• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

Ben beni aldattığı kadını aradım. İçimde kalmasın, ben kendi kendimi yiyeceğime diye. kadın o kadar pişkin çıktı ki sen zavallısın deyip telefonu suratıma kapattı, bir de kocasına telefon etmiş ağlayarak. Adam da sen gözünle gördün mü dedi. Yani anlayacağın adamın midesi çok geniş çıktı.

bu insanlar kıskanmıyorlar mı? ben kalemimi bile birinin kullanmasından hoşlanmam.
öyle yada böyle zaman geçirdiğim insana başkası dokunacak?

bunlar insan değil domuzla insan karışımı yaratıklar

canım kimse yoğurdum ekşi der mi bu insanlara sorsan ne büyük aşk yaşıyolardır

ah onlarin aşkı aşk mı be onlarinki asksa evli insanın askimi olurmus aski karisi olmasi lazim onlar heycan ariyolar kacamak duygulari ariyolar ayni fantaziyi evdeki karisinda bulamiyor tabi bunun neresi fantaziyse ben anlamadım erkekleri

Üzüldüm canım ya:( Babana bile guvenmeyeceksin diye bosa demiyorlar. Oda bi erkek sonuçta...

Allah hiçbirimizi şaşırtmasın, normal olmak normal yaşamak aslında o kadar büyük bi nimet ki başında bi dert olmayan anlamıyo bunu, her gün işe git gel yemek ye yat bu rutini sıkıcı buluyo başka işlere yöneliyo, halbuki hastalıkla sakatlıkla borçla harçla uğraşan nice insan için o rutin ne kadar kıymetli bir musibet bin nasihattan iyidir diye boşa dememişler

Ben beni aldattığı kadını aradım. İçimde kalmasın, ben kendi kendimi yiyeceğime diye. kadın o kadar pişkin çıktı ki sen zavallısın deyip telefonu suratıma kapattı, bir de kocasına telefon etmiş ağlayarak. Adam da sen gözünle gördün mü dedi. Yani anlayacağın adamın midesi çok geniş çıktı.

bizde de tam tersi oldu...eşimi affettim o kadın aradı beni sende kadınlık gruru yok mu nasıl hazmedeceksin diye...ben de sırf onun istediği olmasın diye o dönem ayrılmaktan vazgeçtim sonuçta beklediği buydu...sanki eşi oymuşta ben almışım kocasını elinden

bizde de tam tersi oldu...eşimi affettim o kadın aradı beni sende kadınlık gruru yok mu nasıl hazmedeceksin diye...ben de sırf onun istediği olmasın diye o dönem ayrılmaktan vazgeçtim sonuçta beklediği buydu...sanki eşi oymuşta ben almışım kocasını elinden

pişkinliğe pes yani !

Bu durumu yasamak ve Su hastalikkk hic cekilmiyo. Bogazima indi resmen . Offffffffffffff . Kizimda masum masum uyuyo odasinda. Odasini yeni almisdim. Eksikler yeni tamamlandi. Bayiliyo Süslu yatagina. Gozumuzde kalacakmis demekki allahimmm

Eşin avukat mı sensen?

Degilse bile adliyede çalışıyor diyorsun mutlaka birilerinden akıl almıştır.
İspatlanmadan tazminat davasından kaçma peşinde gibi...
Suçunu örtbas edip seni suçlu hissettirmeye çalışıyor.

Hadi bu aldatma olayını geçtim ben, o evliliğinizde patlama noktası oldu ya da olacak diyelim,
ben sorumsuzluğuna, seni ve çocuğunu hiçe saymasına taktım.

Gece geç geldi içmiş diyorsun, geldiğinde kendinde miydi konuşmanızı yaparken?

Belki değildi, sabah da ayık kafayla söylediklerini düşününce pişman oldu mesaj attı desem,
mesajların içeriği de kendini aklamaya çalışmak değil ki,
seni suçlamak...

Arkadaşım adam olan eşinin böyle bir şüphesine karşın, aldattıysa bile affettirmek için elinden geleni yapardı.

Bu evlilik er ya da geç biter.
Çünkü bence eşinin gönlü senden çoktan geçmiş ama bunu mert bir şekilde çıkıp da söyleyemiyor.
Neden? İlerde çocuğu hesap sorar diye vicdan yapıyor aklı sıra.

Akşam tekrar konuş diyeceğim ama iletişim sorunu da var.
Kestirip atıyor.O nedenle son kez hiç uzatmadan sen kararını o da kararını açıklasın.

bu sözü sevdim keşke uygulaması da kolay olsa
"seni üzen kralda olsa sileceksin ki alayına ibret olsun . Bilecekler ki kralını silen soytarısıyla uğraşmaz"

Cudana
Gayet ayikti les gibi kokuyodu Ama kafasi yerindeydi.
Zoruma giden o iste kestirip atmasi konusmamasi . O beni cildirtio

Eşin avukat mı sensen?

Degilse bile adliyede çalışıyor diyorsun mutlaka birilerinden akıl almıştır.
İspatlanmadan tazminat davasından kaçma peşinde gibi...
Suçunu örtbas edip seni suçlu hissettirmeye çalışıyor.

Hadi bu aldatma olayını geçtim ben, o evliliğinizde patlama noktası oldu ya da olacak diyelim,
ben sorumsuzluğuna, seni ve çocuğunu hiçe saymasına taktım.

Gece geç geldi içmiş diyorsun, geldiğinde kendinde miydi konuşmanızı yaparken?

Belki değildi, sabah da ayık kafayla söylediklerini düşününce pişman oldu mesaj attı desem,
mesajların içeriği de kendini aklamaya çalışmak değil ki,
seni suçlamak...

