ayda 5 kilo vermesi fazla değil kızlar zaten haftada 1 ya da 1.5 kilo vermeyi sağlıklı buluyor uzmanlar.
haftada 1 kilo civarını vermek için de çok ağır diyetlere gerek kalmaz yeme düzeninde değişiklik ve sporla rahatlıkla verilebilir eğer hormonsal bir sorun yoksa
önce bir diyetisyene gitmelisin canım tahlillerini yaptırırsın ve diyetisyen sana uygun bi beslenme programı verir sağlıklı bi şekilde kilolarından kurtulursun
sanırım yanlış anlaşıldım ben.. sevgilim bana bi sınırlama getirmedi 4ayda şukadar vericeksin gibilerinden.. onun asker dönüşü ben değişmek istediğim için 4ay diye kendim belirledim zamanı. o sadece biraz vermemden yana okadar.ne zamanı belirledi ne de vermem gerekeni. belirlediğim zaman ve kilo miktarı tamamen kendi isteğim.
yorum yapan herkese teşekkürler öncelikle.evet öğrenci hayatı yaşadığımdan dolayı düzenli beslenme alışkanlığım yok.abur cubur yediğimden ya da tatlıyı çok sevdiğimden çok yemek yediğimden değil yani kilolarım.düzensiz beslenmekten sabah kahvaltısını 1 de yapıp,akşam yemeğini 8de yemekten aldım kilo eminm buna.abur cubur önceden çok yerdim ancak 8aydır kestim.bir bardak çayı 2 şekerli içerdim,artık şekersiz içiyorum.hatta siyah çay da değil yeşil çay içiyorum.yani alışkanlıklarımı bırakalı çok oldu.bu süre içinde ne kdar verdin derseniz hazirandan buyana 7 kilo verdim.84.5 kiloydum haziranda şuan 77.5. ekmek arası bişeyler atıştırmayı çok severdim ,bunu da bıraktım
şuan nasıl beslendiğimi söyliym ben size.sadece sabah kahvaltısını sağlam yapıyorum.akşam da yediğim öğrencilikte meşhurdur makarna ve en çok yenen şeydir.ben de aynen böyle besleniyorum akşamları makarna. günde 2 öğün yiyorum bunun dışında doğadan form yeşil çay gibi içecekler içiyorum gün içinde.bazen de akşamları bi simit bi çay.böyle düzensiz bir yaşam.vucudn alması gereken her besini alamıyorum.doğru düzgn yemekler ayda bir evime gittğmde ancak ozmaan yiyebiliyorum.kilo almıyorum ama kilo da veremiyorum zaten sorun da bu. hormonlarda bişeymi var diceksinz onu da yaptırdm sonuçlar normal.
diyetisyen demişsinz ama maddiyat olarak şuan bir bütçe ayıramıyorum buna. spor yapmıyorum ama gideceğim heryere yürüyerek gidiyorum.şimdi tepki gösterenler olabilir aranızdan.ne diyetisyen ne spor.böyle olmaz diyebilirsinz.evet belki de olmaz.benm hedef 20 ancak bu 4 ayda değilde 8ayda olur bilmiyorum.ancak 4ay içinde en az10-15 vermem gerekiyo.ben anlattığm şartlarda uygulayabilceğim bi diyet programı ya da evde kendim yapabilceğim egzersizler danışmak istedim. tecrübesi olanlardan rica ettm hepsi bu.
89-80 topigine gel canimm, ben 20 olucam, senin yasin kac bilmiyorum ama fazlada fark oldugunu düsünmüyorum ?
bizim topik cok cana yakin, yardimci olucaklar gel
20 kilo çok fazla sağlığın tehlikeye girer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?