öncelikle merhaba
konuyu baştan sona kadar okudum. Hayatımda en korktuğum şeydir aldatılmak, affedilmemesi gereken 2şey varsa onlardan biri aldatılmak diğeri de şiddettir....
Hayat artık eskisi gibi değil, kadınlar 2.sınıf insan muamelesi görmüyor en azından kendi ayakları üzerinde de durabiliyorlar,mesele bu değil. mesele; gerçkten çok sevdiğiniz hayat arkadaşınızı kendi hatalarınız veye onun hataları yüzünden sonsuza kadar kaybetmek....
Bence eşiniz şimdiden pişman ve sizi gerçkten seviyor, sizi çok temiz çok masum görüyor ve o yüzden dün gece sarılmış size.
Bu duygudan bile mahrum bırakılan kadınlar var. Eşi evet aldattım,seni de sevmiyorum,ben başkasına aşık oldum diyen kadınlar var....
Uzaktan davulun sesi hoş gelir ama dile kolay....
Emin olun şurda eşi tarafından aldatılıpta (Allah korusun) bir daha asla dönmemek üzere bırakıp giden bayanlar hiç yok denecek kadar azdır....
Rabbim kimseye yaşatmasın,Allah yardımcınız olsun.
Onunla konuştuğunuzda gerçekten çok pişman olduğunu,ve sizi kaybetmekten çok korktuğunu anlarsanız bence herkes bir şansı hakeder. Kusura bakmayın bana da kızmayın ama ben böyle düşünüyorum..
Ve size şunu da itiraf edeyim dün psikoloğa gitmeye başladım nedeni de ;BİR GÜN ALDATILICAM KORKUSU...
Emin olun ben bu konuda çok çok hassas biriyim.
Bence eşiniz akşam size her şeyi itiraf edicek, belki bi şeyleri eksik anlatıcak ama şunu bilin ki bu sizi kaybetmekten korktuğu için.
O yüzden hazırlıklı olun cümlelerinizi ona göre seçin..
Ha bu arada; ''keybetmekten korkan adam aldatmaz'' seslerini duyar gibiyim. Evet doğru ama işin ciddiye bileceğini de tahmin etmezdi.
Tsk ederim yorumun icin. Ben esimin itiraf etceni nedense sanmiyorum. Ama Baska yalanlar bulup konuscak eminim.bulasmisdir vs. Vs. Aksam olmasini cok istiyorum. Kafami kemiren yeyip bitiren sorularimi sormak icin