• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

Ayse2121 arkadasina uzuldum Yazik o Bebegine.
Bugun disardayken cocuklar toplanmis Benim kizida aldilar pepeenin muziklerini soyluyolar. Bizim Kizda sadece babam sarkisini biliyo. Onlar Baska bisey soyluyo buda bagiriyo babababababa diye. Allahim Sen bana guc ver dedim o an

Yazilarinizdan sonra bende dusunuyorum acaba elimde bi kanit olana kadar beklesemmi diye. Yazin ailem izine gelcek 5hafta. Onlar varken birini buldurup bikac gununu takip ettirmeyi dusundum mesela. Yada kardeslerimin felan haber vermeden pat diye isyerlerine gitmesini saglamayi. Vs. Vs. Boyle dum diye bosansam Ondan hicbisey koparmadan aci cektirmeden Gozum acik giderim galiba. Ama suan sinirden galiba hic konusmak sarilmak felan icimden gelmez

Bencede öyle yapın.
Bir şey varsa bu zaman zarfında çıkar ortaya
yoksada yok olduğuna iyice emin olursunuz :31:

esini hareketlerini sen bilirsin, neler soylendi. n demek istedigini.ben senin yerinde olsam biri varsa sayet isyerindendir diyosan isyerine cocugumuda alip gider sadece orda oldukca samimi davranip esinle aranda sogukluk yokmus gibi davranirdim 1-2 kere eger ordansa mutlaka kavga ederler ve sana ulasmaya calisabilir karsi taraf. ve mutlaka yatirim yapmaninbir yolunu bul is bul hem esini takip edebilirsin hem kafan dagilir hemde esine onsuzda yasayabilecegini gosterirsin

Ayse21 gel kiz konuma . Baskalarinin konusunu Bosver. Niye kustun bakim. Gel Sana barisma fotolarimi felan yollarim kutlama yaparim. Gitme gel :)

Ayse21 gel kiz konuma . Baskalarinin konusunu Bosver. Niye kustun bakim. Gel Sana barisma fotolarimi felan yollarim kutlama yaparim. Gitme gel :)

eşime hep soyledıgım bır soz vardır bana yalnıs yaparsan benı aldatırsan yanı karnımda veya kucagımda bebegımde olsa ceker gıderım kabullenemem yanı esıne cok tavız verdıgını dusunuyorm esın senı gecmıs halen baska konularda ne yazıkkı ben esının yalnıs yaptıgını dusunuyorm sana karsı.

eşime hep soyledıgım bır soz vardır bana yalnıs yaparsan benı aldatırsan yanı karnımda veya kucagımda bebegımde olsa ceker gıderım kabullenemem yanı esıne cok tavız verdıgını dusunuyorm esın senı gecmıs halen baska konularda ne yazıkkı ben esının yalnıs yaptıgını dusunuyorm sana karsı.

Bende hep senin soylediklerini derdim ona

Yani bi sansmi ver diyosunn . Ama Su var bi caba bile gostermiyo onla konusmam icin. Sadece bisey olmamis gibi konusmaya calisio . Ben cvp vermedigim halde hala anlamio kizgin oldugumu. Veya isine gelmiyo

Anlamio degil sadece olayi dogallastirmaya calisio buda bi savunma mekanizmasidir benim esimde buyuk kucuk butn kavgalarda olayi dogallastirir bisey yokmus gibi ben bi sans daha ver diorm dah once bole bi vukaati olmadiysa bu ilkse tabi bide kesin bisey yok ortada

Anlamio degil sadece olayi dogallastirmaya calisio buda bi savunma mekanizmasidir benim esimde buyuk kucuk butn kavgalarda olayi dogallastirir bisey yokmus gibi ben bi sans daha ver diorm dah once bole bi vukaati olmadiysa bu ilkse tabi bide kesin bisey yok ortada

Daha once olmadi, a illk cekip gittigim kavgayi merak edenler olmusdu. Boyle bi konu yuzunden degildi. Birbirmize zitlasip bagirismisdik . Birde ben kotu bi hastalik atlatmisdim o donem. Bunalip ona patlamisdim galiba. Ikimizde icimizdekileri soyleyip bagirip cagirip Kavga etmisdik yani. Alla sukur gcti hastaligim

daha ne olacak arkadasım? rujlu gomlek,dukkana gıdıyorum deyıp gıtmemeler,suslenıp puslenıp gıtmeler eve gec gelmeler hangısnı senın esın yapıyor?

hava almak bahane iş yerine gidebilirsin sık sık...adliyeye de dükkana da...bence kendini eve kapatmışsın.dışarı çıkmaya korkuyor gibisin...çocuğu bahane ediyorsun sanki... erkek milletini boş bırakmaya gelmez diye boşuna demiyorlar mı? nereye baksa seni görsün sadece evde değil... :/
Allah kimseye göstermesin,eşimin iş yerine de giderim,öperim sarılırım,arkadaşlarıyla da tanışırım.yemek mi yenilecekmiş ne varmış bensiz gidemez...işyerinden bekar kız arkadaşlarını evime davet etmem ama onu söyleyeyim,hatta çok gelmek isteyenler oldu bahane bulup kabul etmedim.içimde hep bir kuşkular oldu onlarda eşime karşı ama sadece ben bildim,yanılmaıdm da ;)
ama evli arkadaşlarıyla görüşünce iyi oluyor biz bayanlar olarak da onların işinin içinde olmuş oluyoruz...
bir de eşimden bir şüphem yok asla ama içime şüpheye düşürmeyi çok sever,beni deli etmeyi ;) eşinizin yılışmalarından ben buna benzer şeyler hissediyorum,inş da böyledir.

kizlarrrrrr ve konu sahibi söyleyin bakim ne pisirceniz bugün :-))))))))))) tatli konusalim da konu sahibide tatlansin hep üzüntü olamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz canlarimmm......

Allah belalarını versin!
Ölsün de boşanma ile uğraşma, tez zamanda en temizinden kurtul pislikten!
Öyle koca da lazım değil baba da.
Namuslu karısı dururken, kimin altına yatıp kalktığı belli olmayan sürtüğü tercih eden bir midesiz o!
Hiç ağlama gözyaşına değmez.
Eden bulur. Sen de elbet haberini alırsın.
Allah sana güç versin. Şimdi plan yapma zamanı.
Mahvet onları!

Bir de çok merak ediyorum.
Burda açılan konulara dayanarak soruyorum.
Aramızda da vardır böyle o... biliyorum!
Allah aşkına biriniz çıkıp aydınlatıverin bizi!

Evli adamların şeyi daha mı tatlı oluyor?:ssz:

:46::46::46::46::46::46::46::46::46:
Aynen cnm ya bu domuz erkekler evde gül gibi eşleri varken gözleri hep dışarda gözü çıkasıcalar,maymun şeyi için bile koşturacak kadarda midesiz yaratıklar:47::47::47::47::47::47:Valla evlenmekten soğudum hepsi aynı bu domuz erkeklerin:41::47::47::47:

Back
X