• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acil kilo vermem lazim :(

EmelRana

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2014
2
0
6
35
Avusturya
Slm hatunlar... Öncelikle kendimi tanitayim ben burda yeniyim ismim emel, 26 yasindayim, viyanada yasiyorum, evliyim ve 21 aylik bi kizim var.
Gelelim benim konuma :)
Ben 58 kilo 172 boyunda evlendim ve malesef zamanla o pid korunma haplariyla kilo almaya bayladim... 70 kiloyla hamilr kaldim 81 kiloyöa dogum yapdim ama aradan 21 ay gecmesinr ramen ben sadece 6 kilosunu verebildim:( ben önceden hep zayifdim o sebepden simdi aileme cok kilolu geliyorum acikcasi kendimede her neyse ben burda elma diyetini duydum ve yarin baslamaya karar verdim hedefim 60 kiloya düsmek yani -15... Sizce bunu 2 haftada basarabilirmiyim yoksa tavsiye edebileceginiz daha etkili bi diyet varmi? ben cok cabuk zayifliyorum tabi dikkat edersem:)
Cok konusdum... Simdi tecrübelerinizi ögrenmek isdiyorum umarim bana yardimci olabilirsiniz...simdiden coooook tskler

Slm hatunlar... Öncelikle kendimi tanitayim ben burda yeniyim ismim emel, 26 yasindayim, viyanada yasiyorum, evliyim ve 21 aylik bi kizim var.
Gelelim benim konuma :)
Ben 58 kilo 172 boyunda evlendim ve malesef zamanla o pid korunma haplariyla kilo almaya bayladim... 70 kiloyla hamilr kaldim 81 kiloyöa dogum yapdim ama aradan 21 ay gecmesinr ramen ben sadece 6 kilosunu verebildim:( ben önceden hep zayifdim o sebepden simdi aileme cok kilolu geliyorum acikcasi kendimede her neyse ben burda elma diyetini duydum ve yarin baslamaya karar verdim hedefim 60 kiloya düsmek yani -15... Sizce bunu 2 haftada basarabilirmiyim yoksa tavsiye edebileceginiz daha etkili bi diyet varmi? ben cok cabuk zayifliyorum tabi dikkat edersem:)
Cok konusdum... Simdi tecrübelerinizi ögrenmek isdiyorum umarim bana yardimci olabilirsiniz...simdiden coooook tskler

2 haftada 15 kilo vermek mi? yanlış okudum sandım ilk okuduğumda.. aman yapmayın.. 26 yaşında gencecik bir annesiniz.. şok diyetlerin, hızlı çok kilo kayıplarının size nasıl zararlar vereceğini bilmiyor olamazsınız:( ne kadar zayıflamak istediğinizi ve bir an önce olmasını istemenizi anlıyorum ama yapmayın.. ayda 4 kilodan fazlası sağlığa zararlı.. organlarınızı harap edersiniz.. metabolik rahatsızlıklar olur.. 2 haftada 15 kilo verirseniz (ki kas ve su kaybıdır o yağ değil)yo-yo effect dedikleri durum olur zaten tez zamanda fazlasını geri alırsınız mazallah.. sağlıklı beslenin 15 kilo zor değil.. 6 aya yayın.. bir daha da geri almazsınız.. sevgiler..

Onu 2 hafta değilde 2 aya çıkarırsak yardımcı olabilirim sanırım :)
Gerçi ben geçtiğimiz yaz 1 ayda 12 kg falan verdim ama o iştahsızlıktandı.

Cvplar icin tskler...
Evet biliyorum 2 hafta cok kisa bi süre ama ben bu sayfada elma diyeti yapan arkadaslar var biliyorum ve onlarin arasinda bir haftada 6-7 kilo veren var... O sebepden elma diyetini sordum zaten...

Back
X