Sende Benim gibi kendini degersin , cirkin , ezik hissettinmi. Yoksa benmi boyleyim
Ben burda iğrenç bir oyun seziyorum
Şöyleki kadın kadının kurdudur derler . bir kadın o ruju bulaştırmak istemeseydi beyaz bir gömleğe bu derece gömülmez
dikkat çekicek kadarda iz bırakmazdı. O kadın her kimse kendi varlığından sizi haberdar etmek
ve eşinizle olan evliliğinizi noktalayıp boşanmanızı ve meydanın kendisine kalması istedi
Ya bu iğrenç olayı tüm açıklığıyla ortaya çıkarır ondan sonra bir karar verirsiniz ya da
bundan sonra her türlü aldatılmaya meydan vermiş olursunuz.
Cnm bak kocanin hatti turkcelse intrnet uzerinden onun gelmis gecmis ve su anda tum mesajlasmalarini ne yazdigiyla birlikte bulursun hatta gelen msji birlikte okursn mesajlari mailime gnder diye bi yer var cok yakin bi arkadasim bu sekilde kocasinin kendini aldattigni yakaladi adam sewgilisiyle mesajlasirken oda goruyodu
takip et ya da edecek birini bul gene inkar edecektir ama en azından sen kanıtlamış olursun sonra ne yapacaksın affedeceksen bu işe girme boşanacaksan kanıtın olsun
Evt hatti turkcell . Muhtemelen. yaparken o islemi sifre istencekdir . Sifreyi bilmiyorumki .telefonunu yanindan ayirmiyor. Zaten eve gelirmi bilmiyorum bakalim neyapacak ikimizde bitti dedik. Tabiki itiraf etmeden Baska bahaneler uydurup beni suclayip bitirdi o. Cok yalanci serefs..zmis
çok komik geldi, kaldı mı bu rujla aldatma bağdaştırma olayları ya ? bana ötelerden beri saçma gelmiştir gömlekteki ruj lekesi. tutup gömleğini öpmesi lazım yani senin anlayabilmen için. bilerek mi yapıldı diye düşündüm.nasıl olsa kanıtın yok affedeceksen hiç eşeleme.
Ordaki leke nasil biliyormusun Dudak izi degilde sürtunmus lekeler.ama besbelli ruj oldugu. Iki omuzda (muhtemelen sarildi boyu oraya kadar geliyodur kadinin) birde hafif yakada var. Bunlari yazdigima inanamiyorm cok zoruma gidiyor
Slm esimin gomlegi dün beyazdi .sabah gordum kirmizi ruj izi olmus omuzlarinda yakasindazaten uzun zamandir supheleniyodum ispatim yokdu konduramiyodumda. Belkide kizim icin sessiz kaliyodum.sabah patladim inkar etdi Tabi bulasmisdir nebilim felan.inanmiorum Tabi. Git dava ac cekemiyom kaldiramiyom dedim.yeter yapdiklarin defol dedim.sarilmaya kalkti ittim agliyodum hadi yuru dedim.gomlegini sakladim.aradi bulamadi cekdi gitti. Icim aciyo kizlar On seneme aciyorum 5yillik evliyim.kizim 2yasina gircek. Neyapmaliyim nolur yardim edin. O gomlekle neyapabilirim Hangi davalarda isime yarar.bana salak diceksiniz Ama hala oturuyorum konduramiyorum amaaa yapdi iste yapdii.gerizekali kafam basmiyo bunu.nefret Ediorum kendimden. Belkide ailem yurtdisinda geri donmekden cekiniyorum. Off bi akil verin neyapim . Nolur
Ordaki leke nasil biliyormusun Dudak izi degilde sürtunmus lekeler.ama besbelli ruj oldugu. Iki omuzda (muhtemelen sarildi boyu oraya kadar geliyodur kadinin) birde hafif yakada var. Bunlari yazdigima inanamiyorm cok zoruma gidiyor
benım merak ettıgım tek bır lekeden yola cıkarak mı bu kanıya varıyorsun başka kanıt gosterecek olaylar varmı kesın olduguna daır benım durumdan anladıgım bole bı olay olsa esın senı bırakmaya yer arardı ama esın ınkar etmıs bence salag yat uzun zaman sessız kal cıddyıyım evlılık zor kuruluyor ama kolay yıkılıyo nolur acelecı davranma akıllı ol duygularına yenılme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?