Acil kızlar rahimde kanama

Asi582

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
87
73
88
Merhaba aklıma takılan bişey var iki gündür karnım ağrıyor hafif hafif değişik bir ağrı sanki bebeğimin olduğu yer ağrıyor ve akıntım var bu arada 8 haftalık hamileyim ve rahmimde 3 cm genişliğinde kanamam var progestan ve oksapar iğne kullanıyorum 2 günde hastanede yattım ne olur ne olmaz diye 2 aylık evliyim 2 aylık hamileyim süpriz oldu bize ama şu an korkuyorum tehlikem var diye eşim çok hevesli benimle benzer durumu yaşayan hamiş adaylar varsa yazabilirler mi 26 sında kontrolüm var tarihi bekliyorum. Kötü bişey olmasından korkuyorum.

Merhaba canim oncelikle insallah bebegin seninle kalir bende cumartesi aksami kanama yasadim acile gittim igne vuruldu doktorum kesenin yaninda kaaanamaa alsni oldugunu soyledi progestan basladim ve kalkmadan yatiyorum suan aktif kanamam yok benimde kontrolum 28 inde cok korkuyorum rabbim tum.hamilelere saglikla kavusmayi nasip etsin

Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım aynı benimde öyle yatıyorum dinlenmeye çalışıyorum bakalım kontrolümü bekliyorum

Kizlar bende kanamayla gttim doktora benide 2 gun yatirdi hastanede smdide evde yatiyorum icerdeki kanama alani keseyi bozmaya baslamis dedi pazartesi kontrolm var bende progestan kullaniyorum insallah duzelir hersey ve kocaman bir ohh cekeriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…