedi ilaç vermedi eve geldim kanamam artı birgün sonra gittim ve düşmüş bebeğim :( 4 gün oldu daha :( çok dikkat et canım inşallah benim başıma gelen senin başına gelmezz :43::43::43::43:

Merhaba

Daha dün sana korkma diye yorum yazmıştm.inanır mısın bugn benden de çok hafif kahverengi leke geldi.ama doktora gitmiycm biraz dinlencm.insallah bebeklerimize bisey olmaz :(

Son düzenleme:
Daha dün sana korkma diye yorum yazmıştm.inanır mısın bugn benden de çok hafif kahverengi leke geldi.ama doktora gitmiycm biraz dinlencm.insallah bebeklerimize bisey olmaz :(

çok geçmiş olsun inşallah önemsizdir.:(
sabahtan beri başım şiddetle dönüyor bu duruml alakalı mı bilmiyorum dr anlam veremedi. bebek sağ çok şükür. ama neden olduğunu anlayamadı. tahmini, şiddetli kusmaya bağlı rahimağzında ufak bir damar yırtılması türü bir durum...kusarken kasığımdan bacağıma vuran çok şiddetli sancı ve kasılma oluyor benim bazen..bugün korkumdan pek bişey yiyemedim kusmayayım diye.. nasıl geçecek bu hamilelik bilmiyorum günleri sayıyorum hep korku hep endişe...
..

sabahtan beri başım şiddetle dönüyor bu duruml alakalı mı bilmiyorum dr anlam veremedi. bebek sağ çok şükür. ama neden olduğunu anlayamadı. tahmini, şiddetli kusmaya bağlı rahimağzında ufak bir damar yırtılması türü bir durum...kusarken kasığımdan bacağıma vuran çok şiddetli sancı ve kasılma oluyor benim bazen..bugün korkumdan pek bişey yiyemedim kusmayayım diye.. nasıl geçecek bu hamilelik bilmiyorum günleri sayıyorum hep korku hep endişe...
..

bu arada 3 gün rapor verdi. inşallah yeter...

..

Aynen bende kusarken kasıklarm çok ağriyor.birde bazen gülerken karnım sızlıyor sanki.bebegine bisey olmamasına çok sevindim canım.bende yarın giderm artık doktora.benden bu sabah afedersin böyle kanlı sümük gibi bir parça geldi.kahve renginde.daha sonra pembe renkte sıvı akıntım gelmeye basladı.sanki pis bi atık gibi.migde bulantımda azaldı bugün.daha dün doktora gittim.onu izledm.elini kolunu oynatıyodu kollarını bacaklarını hatta burnunu bile gördm.kıza benzio dedi doktorum.bunu da kaybedersem ölürm heralde :/

Benim de hamileliğimi öğrendiğimden beri, bazen 2-3 gün ara verip sonra yine devam eden kanamalarım oluyor. İlk zamanlar çok endişe ediyordum, bir kere korkudan bayılacaktım kırmızı kan geldiğinde.. Ama zamanla varlığına alıştım, kendinizi yıpratmayın. Ben de progestanlar kullanıyorum, proluton depot iğneler vuruluyorum ama anlamadım oluyor işte. Bazen pembe, bazen kahverengi, 2 kere de kırmızı oldu :( hiçbir düzeni yok.

Aynen bende kusarken kasıklarm çok ağriyor.birde bazen gülerken karnım sızlıyor sanki.

Bir de ben çok hapşırırım, biraz alerjik bir yapım var herhalde. Ve bazen hapşırınca bir anda sancı giriyor karnıma, kasılıyor demekki böyle gülmelerden hapşırmalardan filan:44:

Son düzenleme:
Benim de hamileliğimi öğrendiğimden beri, bazen 2-3 gün ara verip sonra yine devam eden kanamalarım oluyor. İlk zamanlar çok endişe ediyordum, bir kere korkudan bayılacaktım kırmızı kan geldiğinde.. Ama zamanla varlığına alıştım, kendinizi yıpratmayın. Ben de progestanlar kullanıyorum, proluton depot iğneler vuruluyorum ama anlamadım oluyor işte. Bazen pembe, bazen kahverengi, 2 kere de kırmızı oldu :( hiçbir düzeni yok.

İlk bebegimin kalbi durduğunda pembemsi akıntı gelmisti ama ben aldırmamıstm.Bunda da öyle oldu.o yüzden çok korkuyorum.kırmızı kanamam hiç gelmedi cok sükr.eger gelseydi kalbim dururdu heralde :// cok hafif lekelenmeler oluyor bende :/ of ne zormus hamilelik ya :((

Aynen bende kusarken kasıklarm çok ağriyor.birde bazen gülerken karnım sızlıyor sanki.bebegine bisey olmamasına çok sevindim canım.bende yarın giderm artık doktora.benden bu sabah afedersin böyle kanlı sümük gibi bir parça geldi.kahve renginde.daha sonra pembe renkte sıvı akıntım gelmeye basladı.sanki pis bi atık gibi.migde bulantımda azaldı bugün.daha dün doktora gittim.onu izledm.elini kolunu oynatıyodu kollarını bacaklarını hatta burnunu bile gördm.kıza benzio dedi doktorum.bunu da kaybedersem ölürm heralde :/
Allah korusun. ben de düşünmemeye çalışıyorum. bugün iyi olduğunu görsen ertesi gün bişey mi oldu diye kendini yiyor insan..iyi düşünmemiz lazım.

Bir de ben çok hapşırırım, biraz alerjik bir yapım var herhalde. Ve bazen hapşırınca bir anda sancı giriyor karnıma, kasılıyor demekki böyle gülmelerden hapşırmalardan filan:44:

geçmiş olsun. hiç sorunsuz, bulantısız hamile olduğunu anlamadan yaşayanlara çok imreniyorum. neyse sonu iyi olsun da bu sıkıntıların evet sadece kusma değil, öksürük, hapşırıkta da olabiliyormuş hatta ben geçen hafta nezleydim burnumu çok hızlı silince de epey sancılı kasılma oldu bir kaç kez.

peki sizlere bu kanamalarda istirahat veriyor mu dr? biraz bozuldum aslında daha uzun vermemesine işte ayağımı bile uzatamıycam ya tekrarlarsa :(

peki sizlere bu kanamalarda istirahat veriyor mu dr? biraz bozuldum aslında daha uzun vermemesine işte ayağımı bile uzatamıycam ya tekrarlarsa :(

Ben iki gün dinlendim geçti.baktım bidaha hiç gelmedi.ama sırt üstü yatmaya özen göster canım.bacaklarının altına yastık koy.yüksekte tut biraz.doktor nasıl dinlenmen gerektiğini söyledi mi sana.sırt üstü yat vs demistir sanırm.Bana wc harici biyere kalkma demisti.

Back
X