• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acil kizlar.yakaladim:(

bence eşiniz olayı kapatmaya çalışacak.. ruj lekesini göremeyişi gibi..
gelip size sarılmış bi de. surat asar oturur uyur demiştiniz. peki sarılır mıydı?
suçlu olduğunu biliyo ki sarılmış bi sokulmalar falan..
sakinliğinizi koruyun diyeceğim ama nasılsa içinizden geldiği gibi davranacaksınız.
bilmiyorum affetmek istiyo musunuz, istemiyo musunuz..
burda bizim dediklerimizle olacak bişey değil..
siz onu affedip yoluna sokabilirim dersiniz, yada asla suratını görmek istemiyorum dersiniz..
konuşmalarınızı da ona göre yapacaksınız nasılsa..
itiraf etmesini mi istiyosunuz, af dilemesini mi..
yoksa kapı dışarı mı etmek istiyosunuz..

Ben gece uyandigimda farkettim sarildigini Oda uyuyodu. HAngi ara sarildi hic Bilmiyorum.
Ne istedigimi bende bilmiyorumki ortada kaldim. Barissam icimden cikmicak bu olay her kucuk biseyde patlicam biliyorum daha cok yiprancam. Bosansam acaba bi sans versemmiydi dicem. Hicbisey bilmiorum suan . Diyorumya aksamki konusmadan sonra belli olcak. Bakdim umursamaz bi tavri olursa , burnu havalarda konusursa peki oylemi cikioz hayatindan derim. Ama ozur dilerse veya nebilim bitmesin derse Ne cvp vercemi bilemiorum

üzüldüm durumunuza,

Herşey bir yana, güüvendiğiniz sevdiğiniz, bağrınıza bastığınız bir insana artık güveninizin kayp olmaya yüz tutmuş olması, istemeye istemeye böyle olması,
elinizde olmayarak...

Umarım bir yanlışlık olmuştur. Ve durumunuz düzelir.

üzüldüm durumunuza,

Herşey bir yana, güüvendiğiniz sevdiğiniz, bağrınıza bastığınız bir insana artık güveninizin kayp olmaya yüz tutmuş olması, istemeye istemeye böyle olması,
elinizde olmayarak...

Umarım bir yanlışlık olmuştur. Ve durumunuz düzelir.

Allaha dua etmeyi sakın unutmayın. O herşeyin en iyisini bilendir. Ondan yardım isteyin.

size cvp verme tarız önemli tabi ama bi arkadaş demişti üç kuruşluk kadın için yuvanızı dağıtmayın. eğer seviyor ve ihtimal veriyosanız deneyin.
belki de onu kurtaracaksınız bi beladan. belki de kendisi bela henüz anlamadınız, bilmiyosunuz..
biraz zaman verin kısa da olsa.. anlamaya çalışın. eşinize de diyin şimdi beni ciddeye al konuş ben kararımı henüz vermedim diye. istiyorsa şans için uğraşır yok vurdumduymaz hallere devamsa, siz de yolunuzu seçersiniz..

Arkadaşalar çoğunuz beni yanlış anlamışsınız.Yazdıklarınız tahrik edici olmasın ayrıca.Benim babam uçkur meraklısı değildi...Ama biraz gerçekçi bakın erkek 2 duble alkol alsın kafası iyi olsun o ortamda bir kadın gelsin koynuna girsin şeytana uyar o an yenik düşer yapar.benim babam 4 4 lük bir adamdı bir hata yaptı aylarca kapımızda yattı ama affedilmedi.Hikayenin sonunu söyleyeyim 10 yıl oldu boşanalı ikiside evlenmedi aynı bağlılıkla bekledi babam inat uğruna kaldılar ve şuan tekrar bir aradalar evlendiler yeniden ama olan bize çocuklara oldu.Eğer durum böyle ise adam pişman olup buna inandırırsa ki ortada bir çocuk war bitirmek yazık olur..fakat adam bunu ztn alışkanlık haline getirmişse ondan bir halt olmaz.dewam ettirmek vakit kaybı olur...bu artık arkadaşımızın bileceği bir iş.Allah hiçbirimize bunu yaşatmasın..Hakkında hayırlısı ne ise o olsunnn

size cvp verme tarız önemli tabi ama bi arkadaş demişti üç kuruşluk kadın için yuvanızı dağıtmayın. eğer seviyor ve ihtimal veriyosanız deneyin.
belki de onu kurtaracaksınız bi beladan. belki de kendisi bela henüz anlamadınız, bilmiyosunuz..
biraz zaman verin kısa da olsa.. anlamaya çalışın. eşinize de diyin şimdi beni ciddeye al konuş ben kararımı henüz vermedim diye. istiyorsa şans için uğraşır yok vurdumduymaz hallere devamsa, siz de yolunuzu seçersiniz..

