Acil!!!!Kızlar akıntım oldu sandım. Ama koyu renkde kan gelmiş sanırım.

nebis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2010
178
25
118
33 haftalık hamileyim. Az önce akıntım geldi sandım.Fakat koyu kahve kana benzer bir akıntı olmuş. Sizce normal mi? Yoksa hemen acile mi gitmeliyim?

benim o akıntı hastalığımın son gününde oluyorr sen hamilesin neden oldu bi doktorundan öğren istersen

Kızlar ancak cevap verebildim yoğunluktan dolayı. Doktor bir problemin olmadığını söyledi. Herşey normalmiş.

Kızlar ancak cevap verebildim yoğunluktan dolayı. Doktor bir problemin olmadığını söyledi. Herşey normalmiş.

birsey olmadigina sevindim...konu basliklarima bakarsan aynen senin oldugun haftanda bendende kirmizi renkte kan gelmisti geceydi benim..iki gun falan ara ara devam etmisti sonra kahverengi lekelere birakti..doktorum kontrol ettiginde hicbirsey bulamamisti.yorulma falan demisti..simdi 35. haftamdayim sükür bir sorun yok ama cok dinleniyorum yürüyüslerimi biraktim..cok halsizligim var..dikkat etmemiz lazim :):)

aynen bende 1 haftadır yürüyemiyorum artık kasılma geldiğinde yolda perişan oluyorum nebis canım bişeyinin olmadığına sevindim

Teşekkürler kızlar. Bende o gün çok yorulmuştum. Ondan kaynaklandı sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…