Acil kedi olecek

MeseZeytini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
196
37
Arkadaslar iki tane terk edilmis yavru kedi bulnustm 3 gndur bakiyordm bahcede. Gozleri yeni acilnis saniyrm en fazla 10 gnluktur. Siringayla besliyordum sulu sutle. Bi tanesi cokguzel iciyordu diğeri icmeyi blmiyodu zorla azcik azcik veriyodum yasasin diye. Bu sabhtan beri icmeyenin arka ayaklari iki tarafa yayilmis zor yuruyo ayni felcli gbi. Ve aksamdan sabaha bi deri bi kemik kalmis aci aci miyavliyo. Ben napablrm veterinete goturmek icin maddi durumum yok.

Canım tuvaletini yapamadığı içindir. yavru kedilerin anneleri onların poposunu yalayarak tuvalet yapmalarını sağlar. yoksa yapamazlar.
senin de ılık suyla ıslattığın bir pamukla popolarını çok hafifçe bir süre ovman gerekir. yoksa tuvalet yapamayıp ölürler. bunu günde bikaç kez yapmalısın.
bir de kedi sütleri var toz şeklinde onlardan içirmeni tavsiye ederim. ayrıca kedi biberonları var uç kısmı ince olan onlardan almalısın

Canım tuvaletini yapamadığı içindir. yavru kedilerin anneleri onların poposunu yalayarak tuvalet yapmalarını sağlar. yoksa yapamazlar.
senin de ılık suyla ıslattığın bir pamukla popolarını çok hafifçe bir süre ovman gerekir. yoksa tuvalet yapamayıp ölürler. bunu günde bikaç kez yapmalısın.
bir de kedi sütleri var toz şeklinde onlardan içirmeni tavsiye ederim. ayrıca kedi biberonları var uç kısmı ince olan onlardan almalısın
Ama tuvaletlerini yapıyorlar

aynı sey benımde basımda.. 12 gun oldu
ıshal olabılırler atesı olabılır sut sadece verılmez bellı bır sıcaklık lazım
ınternettekı sulu sut yumurtalı karısımlar acılıyet durumlarında verılecek seyler en fazla 2/3 gun ıdare edebılecek turdekı besın ogelerıdır
Mecburen Bebelac gıbı mamalar almak zorundasınız ben oyle yaptım suan masallahımız var bundan once hep olmuslerdı bu sefer arastra aratıra ogrendık
saat bası ıdrar yaptırmalısın
yanı oturup ugrasmak gerekıyor

bulunduğunuz belediyenin hayvan koruma birimini arayın. onlar alır tedavi ederler. ben yolda araba çarpmış bir köpeği öyle tedavi ettirmiştim öğrenciyken.

Si
aynı sey benımde basımda.. 12 gun oldu
ıshal olabılırler atesı olabılır sut sadece verılmez bellı bır sıcaklık lazım
ınternettekı sulu sut yumurtalı karısımlar acılıyet durumlarında verılecek seyler en fazla 2/3 gun ıdare edebılecek turdekı besın ogelerıdır
Mecburen Bebelac gıbı mamalar almak zorundasınız ben oyle yaptım suan masallahımız var bundan once hep olmuslerdı bu sefer arastra aratıra ogrendık
saat bası ıdrar yaptırmalısın
yanı oturup ugrasmak gerekıyor
Siringayla verdigim sulu sutu bile icmiyor ki bi tanesi. Zorla veriyrm o da inadina agzini kapiyor en son dudagbn cvresndeki sutleri yaliyr sadece ama ac ama yemiyor. Daha once de bu seklde hasta bi kediye bakmistm su an 9 yasinda ama bununla bas edemedim olecek diye korkuyorum

Tuvaletlerini yapamadıkları için üre kana karışır ve zehirlenirler.Bi an önce nemli pamukla göbeğinden bacaklarına poposuna doğru hafif hafif masaj yapmalısın.

Arkadaslar iki tane terk edilmis yavru kedi bulnustm 3 gndur bakiyordm bahcede. Gozleri yeni acilnis saniyrm en fazla 10 gnluktur. Siringayla besliyordum sulu sutle. Bi tanesi cokguzel iciyordu diğeri icmeyi blmiyodu zorla azcik azcik veriyodum yasasin diye. Bu sabhtan beri icmeyenin arka ayaklari iki tarafa yayilmis zor yuruyo ayni felcli gbi. Ve aksamdan sabaha bi deri bi kemik kalmis aci aci miyavliyo. Ben napablrm veterinete goturmek icin maddi durumum yok.

burada bir konu vardı. sanırım evcil hayvan bölümüne taşıdılar. orada da biri bebek bir kedi bulmuştu. arkadaşlar baya tavsiyeler vermişti. oraya bir bak istersen.

Veteriner fakultesi varsa yasadigin yerde git oraya goster. En kotu sahiplenirler. Bazi iyi veterinerlerde bu tarz iyilikler yapiyorlar. Kendi basina cozemezsen dahada vicdan azabi cekersin. Uzmana danis

Öncelikle bu kadar küçük bir kediyi bahçede asla bakmamalısınız!. Çok iyi korunması gerekiyor, mikroplardan uzak yaşamalı. Acilen eve alın. Ona bir kutu yapın. Mikroplardan uzak tutun. Sulu sütten hiçbir fayda göremez hatta zararlı bile diyebilirim, veterinerlerde anne sütü tozları satılıyor çok pahalı değiller; içinde bebeğin sağlığı için gerekli antibiyotikler var, ondan içirin. (30 TL bir fiyatı var lütfen sağlığı için ondan almaya çalışın ama ille alamam derseniz bana ulaşın evde anne sütü yapma tarifim var onu vereyim) Şırıngayı çok az az sıkmalısınız yoksa sütü akciğerine gönderirsiniz. Buna ek olarak o kadar küçük bir kedi kendi dışkılamasını kendi yapamaz. Nemli bir pamukla cinsel organından anüse doğru tıpkı annesi yalııyormuş gibi masaj yaparak dışkılatmalısınız. Çok dikkatli ve titiz olmalısınız yoksa yaşaması mümkün değil..

X