Aynen bakalim nolcak aksam. Buyuk bi kavgayi hic kaldiracak halim yok gercekden . Hayirlisini diliorum

Ben gece uyandigimda farkettim sarildigini Oda uyuyodu. HAngi ara sarildi hic Bilmiyorum.
Ne istedigimi bende bilmiyorumki ortada kaldim. Barissam icimden cikmicak bu olay her kucuk biseyde patlicam biliyorum daha cok yiprancam. Bosansam acaba bi sans versemmiydi dicem. Hicbisey bilmiorum suan . Diyorumya aksamki konusmadan sonra belli olcak. Bakdim umursamaz bi tavri olursa , burnu havalarda konusursa peki oylemi cikioz hayatindan derim. Ama ozur dilerse veya nebilim bitmesin derse Ne cvp vercemi bilemiorum

hayırlısı olsun en iyi kararı siz vereceksiniz

hata mı yanlış mı ?
hata bilmeden istemeden olur,yanlış ise bilerek yapılır.sevdiğiniz bir adam var çocuğunuzun babası ama aynı adam size 'yanlış' yapıyor.
affetmek affetmemek gibi kararları siz verebilmelisiniz.çünkü burada ki hiç kimse sizin nasıl biriyle evli olduğunuzu,nasıl bir evlilik geçirdiğinizi hatta sizi bile bilmiyor :)
çocuk için değil,kendiniz için düşünün. boşansanız da boşanmasanızda eğer yetişkin ve mantıklı davranırsanız(iki ebeveyn de) sizin hep çocuğunuzun babası olarak kalacaktır.önemli olan eşiniz olarak kalmasını istiyor musunuz istemiyor musunuz ?

amin.. bi kadın yüzünden yıkılan evliliklere üzülüyorum..
ikizler88 in yaşadıklarını yaşadım aşağı yukarı..
babam vicdan borcunu ödeyemiyor, annem de onu kovdu..
ve babam da bu hatasının dışında 4 4 lük bi eş, arkadaş ve babaydı..
bazılarına şans verilebilir ikizler in dediği gibi sizi seviyor ve gerçekten bi daha ne olursa olsun üzmeyeceği konusunda güvenebiliyosanız..
ama tabiki çekmek zorunda değilsiniz, içinize hiç bi türlü sinmeyecekse..
ve bence erkekler çekmek zorunda olmadığınız bildiğinde hatalarını daha iyi anlıyolar. o olsa da olur olmasa da.
bence eşinize bunu ifade edin.
sizin yüzünüzü yere eğmesin bi daha..

Eminimki ben konuyu acmadanda konusmicak hic. Guya beni suclu cikarmak icin. Yok oylee . Aksam acacam konuyu catir catir sayacam

suclu olduğu için işte inşallah özür diler af diler böle kadınlar yüzündne yuvalar yıkılıyo işte umarım yıkılmaz ben asla yıkılmasını istemme Allah yardım etsin gecmiş olsun

bazı yorumlara baktım da bizler böyle düşünürsek, erkekleri(ya da aldatanları) haklı çıkarmaya çalışırsak neler olmaz ki.
evli,çocuğu olan adam ailesini düşünmüyor da karşıda ki kadın mı düşünecek yapmayın.
herkes zeki,akıllı,güzel vs değil ama herkes -vicdanla yaratılmıştır. ve vicdanı olan bir adam aldatmaz değil ama karşısında ki insanı aptal yerine koymaz. bir adam seni aptal yerine koyuyor sonra sen birlikte olduğu kadını 'baş suçlu' gösteriyorsun. o öyle değil. yapmayan nasıl yapmıyor ? bence aldatılmaktan daha ağır bir şey varsa o da aptal yerine konmaktır. kaldı ki çoğu kadın aldanmıyor ,üzerini kapatıyor.işiniz zor ne diyeyim,umarım en sağlıklı şekilde çözülür ..

siz affedip barışacaksınız belli ..

