Acil!! kanamam var

EdineAhsen

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
434
322
18
Bir süredir İngilteredeyim.Dün eşimle gezerken ara verince bi lavaboya gittim ve hayatımın şokunu yaşadım. idrarımla birlikte taze kan geldi. hemen hastaneye gittik. uzun bir bekleyişten sonra acildeki bir doktor elle muayene etti ağrım var mı diye. (bu arada ağrım yok ve kanamam tuvalete gittikçe oluyor. birazda kahverengi geldi.) ultrasonla vs bakmadı. çünkü kalp atışını duymuşsun bir kere yani bebek doğru yerdeyMİŞ dedi.eğer düşüyorsa düşer zaten, düşmüyorsa geçici bir kanama olabilir dedi. ısrarıma rağmen ultrasona almadı, eve gönderdi.şiddetli kanama olmadığı müddetçe 12. kahaftaya kadar ultrasona almayacaklarmış.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. buradaki Türk bir dr arkadaşa ulaştım ve muhtemelen diğer hastaneler de aynısını yapacak dedi.
ne yapacağımı şaşırmış durumdayım

Can'ım orda bulabilirsen progestan hap al ve kullanmaya başla bence doktor değilim tabi ama düşük riskine karşı kullanmıştım ben başlarda ki doktor verdi yani Allah yardımcın olsun

Can'ım orda bulabilirsen progestan hap al ve kullanmaya başla bence doktor değilim tabi ama düşük riskine karşı kullanmıştım ben başlarda ki doktor verdi yani Allah yardımcın olsun
reçetesiz vermiyor hiçbir yer maalesef. düşecekse progestan önlemez, kanaman da çok fazla değil gerekmez dedi

bence yat dinlen canım kendini yorma o şekilde atlatmaya çalış

Çok geçmiş olsun arkadaşım geçen hafta benimde kanamam vardı. Orada sistem farklı burda hemen iğne ve Protestana başlatıyorlar önlem alıyorlar, düşecekse her türlü düşer tabi. Benim kesildi mesela ama önlem amaçlı yine iğne oldum bugün. Bide hiç yorma kendini. Belki hiç ilaca kalmadan geçecek. Oralarda özel hastaneler yokmu. Yada poliklinikler

Bide Dr unmda az bi lekeyle kayıp olan var, aylarca ciddi kanama yaşayıp doğuranlar var dedi. Umarım en kısa zamanda geçer. Genelde kanama olunca ilişkide yasak oluyor. Bilgin olsun

Ya bnmde kahverengi lekem gelio doktor normal yerlesme kanamasidir dedi ama hala tedirginim 10 gun yerlesme kanamasi mi olur lavaboya her gittigimde leke gorunce cok korkuyorum Allahim sonumuzu hayir etsin

Ya bnmde kahverengi lekem gelio doktor normal yerlesme kanamasidir dedi ama hala tedirginim 10 gun yerlesme kanamasi mi olur lavaboya her gittigimde leke gorunce cok korkuyorum Allahim sonumuzu hayir etsin
Ağrı fln var mı canım peki

Ben adet oluyorum zannettim 6/7 sürdü bitti. 1 hafta sonra kanama oldu bildiğin kahverengi değildi kırmızıya yakın. İğne fitil derken şimdilik sorun yok ilaçlara devam. Bizim elimizden gelen yok Can'ım benim bi önceki gebeliğimde hiç bişey yoktu ikili test için gittiğimde kaldi durmuştu. Yiyecek ekmekleri olur inşAllah yavrularımızın, rabbim bizlere bağışlasın

olur boyle seyler korkma benim ilk3ay devamli oldu . oglum2yasinda suan. telaslanma . az is yap dinlen.

Bence sen booool bol dinlenmelisin tuvalet haricinde kalkma bile

Evet yiyecek ekmekleri varsa her turlu tutunur annisine
Bnmde ilki dustu ondan bu kadar takiyorum herald Allahim sagsalim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

özel hastane var ama bizim için inanılmaz fiyatlar çıkardılar. ultrason için 250£ yani bin liradan fazla bir rakam verdiler. tabii muayene ve yaparlarsa tahliller ekstra. ben en iyi uni hastanesine gittim. ikna etmek için biraz yırtındım ama baktılar netice olarak :) iyiymiş bebiş

Çok pahalıymış, gözün aydın çok sevindim.

Ben 7. Haftadan 13. Haftaya kadar kanama geçirdim ama leke falan değil yolun kan. Progesteron hap ile kanama alanı durduruldu. Şimdi etrafında falan kanama alanı yok ama rahim ağzı kanıyor onada progesteron birsey yasamazmış. 19 haftalık oldum bugün ve şakır şakır kanıyorum düşük tehlikesi yok Bebek yukarda eşide öyle testleri iyi çıktı rahim ağzı yetmezliği yok vs yok ama kanıyorum işte. Ultrasonda yok kanama alanı Miyomum olduğu için diyor doktorlar. Benim 4 aydır ağlamaktan içim dışıma çıktığı için şunu söyleyebilirim eğer sen benim gibi panik değilsen sakin kal.. Hersey olacağına varıyormuş..

ya elim ayağım titredi ilk kan gördüğümde, neye uğradığımı şaşırdım, harap oldum ağlamaktan. Ama bugün bebeğimi ve kalpatışını görünce rahatladım

canım merak etme benim 20. haftama kadar hafif hafif kanamam oldu kan rengide oldu kahverengide oldu ama korkma dinlen dua et... eğer sana tutunmuşsa ne yapılırsa yapılsın düşmez. düşeceksede ne yaparsak yapalım düşer.. ağrın yoksa pıhtı şeklinde kanaman yoksa korkma olabilen durumlar onlar inşaalalh sağlıcakla alırız bebişlerimizi kucağımıza :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…