• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ACİL KİLO ALMAK İSTİYORUM

Feza35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2016
30
10
3
düğünümüz yaklaştı ve benim giydiğimin yakışması için acil kilo almam gerek. önceden 49 kiloydum ve şimdi 42 kiloya düştüm görüntümden çok rahatsızım lütfen bana yardımcı olun. daha önce deneyipte işe yarayan tecrübeleriniz varsa benimle paylaşırsanız o kadar mutlu olurum ki.

Merhaba... LR ürünlerinde ballı içecek var... yemeklerden sonra yarım çay bardağı içmen yeterli oluyor... tanıdığımda etkili oldu ;)

Ben aldım 49 dan 54 e çıktım. ve tamamen yeme alışkanlığımı değiştirerek Yukardaki arkadasın paylasıp reklam yaptığı şeylere inanmayın ve sağlığınızdan olmayın. Diğer konuda paylasmıstım burada da paylasayım

Sizinki strese bağlı sanırım ablamda düğün zamanı çok zayıflamıştı inşallah alırsınız biraz
Yaptıklarımı anlatayım..
Normalde çok iştahsızım günde 3 öğün yesem yeterdi. Öğünlerimi artırdım ve herseyden önemlisi doysam bile kendimi zorladım. Gece yemek çok önemli ne kadar geç yersen ye yatarken mutlaka yine bişeyler ye ve yat..
Öğünlerim..

Her sabah kahvaltının yanında keçiboynuzu pekmezi + tereyağı yedim ikisi çok güzel oluyor ( ve ikiside doğal olcak) tabiki ekmeği ve hamur işlerini artırdım, açma, poğaça ekledim kahvaltıya..
Ara öğün olarak Süt ve kuru yemiş, fındık, badem, kuru üzüm yedim..
Öğlen yemeğinde o gün ne varsa ayrım yapmadan yedim ve tabağıma hep yiyebileceğimden daha fazlasını koydum. Bitirmeye zorladım kendimi zaten zamanla iştahın açılıcaktır.
3-4 arası mutlaka 1-2 meyve yedim. Muz, elma vs..
İkindi de Çayla birlikte bisküvi, kek, çikolata vs çeşitli abur cuburlar yedim..
Akşam yemeğinde Evde ne yemek varsa ondan yedim tabi yine tabağıma çok çok koydum ve kedimi bitirmeye zorladım.
Ve en önemlisi yatarken Patates püresi yaptım kendime( patates, kaşar ve tereyağıyla sadece) Ekmek arası yaptım yedim ve yattım. Kimisi süt ve bebe bisküviside yapıyo tercih sana kalmış. Ne kadar tok olursam olayım üşenmedim ve yaptım..
Bu kadar hergün düzenli olarak yaptım ve yemek yerken hızlı hızlı yedim. Hızlı yemekte kilo aldırıyor.

[QUOTnk"FusyAsk, post: 47652167, member: 695181"]Ben aldım 49 dan 54 e çıktım. ve tamamen yeme alışkanlığımı değiştirerek Yukardaki arkadasın paylasıp reklam yaptığı şeylere inanmayın ve sağlığınızdan olmayın. Diğer konuda paylasmıstım burada da paylasayım[/QUOTE]
Peki ne kdar bir sürede aldın ?

[QUOTnk"FusyAsk, post: 47652167, member: 695181"]Ben aldım 49 dan 54 e çıktım. ve tamamen yeme alışkanlığımı değiştirerek Yukardaki arkadasın paylasıp reklam yaptığı şeylere inanmayın ve sağlığınızdan olmayın. Diğer konuda paylasmıstım burada da paylasayım
Peki ne kdar bir sürede aldın ?[/QUOTE]
1-2 ayda almıştım

