Kesinlikle katılıyorum. İzi çok dert etmiyorum aslında, hatta forumda yorumlara dalınca meme ucu nekrozu, dikiş açılması vs o tarz şeylere dikkat kesildim esas. İnsan meme estetiği ameliyatlarını hastane, doktor sayfalarında okuduğunda ertesi gün hastaneden güle oynaya çıkıp, 1 hafta sonra gündelik hayata karışabiliyor gibi bir manzarayla karşılaşıyor:) Buradaki bilgiler o açıdan gerçekten önemli. Ama izsiz olma gibi bir durum varsa tabii onu da bilmek isterim. Zira görüştüğüm doktorun sanki çok az bilinen bir bilgiyi paylaşıyormuşum gibi verdiği tepki enteresan gelmişti. Hani "yapılır ama bu bu durumlarda anca yapılabilir" da demedi, direkt eledi öyle bir yöntemi. Ama forumda rastlayınca heyecanlandım. İç dikiş dediğiniz belki de böyle bir yöntemin kapısını aralıyordur diye düşündüm.
arso
bizi duyar ve tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Bu arada ben protezsiz dikleştirme düşünüyorum. O da ayrı bir muamma. Onun için konu açmayı düşünüyorum hatta. Görüştüğüm doktor meme dokunuzda azalmaya gideceğiz, memenizin boyutu küçülecek, protez ile ameliyat edelim diye öneride bulundu. Dikleştirme ameliyatlarında dokuyu azaltıyoruz diye ekledi ve bunu genel bir bilgi olarak söyledi. Hani sarkmış deriyi çıkarmak için böyle bir azalmaya mı gidiliyor diye düşüneceğim ama bendeki ciddi boyutta bir sarkıklık değil. Yine burada bir üyenin mesajında okuduğuma göre gayet kendi meme dokusuna dokunmadan dikleştirme yapmış doktoru. Neyse... araştırmaya devam. O kadar çok farklı bilgi var ki kurcalaya kurcalaya ömrümün sonbaharında anca yaptırırım sanırım:))
Teşekkür ediyorum
amberveyasemen
:))