Arkadaslar tmm aldatilmak cok kotu birsey en kotu duygylardan biri ama bosanmakta ole kolay birse ydegil kaldili arkadasimiz bosanirsa yurtdisina gdecek ve baba kiz cok az yada hic gorusemeyecek bunu o kiz cocuguna yapmaya hakkiniz varmi cocugunuzla babasini gorusturmemek babaya degil kiziniza cezadir siz kimi cezalandiriorsunuz ben demiyrum seni aldatsin aldatsin gelsin diye ama cocuk varsa bi sans da verilmeli diyrum ikinciyi yakalarsanz kendini savunacak hicbirseyi kalmicak sizinde avabaniz kalmicak ama aksi taktirde hep acabalarinizla yasamaya devam edeceksiniz ikinciyi yaparsa emin olun icinizdeki son kadan sewgiyide alir ztn sevmedigin bir insandan ayrilmakta hic zor olmaz hatta ketifli bile olabilir ama yapmazsada evlilign kurtulmus olur

amin.. bi kadın yüzünden yıkılan evliliklere üzülüyorum..
ikizler88 in yaşadıklarını yaşadım aşağı yukarı..
babam vicdan borcunu ödeyemiyor, annem de onu kovdu..
ve babam da bu hatasının dışında 4 4 lük bi eş, arkadaş ve babaydı..
bazılarına şans verilebilir ikizler in dediği gibi sizi seviyor ve gerçekten bi daha ne olursa olsun üzmeyeceği konusunda güvenebiliyosanız..
ama tabiki çekmek zorunda değilsiniz, içinize hiç bi türlü sinmeyecekse..
ve bence erkekler çekmek zorunda olmadığınız bildiğinde hatalarını daha iyi anlıyolar. o olsa da olur olmasa da.
bence eşinize bunu ifade edin.
sizin yüzünüzü yere eğmesin bi daha..

aynen canım sana katılıyorum..aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum bende...ailem yanımda,maddi durumum ve işim iyiydi,öğrendiğim an kapının önüne koydum kocamı,eşyalarını da arkasından toplayıp gönderdim...beraber olduğu iş arkadaşına da terbiyemi bozmak istemiyorum böyle hitap edeceğim mesaj yolladım kocamı sana gönderiyorum al hayrını gör,beni istemeyeni ben hiç istemem varlığından haberim olsa şimdiye çoktan çekilirdim aranızdan rahat rahat ne yapacaksanız yapın diye yazdım..hemen bi avukat bulup konuştum dava açması için..avukatım ise oyaladı beni biraz sakinleş acele etme diye...oysa ki çok kararlıydım ayrılnmaya bitmişti benim için...eşimin ne telefonlarına ne de karşısına çıktım 3 ay göremedi beni de kızını da..zaten yüzü yoktu kızını görmek için gelmeye...

öncelikle merhaba

konuyu baştan sona kadar okudum. Hayatımda en korktuğum şeydir aldatılmak, affedilmemesi gereken 2şey varsa onlardan biri aldatılmak diğeri de şiddettir....

Hayat artık eskisi gibi değil, kadınlar 2.sınıf insan muamelesi görmüyor en azından kendi ayakları üzerinde de durabiliyorlar,mesele bu değil. mesele; gerçkten çok sevdiğiniz hayat arkadaşınızı kendi hatalarınız veye onun hataları yüzünden sonsuza kadar kaybetmek....

Bence eşiniz şimdiden pişman ve sizi gerçkten seviyor, sizi çok temiz çok masum görüyor ve o yüzden dün gece sarılmış size.

Bu duygudan bile mahrum bırakılan kadınlar var. Eşi evet aldattım,seni de sevmiyorum,ben başkasına aşık oldum diyen kadınlar var....

Uzaktan davulun sesi hoş gelir ama dile kolay....

Emin olun şurda eşi tarafından aldatılıpta (Allah korusun) bir daha asla dönmemek üzere bırakıp giden bayanlar hiç yok denecek kadar azdır....

Rabbim kimseye yaşatmasın,Allah yardımcınız olsun.

Onunla konuştuğunuzda gerçekten çok pişman olduğunu,ve sizi kaybetmekten çok korktuğunu anlarsanız bence herkes bir şansı hakeder. Kusura bakmayın bana da kızmayın ama ben böyle düşünüyorum..

Ve size şunu da itiraf edeyim dün psikoloğa gitmeye başladım nedeni de ;BİR GÜN ALDATILICAM KORKUSU...

Emin olun ben bu konuda çok çok hassas biriyim.

Bence eşiniz akşam size her şeyi itiraf edicek, belki bi şeyleri eksik anlatıcak ama şunu bilin ki bu sizi kaybetmekten korktuğu için.
O yüzden hazırlıklı olun cümlelerinizi ona göre seçin..

Ha bu arada; ''keybetmekten korkan adam aldatmaz'' seslerini duyar gibiyim. Evet doğru ama işin ciddiye bileceğini de tahmin etmezdi.