Arkadaşım adam olan eşinin böyle bir şüphesine karşın, aldattıysa bile affettirmek için elinden geleni yapardı.

Bu evlilik er ya da geç biter.
Çünkü bence eşinin gönlü senden çoktan geçmiş ama bunu mert bir şekilde çıkıp da söyleyemiyor.
Neden? İlerde çocuğu hesap sorar diye vicdan yapıyor aklı sıra.

Akşam tekrar konuş diyeceğim ama iletişim sorunu da var.
Kestirip atıyor.O nedenle son kez hiç uzatmadan sen kararını o da kararını açıklasın.

süslenip çıkıp geç geldiği zamanlar hesap sorulmalıydı. adam yakalandığına inanamıyordur.

bugün hepsini okuma fırsatım oldu canım...öncelikle Allah yanında olsun..sabret en acı olaylar bile birgün gidiyor..tabi acıta acıta...
benim kafam almadı bu durumu..gömlekteki ruj lekesi...kişi aldatıyorsa bunlara çok dikkat eder..ama sizin dediğinize göre gayette belirgin...aklınıza şüphe sokmak istemem ama...eşinizin şu son soğukkanlı davranışları beni böye düşünmeye sürükledi..

" eşiniz o kadını seviyordu ve sizden ayrılmak istiyordu ama bunu durduk yere yapamayacagından sizinde onurlu bir kadın oldugunuzu düşündüğünden sevgilisiyle anlaşmalı olarak yapmış olabilir mi?( ki şimdide sanki siz suçluymuşsunuz gibi size davranıyor...) hani başka türlü yakalandıgında tazminat şu bu mahkemede süründüreceksin..ama bir ruj lekesiyle kafanı bulandırıp (delil degil sonuçta)senin davranışın üzerine de tamam artık yeter sen hep böyleydin gibilerindn suçu üzerine atıp, seni suçlu hissettirirp..çekip gitmek mi ki niyeti acaba" bunlar belki çok saçma gelecek ama eşinin davranışından bunları çıkardım

biz hep yanındayız bunu da unutma...

bugün hepsini okuma fırsatım oldu canım...öncelikle Allah yanında olsun..sabret en acı olaylar bile birgün gidiyor..tabi acıta acıta...
benim kafam almadı bu durumu..gömlekteki ruj lekesi...kişi aldatıyorsa bunlara çok dikkat eder..ama sizin dediğinize göre gayette belirgin...aklınıza şüphe sokmak istemem ama...eşinizin şu son soğukkanlı davranışları beni böye düşünmeye sürükledi..

" eşiniz o kadını seviyordu ve sizden ayrılmak istiyordu ama bunu durduk yere yapamayacagından sizinde onurlu bir kadın oldugunuzu düşündüğünden sevgilisiyle anlaşmalı olarak yapmış olabilir mi?( ki şimdide sanki siz suçluymuşsunuz gibi size davranıyor...) hani başka türlü yakalandıgında tazminat şu bu mahkemede süründüreceksin..ama bir ruj lekesiyle kafanı bulandırıp (delil degil sonuçta)senin davranışın üzerine de tamam artık yeter sen hep böyleydin gibilerindn suçu üzerine atıp, seni suçlu hissettirirp..çekip gitmek mi ki niyeti acaba" bunlar belki çok saçma gelecek ama eşinin davranışından bunları çıkardım

biz hep yanındayız bunu da unutma...

Neyapmmak istedigini bende anlamis degilim . Hem acik acik konusmuyor. Hem sucluyor. Hem altina seni seviorum yaziyor. Ne sacmalamak istiyo cozemiyorum

Anladığım kadarıyla mesele başka bir kadın ve üstüne üstlük seni suçlar gibi konuşmaso. Bi laf vardır hem suçlu hem güçlü buna benzettim . En kısa zamanda bu meseleyi konuş bu şekilde yaşa olmaz sen yıpranırsın adama hiçbişey olmaz. Kararını ver.

Asıl gurursuz, arsız kadın kendisi. Bu nasıl bir zihniyet ya. Demek ki insanın gözü dönüyor, hiç bir şeyi görmüyor o zamanlar. Allah ıslah etsin böylelerini.
Yuva yıkanın yuvası olmazmış. Ben bekliyorum, göreceğim inşallah o günleri. Bana zavallı diyene benimde zavallı diyeceğim günleri. Kocasına da söyleyeceğim çok şey var o zaman.

Sensen99 huzur herşeyden önemli. Kızının yatağını düşünüp moralini bozma. İnan huzurlu olması herşeyden daha önemli.

Neyapmmak istedigini bende anlamis degilim . Hem acik acik konusmuyor. Hem sucluyor. Hem altina seni seviorum yaziyor. Ne sacmalamak istiyo cozemiyorum

bana kalırsa bırakma , boşanma yani.....o o...ya meydanı bırakma derim...eğer niyetin boşanmaksa da bu kadar kolay vazgeçme bekle delil toplamaya çalış..topladıgında da vur tekmeyi...donuna kadar da alırsın emin ol...maddi durumun yerindeyse dedktif tut...bu arada turkcellden döküman almak o kadar kolay değil (kolay diyen arkadaşlara) şifre kişiye ait oluyor hmm şifreyi bilmiyorsanda 2222 ye şifre yazıp gönderirsin eşinin telinden misal..gelen o msjıda sildin diyelim...açtın sayfayı bakıyosun...lakin sayfa açılıp dökümanları her incelediinde eşine msj gider fatura detayınız inceleniyor diye...

Back
X