Slm hatunlar... Öncelikle kendimi tanitayim ben burda yeniyim ismim emel, 26 yasindayim, viyanada yasiyorum, evliyim ve 21 aylik bi kizim var.
Gelelim benim konuma :)
Ben 58 kilo 172 boyunda evlendim ve malesef zamanla o pid korunma haplariyla kilo almaya bayladim... 70 kiloyla hamilr kaldim 81 kiloyöa dogum yapdim ama aradan 21 ay gecmesinr ramen ben sadece 6 kilosunu verebildim
ben önceden hep zayifdim o sebepden simdi aileme cok kilolu geliyorum acikcasi kendimede her neyse ben burda elma diyetini duydum ve yarin baslamaya karar verdim hedefim 60 kiloya düsmek yani -15... Sizce bunu 2 haftada basarabilirmiyim yoksa tavsiye edebileceginiz daha etkili bi diyet varmi? ben cok cabuk zayifliyorum tabi dikkat edersem:)
Cok konusdum... Simdi tecrübelerinizi ögrenmek isdiyorum umarim bana yardimci olabilirsiniz...simdiden coooook tskler
Gelelim benim konuma :)
Ben 58 kilo 172 boyunda evlendim ve malesef zamanla o pid korunma haplariyla kilo almaya bayladim... 70 kiloyla hamilr kaldim 81 kiloyöa dogum yapdim ama aradan 21 ay gecmesinr ramen ben sadece 6 kilosunu verebildim

Cok konusdum... Simdi tecrübelerinizi ögrenmek isdiyorum umarim bana yardimci olabilirsiniz...simdiden coooook tskler