• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil karar vermeliyim!!!

[Yani sözleşme hep asgari ücret olacak diye değil hep no firmada çalışacağız diye yani ben öyle anladım en azından. Birde satıştakiler cok iyi maaş alacaklar eminim ama benim departmanda öyle prim filan yok is veren ne kadar ücret verirse. Hatta cay sevisi yapacak kişi bile prim.alcak
Şartları okuyun eklenmesini istediginiz madde varsa ekletin ve akliniza takilan herseyi baştan konusun sonra sorun olmasin.Hakkinizda hayirlisi olsun inşallah

Peki sizlere bi sorum daha olacak. Boyle yerlerde maaşlar nasıl. Yani ilerleyen zamanlarda iyileştirme olurmu. Alan Muhasebe yada sigorta olursa. Var mi bu alanda çalışanınız yada çalışan yakini olan

Yani o kadar kararsizim ki diğer çalışanlar pek sorun yapmadı bu sözleşme isini benim kafama takıldı.burada neler gördük neler duyduk. Demek ki diğer arkadaslar hic kk ya denk gelmemişler :)

sozlesme olması ıkı tarafın haklarını koruyorsa cok ıyı olur.. maaş artışına tatillere iş yükünüzü özellikle kotnrol edin.. ayrıca sıze yaptırımları dışında onlara yaptırımları neler bunu kesinlikle kontrol etmelisin.. bu 5 yıl ıcınde evlsıın cocugun var vs bunlar nasıl etkiler onlarıda kontrol et sozlesmeyı okumadan karar verme yanı

sozlesme olması ıkı tarafın haklarını koruyorsa cok ıyı olur.. maaş artışına tatillere iş yükünüzü özellikle kotnrol edin.. ayrıca sıze yaptırımları dışında onlara yaptırımları neler bunu kesinlikle kontrol etmelisin.. bu 5 yıl ıcınde evlsıın cocugun var vs bunlar nasıl etkiler onlarıda kontrol et sozlesmeyı okumadan karar verme yanı
Kesinlikle çok haklisiniz. Sözleşmeyi aldığım zaman buradan da avukat arkadaşlara danışacağım.tesekkurler

Back
X