Arkadaslar tmm aldatilmak cok kotu birsey en kotu duygylardan biri ama bosanmakta ole kolay birse ydegil kaldili arkadasimiz bosanirsa yurtdisina gdecek ve baba kiz cok az yada hic gorusemeyecek bunu o kiz cocuguna yapmaya hakkiniz varmi cocugunuzla babasini gorusturmemek babaya degil kiziniza cezadir siz kimi cezalandiriorsunuz ben demiyrum seni aldatsin aldatsin gelsin diye ama cocuk varsa bi sans da verilmeli diyrum ikinciyi yakalarsanz kendini savunacak hicbirseyi kalmicak sizinde avabaniz kalmicak ama aksi taktirde hep acabalarinizla yasamaya devam edeceksiniz ikinciyi yaparsa emin olun icinizdeki son kadan sewgiyide alir ztn sevmedigin bir insandan ayrilmakta hic zor olmaz hatta ketifli bile olabilir ama yapmazsada evlilign kurtulmus olur

Yorumunu okudukdan sonra nedense agliyorum . :(

Icki Sigara kullanmior. pavyon ortami yok . Dogrusu Benim dusuncem soyle Biri buna herkimse kuyruk salladi yilisti felan buda seyinin sevdasina beraber o kisiyle .firsati kacirmadi

tabi sizin kocanız çekirdeksiz üzüm, bulunmaz hint kumaşı. o yüzden kız kuyruk salladı, öldü bitti onun için.. ee kocanız da ne yapsın zavallıcık, gelene git denmez tabi, alıverdi koynuna yavruyu.. masummm melekkk..

bu arada size herkesin bildiği ama evli hanımların malesef kabullenemediği bir sır vereyim mi?

böyle evlilik dışı ilişkiler de genellikle evli olan adam ne yapıp edip başlatıyor ilişkiyi.. belki daha önce karılarına bile etmediği sözleri ediyolar, hediyeler, çiçekler, iltifatlar, sözler vb. sanarsınız bir Romeo... ee karşı tarafda hafif meyilliyse, hoooooppp mercimek fırında.

yani iş sizin sandığınız gibi sütten daha ak kocişiniz de olabilir, hemde %99.99 ihtimalle..

Sizler soruyosunuz bende dusuncelerimi yaziyorum arkadasim. Neden dövecekmis gibi yazdin

aldatılmak olum acısına benzer,basına gelmeyen anlamaz,Allah ta hiçkimsenin basına vermesin.Sunu unutma kararın ne olursa olsun hiçbirsey eskisi gibi olmayacak kendinle hesaplasacaksın,hep kendini sorgulayacksın,gun gelecek affettiğin için kendini affetmeyeceksin,erkege ya da diğer kadına hiçbişeyy olmuyor.benim basıma gelmez sanmıstım ama boyumun ölçüsünü aldım ve simdi sadece keşkelerim var.sabır ve sukunet dilerim

aynen canım sana katılıyorum..aynı şeyleri yaşamış biri olarak yazıyorum bende...ailem yanımda,maddi durumum ve işim iyiydi,öğrendiğim an kapının önüne koydum kocamı,eşyalarını da arkasından toplayıp gönderdim...beraber olduğu iş arkadaşına da terbiyemi bozmak istemiyorum böyle hitap edeceğim mesaj yolladım kocamı sana gönderiyorum al hayrını gör,beni istemeyeni ben hiç istemem varlığından haberim olsa şimdiye çoktan çekilirdim aranızdan rahat rahat ne yapacaksanız yapın diye yazdım..hemen bi avukat bulup konuştum dava açması için..avukatım ise oyaladı beni biraz sakinleş acele etme diye...oysa ki çok kararlıydım ayrılnmaya bitmişti benim için...eşimin ne telefonlarına ne de karşısına çıktım 3 ay göremedi beni de kızını da..zaten yüzü yoktu kızını görmek için gelmeye...

burnu sürttü tabi ki bu sürede..anladı yaptıklarını..beni de kızını da kaybettiğini...sonra köpek oldu kapımda çok uğraştı dönmem onu affetmem için...insan arada bebek olunca sadece kendini gururunu ne yazık ki düşünemiyor...sırf kızım başka çocuklar baba derken boynu bükük kalmasın diye 1 şans verdim ona...dedim ki olursa olur olmzasa da kendi bilir umrumda değil ben kızım için denedim kaybedecek bişey yok,evet hata yaptı ve farkında her fırsatta pişmanlığını belli ediyor,karşımda ezildiğini görebiliyorum...biliyor ki bu son şansı ve bunun için çabalıyor...bunun dışıda 4 4 'lük bi insan...zaten öyle olmasa tekrar denemezdim sanırım...

Back
X