Amin inşallah kuzum benim Rabbim isteyen herkese versin gerçekten yıpratıcı bir süreç. Ayrıca bu testten bende kullandım daha önce arkadaşım belki uğur getirir Sanada alalım bu markadan dedi inanki kuruma çizgisi bile çıkmadı yaniYa gerçekten miBirkaç kişi olumsuz şeyler yazmış. İnan yerde miyim gökte miyim bilemedim. Ama içim kıpır kıpır. İnşallah, teşekkür ederim Rabbim hayırlı sağlık evlatlar nasip etsin cümlemize
AminAmin inşallah kuzum benim Rabbim isteyen herkese versin gerçekten yıpratıcı bir süreç. Ayrıca bu testten bende kullandım daha önce arkadaşım belki uğur getirir Sanada alalım bu markadan dedi inanki kuruma çizgisi bile çıkmadı yanisen kan ver bence bi netleştir kafanda da inşallah seninledir bebişin banada haber ver merak ettim
AminNe zaman kan veririm bilmiyorum ama sana haber edeceğim inşallah. Sende durumlar ne, yukarıda en son yaptığın test ne kadar net çift çizgi kan vermiş miydin
Güzel haberlerini bekliyorumAminNe zaman kan veririm bilmiyorum ama sana haber edeceğim inşallah. Sende durumlar ne, yukarıda en son yaptığın test ne kadar net çift çizgi kan vermiş miydin?
Bu gibi durumda en net olan kan testi. Ama neden idrar testlerin böyle geliyor.. Çok garip.. Rabbim hayırlısını versin, çok aratmasın inşallahGüzel haberlerini bekliyorumay benim çok karışık bir anda reglim durdu kan verdim dün negatif çıktı ama sabah yaptım hayalet çizgiydi bunuda demin hastaneden gelirken aldım başka marka deneyim diye gelince yaptım bu daha belirgin çıktı anlamadım bende
Evet daha net görünüyor cidden genelde kanda çıkması lazım ama inşallah vardır üst üste de yalancı test olmamalı artık yaAminn canım amin . Benim ilk olacakbende emin değilim hala kan sonucumda çıkmıyor testi attım şimdi yaptığımı gördün mü bunda da daha net çıktı diğerlerine göre
Bu kadar da olmaz diyorum bende açıkçası iki farklı marka yaniEvet daha net görünüyor cidden genelde kanda çıkması lazım ama inşallah vardır üst üste de yalancı test olmamalı artık ya
Bu gibi durumda en net olan kan testi. Ama neden idrar testlerin böyle geliyor.. Çok garip.. Rabbim hayırlısını versin, çok aratmasın inşallah
Bu gibi durumda en net olan kan testi. Ama neden idrar testlerin böyle geliyor.. Çok garip.. Rabbim hayırlısını versin, çok aratmasın inşalla
Bilmiyorum bende gerçekten iki marka da da çıkıyor ama Rabbim hayırlısını versin inşallahBu gibi durumda en net olan kan testi. Ama neden idrar testlerin böyle geliyor.. Çok garip.. Rabbim hayırlısını versin, çok aratmasın inşallah
Ay noluyor noluyorDoktor hormonlarına bakalım reglim 3. Günü gel dedi dayanamadım gelirken bide başka marka test aldımonda da daha belirgin çıktı testler Benimle oyun oynuyor ay
Pazartesi tekrar test yapcam ona göre kan vericem bidaha gerçekten baydı artıkAy noluyor noluyoryani ya testler sizinle oynuyor ya kan verdiğiniz yer siz yine de bir daha kan verin pazartesi felan
Awox a çok iyi diyorlar bide çok şaşırıyorum gerçektenBende 2 ay önce awox 2 test yaptım bariz pembe silik cizgiydi kan verdim negatifdi hiçbir teste güven kalmadı en iyisi kan vermek kan en net sonuc
Negatif kuzum...Amin inşallah kuzum benim Rabbim isteyen herkese versin gerçekten yıpratıcı bir süreç. Ayrıca bu testten bende kullandım daha önce arkadaşım belki uğur getirir Sanada alalım bu markadan dedi inanki kuruma çizgisi bile çıkmadı yanisen kan ver bence bi netleştir kafanda da inşallah seninledir bebişin banada haber ver merak ettim
Aa cidden mi ya senin baya pozitifti kuzum hadi ben yine hayalet çizgi falan diyordum senin baya çıkmıştı beta kaç çıktı. Bu testler de bozdu gerçekten her ay heyecanla yapıyoruz bir umutla bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda bu ay neler olacak bakalımNegatif kuzum...
0 küsurlarda. Umudum yok ondan. Hayırlısı hakkımızda..Aa cidden mi ya senin baya pozitifti kuzum hadi ben yine hayalet çizgi falan diyordum senin baya çıkmıştı beta kaç çıktı. Bu testler de bozdu gerçekten her ay heyecanla yapıyoruz bir umutla bizi hayal kırıklığına uğratıyor. Hayırlısı olsun hakkımızda bu ay neler olacak bakalım
Bende yaptım tekrar awoxla negatif Malesef0 küsurlarda. Umudum yok ondan. Hayırlısı hakkımızda..
Strese çok bağlıyorum. İki gebelik geçirdim, hiç umudumun olmadığı aylar hep hamile kalmıştım. Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diğer ay haber veririz birbirimizeBende yaptım tekrar awoxla negatif Malesefdoktor stres yapma diyor elde mi her ay sonu bir heyecan bir umut
Amin inşallah kuzumStrese çok bağlıyorum. İki gebelik geçirdim, hiç umudumun olmadığı aylar hep hamile kalmıştım. Bilmiyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah diğer ay haber veririz birbirimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?