Sizinki strese bağlı sanırım ablamda düğün zamanı çok zayıflamıştı inşallah alırsınız biraz
Yaptıklarımı anlatayım..
Normalde çok iştahsızım günde 3 öğün yesem yeterdi. Öğünlerimi artırdım ve herseyden önemlisi doysam bile kendimi zorladım. Gece yemek çok önemli ne kadar geç yersen ye yatarken mutlaka yine bişeyler ye ve yat..
Öğünlerim..
Her sabah
kahvaltının yanında keçiboynuzu pekmezi + tereyağı yedim ikisi çok güzel oluyor ( ve ikiside doğal olcak) tabiki ekmeği ve hamur işlerini artırdım, açma, poğaça ekledim kahvaltıya..
Ara öğün olarak Süt ve kuru yemiş, fındık, badem, kuru üzüm yedim..
Öğlen yemeğinde o gün ne varsa ayrım yapmadan yedim ve tabağıma hep yiyebileceğimden daha fazlasını koydum. Bitirmeye zorladım kendimi zaten zamanla iştahın açılıcaktır.
3-4 arası mutlaka 1-2 meyve yedim. Muz, elma vs..
İkindi de Çayla birlikte bisküvi, kek, çikolata vs çeşitli abur cuburlar yedim..
Akşam yemeğinde Evde ne yemek varsa ondan yedim tabi yine tabağıma çok çok koydum ve kedimi bitirmeye zorladım.
Ve en önemlisi yatarken Patates püresi yaptım kendime( patates, kaşar ve tereyağıyla sadece) Ekmek arası yaptım yedim ve yattım. Kimisi süt ve bebe bisküviside yapıyo tercih sana kalmış. Ne kadar tok olursam olayım üşenmedim ve yaptım..
Bu kadar hergün düzenli olarak yaptım ve yemek yerken hızlı hızlı yedim. Hızlı yemekte kilo aldırıyor.
Benim iştahım kapandı yemek ağzımda çok büyüyo sürekli su içiyorum yemeklerde

Bugun markette balli findik ezmesi gordum ben ondan alcam kahvaltida kaymakla beraber yiyecegim bir iki tatli kasigi pekmez yumurta :)yemek aralarinda sut ve ceviz dusunuyorum :) balik yagi hapi alcam istah acar diyorlar:) yine takipteyim konuyu farkli seyler gelirse diye:)

Bugun markette balli findik ezmesi gordum ben ondan alcam kahvaltida kaymakla beraber yiyecegim bir iki tatli kasigi pekmez yumurta :)yemek aralarinda sut ve ceviz dusunuyorum :) balik yagi hapi alcam istah acar diyorlar:) yine takipteyim konuyu farkli seyler gelirse diye:)
Hadi bakalım denedikten sonra yazmayı unutma canım :)

Anladım canım, emin ol o kilo alamayanların hepsinde var :)) kendini zorlamalısın.
Aynen kendini zorlamadan kilo alamazsın. Söylediklerimi yaparsan başlarda zorlanırsın ama pes etme iştahın açılır alırsın :)

Hadi bakalım denedikten sonra yazmayı unutma canım :)
Merhaba,
Ben de anlatmak isterim belki birşeyler dersiniz.
Kaç yıldır farklı farklı doktorlara gittim 1.72 boy 45 kiloyum kaç yıldır alamıyorum testlerimn hç birinde yok 2 kere dahiliye 2 kere diyetsyn 1 kere gstroloji 1 kerede endokronolojiye gittim ama hiç birşeyim yok.Çaresizim :(

Merhaba,
Kaç yıldır farklı farklı doktorlara gittim 1.72 boy 45 kiloyum kaç yıldır alamıyorum testlerimn hç birinde yok 2 kere dahiliye 2 kere diyetsyn 1 kere gstroloji 1 kerede endokronolojiye gittim ama hiç birşeyim yok.Çaresizim :KK43:
Se
Merhaba,
Kaç yıldır farklı farklı doktorlara gittim 1.72 boy 45 kiloyum kaç yıldır alamıyorum testlerimn hç birinde yok 2 kere dahiliye 2 kere diyetsyn 1 kere gstroloji 1 kerede endokronolojiye gittim ama hiç birşeyim yok.Çaresizim :KK43:
çok üzüldüm senin adına :( inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya ulaşırsın. benim boyum 1.57 kilom 43 ama yinede zayıfım. arkadaşlarla sana yardımcı oluruz. forumu takip etmeyi unutma elimizden geldiği kadar bilgilerimizi paylaşalım birbirimize

Back
X