• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil karar vermeliyim!!!

jjjjjjjjqqqqqqqqzzzz

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
391
462
18
37
Siz k.k üyelerinin değerli fikirlerine çok ihtiyacım var. Ben kısa bir sure önce bir japon otomotiv firmasının yaşadığım şehrin bayiliginden is teklifi aldım henüz başlamadım. Marka ismi belki yasaktır diye Yazamadım. İsmi t...... anladiniz siz onu.yanliz sorun su ki is veren 5 senelik sözleşme imzalamak istiyor zırt pirt eleman değiştirmemek için. Ayni zamanda bu bir formalite diyor. Ama ben daha önce sözleşmeli çalışmadım için bunun yaptırımı ne olur bilmiyorum. İs buldum diye sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim. Asgari ücretle çalışacağım. Bu arada sözleşmeyi henüz görmedim. Acil bi fikir verin.bu ise baslamalimiyim? Artik uykularım kaçıyor

walla 5 yil issizligin oldugu surekli cikarimkarun oldugu bir ulkede iyi ancak sizlesmede o istedigi zaman cikarabilir ancak siz istediginiz zaman cikamiyorsaniz o is sakat sizin bir guvenceniz olmuyor bunlari konusun

Deneme süresi yok mu ? Vardır mutlaka. Gözlemleyın yapabıleceksenız sözlesmeyi iyice okuyun ona gore karar verın.
Asgari ücret için bu ne sözleşmesi onu da anlamadım.

Yani o kadar kararsizim ki diğer çalışanlar pek sorun yapmadı bu sözleşme isini benim kafama takıldı.burada neler gördük neler duyduk. Demek ki diğer arkadaslar hic kk ya denk gelmemişler :)

Eğer sözleime sadece işveren lehine maddeler içeriyorsa isterse 2000 yıllık imzalatsın bi halt elde edemez

Kendimden biliyorum

Sözleşme örneğiyle bir avukata danışın
İş avuktı olsun ama

Wosvagende satis temsilcisi bir arkadasim.Atanamamis ogretmen kendisi.Kadrolu ogretmenle ayni maaşı alıyor.Yillik sözleşme yapiyorlar.5yil hem uzun hemde asgari ucret cok az en azindan artacagini bilsen iyi olur.

Wosvagende satis temsilcisi bir arkadasim.Atanamamis ogretmen kendisi.Kadrolu ogretmenle ayni maaşı alıyor.Yillik sözleşme yapiyorlar.5yil hem uzun hemde asgari ucret cok az en azindan artacagini bilsen iyi olur.
[Yani sözleşme hep asgari ücret olacak diye değil hep no firmada çalışacağız diye yani ben öyle anladım en azından. Birde satıştakiler cok iyi maaş alacaklar eminim ama benim departmanda öyle prim filan yok is veren ne kadar ücret verirse. Hatta cay sevisi yapacak kişi bile prim.alcak

Back
X